Mladá Boleslav – Most 8:3 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 1:0 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Beroun 1:3 (kon.)
Třebíč – Litoměřice 3:0 (kon.) | Ústí n/L – Havířov 2:0 (kon.) | Olomouc – Benátky n/J 8:2 (kon.)
Šumperk – Kadaň 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Medvědi Beroun 1933
Pondělí 30.09.2013, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:48
    Beroun právě vstřelil branku!
    Jak během několika vteřin zajistit hromadný odchod cca pěti set lidí? Jednoduše. Stačí ztratit kotouč v útočné třetině právě tak, jako to předvedli domácí. Hrací guma se odrazila od obránce Havlíčkova Brodu, sebral ji ZDENĚK KUBICA a uháněl na prázdnou bránu. Marek Drtina pak v zoufalé snaze o zachránění situace uklouzl a Kubica měl snadnou pozici. Bez asistence.
     
    58:27
    Daniel Dolejš na střídačce, branka Rebelů je prázdná! Buly před Cikánkem...
     
    58:27
    Tak jsem to málem zakřikl! Petr Polodna vypálil z ostrého úhlu, Cikánek jeho pokus pouze vyrazil a následně ještě zkoušel procpat puk podruhé za jeho záda, ale neúspěšně.

    Rebelové si berou time-out.
     
    54:46
    Rebelové mají přesilovku a velkou šanci na srovnání, pokud tedy nebudou útočit stejným stylem, jako doposud. V závěru výhody střílel Martin Vágner, Cikánek jeho pokus vykopl betonem. Na trestnou lavici už klouže Jan Dresler (BER) za hákování.
     
    50:48
    Rebelové dlouho kombinovali a nejvíce potíží nadělala berounské obraně střela Tomáše Semráda, jíž Lukáš Cikánek vykopl jen před sebe, kde neúspěšně doráželo hned několik hráčů Havlíčkova Brodu. Gólman Medvědů pak přerušil svým zákrokem hru.
     
    49:37
    Pavel Musil, který hraje svůj první ostrý špíl v tomto roce, byl masírován v rohu pásma a sudí Stanislav Mertl trochu váhal, ale nakonec zvedl ruku a vyloučil Václava Kolaříka (BER) za krosček.
     
    45:08
    Rebelové budou hrát přesilovku. Kapitán Medvědů Lukáš Špelda (BER) míří na lavici hříšníků za hákování. Domácí si přejí gól.
     
    39:01
    Beroun právě vstřelil branku!
    Medvědi v přesilovce otáčejí skóre a domácí tribuny jsou hodně nespokojené. Berounští měli neskutečný tlak a rotací si vytvořili trvalý nápor. Ten nakonec po několika nezdařených pokusech a výborných zákrocích Daniela Dolejše vygradoval v dorážku ZDEŇKA KUBICI, který zblízka pokořil domácí oporu. Asistence: Jakub Marek.
     
    38:20
    Po střele z levého kruhu, která mířila mimo a odrazila se zpět před bránu na druhé straně, dorážel Jan Dresler, ale domácí muž s maskou se parádně přesunul a betonem jeho šanci vykopl!
     
    37:55
    Od modré čáry vypálil Petr Šenkeřík, ale střelu mladého obránce, jenž se do Berouna dostal přes Slavii, do šibenice vychytal bryskním zákrokem lapačkou Daniel Dolejš!
     
    37:43
    Tak moc dlouho ne... Nejprve vykopl Semorádovu střelu z pravého kruhu Cikánek betony před sebe, kde se ujali kotouče Berounští a jejich akce vyústila ve faul domácího Karola Koríma (HBR) – nedovolené bránění. Rebelové hrají ve třech, Medvědi ve čtyřech.
     
    37:03
    Máme zde vzájemné vyloučení. Do pásma projel Martin Vágner, jeho nahrávku před bránu skvěle odrazil rybičkou Jiří Jebavý. Následně se do sebe u mantinelu pustili dva hráči, kteří již sedí na místě pro potrestané. Za Beroun sedí Zbyněk Hrdel (BER) za hákování. Ze Rebely Lukáš Endál (HBR) za držení hole.
     
    36:24
    Dvouminutový trest svítí i na straně hostů. Na lavici hříšníků míří Pavel Malý (BER). Ten odsedí trest za hráčskou lavici, která byla potrestána za nesportovní chování. Lahev na ledě ale nečekejte. Pouze se hosté tak vehementně hádali, až dostali trest.
     
    36:24
    Ladislav Rytnauer mohl unikat sám na branku, ale mezi kruhy byl přerušen hvizdem rozhodčího. Vypadalo to, že zřejmě píská ofsajd, ale nakonec je to trest za příliš mnoho hráčů na ledě pro Havlíčkobrodský celek. Trest odpykává Tomáš Chlubna (HBR).
     
    34:06
    Pavel Musil (HBR) míří na trestnou lavici za hrubost. Všemu předcházela skvělá práce Havla a výborný zákrok Cikánka, který jeho střelu mezi nohy vyrazil před sebe a dorážející Musil jej atakoval.
     
    33:30
    A málem i skórovali! Lukáš Havel se ocitl ve výborné pozici poté, co z mezikruží vystřelil Petr Polodna a hostující muž s maskou betonem vykopl puk do strany, kde dorážela právě brodská devětaosmdesátka, ale Cikánek se parádně přesunul a kotouč podržel!
     
    31:18
    Tak nyní se domácí ukázali s pěknou akcí. Karol Korím si sjel až do rohu, kde vybojoval kotouč, který poslal Romanu Maliníkovi. Ten si vyjel od pravého mantinelu až před Cikánka, ale svou střelu umístil jen na hruď gólmana Berouna. "Cigi" ji pak podržel na hrudi.
     
    27:15
    Beroun právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Medvědi vedení extrenérem Havlíčkova Brodu a exkoučem ženské reprezentace dokázali udeřit poté, co projeli bleskově do útočného pásma, kde se předali kotouč a VLADISLAV KUBEŠ z mírného úhlu poslal kotouč podél bližší tyče za Dolejšova záda! Asistence: David Jonáš a Lukáš Chalupa.
     
    23:30
    Jan Milfait – Ondřej Stehlík. Toto duo dnes funguje na výbornou. Zpoza brány po vyjetí z levého kruhu nahazoval první jmenovaný, ale střele zatím jediné branky zápasu nedokázal usměrnit kotouč do sítě!
     
    22:19
    Neskutečný tlak nyní vytvořili Berounští! Daniel Dolejš musel vytasit hned několik skvělých zákroků a měl i velké štěstí, že Zbyněk Hrdel trefil zcela odkrytou bránu!
     
    21:01
    Domácí budou hrát v oslabení. Medvědi se vydali do útoku a ten byl zmařen faulem Lukáše Endála (HBR), který se provinil vysokou holí.
     
    19:15
    Jan Berger projel po levém křídle do útočné třetiny a na brankovišti hledal Lukáše Endála, ale ten se o malý kousek nedostal ke kotouči, jinak by měl natahující se Cikánek velmi těžkou pozici.
     
    12:10
    Fantastický Lukáš Cikánek! Ten nyní sebral druhou trefu domácích z hole Lukáše Havla. Tomáš Kolafa poslal od modré kotouč do ohně, kde jej vybojoval Petr Polodna a nabil svému parťákovi, jehož střela z brankoviště skončila jen na betonech bravurně se přesouvajícího gólmana Medvědů. Beroun následně vyhazuje!
     
    11:37
    Po střele Petra Polodny se odrazil kus černé pryže Cikánkova ramena na brankoviště, ale tam nebyl nikdo, kdo by jej dorazil. Následně napálil na modré čáře puk Bohumil Jank, ale klec minul.
     
    10:37
    A máme zde první trest. Domácí celek zatlačil svého soupeře a menší press domácích uťal Jakub Stromko (BER) nedovoleným bráněním.
     
    07:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Znáte to, nedaří se vám, ale pak z ničeho nic přijde zázrak! A ten právě přišel! Rebelové byli v herním útlumu, leč dokázali skórovat. Uvidíme, kam tato branka posune hru. Ale ke gólu. Čtvrtá lajna domácích složená z mladých hokejistů zavezl kotouč do pásma a ONDŘEJ STEHLÍK z pravého kruhu umístil kotouč za záda berounského brankáře. Asistence: Jan Milfait.
     
    06:55
    Tak nyní Rebelům řádně zatrnulo. Zbyněk Hrdel projel po pravém křídle do pásma a nahodil před branku, kde tečoval snad bruslí Vladislav Kubeš, ale nedokázal usměrnit hrací předmět mezi tyče. Následně ještě pálil od modré Petr Šenkeřík, který k velkému hokeji pořádně nakoukl právě v Kotlině, ale Daniel Dolejš jeho střelu udržel jistým zákrokem na hrudi!
     
    03:18
    Pavel Musil míchal kotoučem, ale před Cikánkem nedokázal zvolit přesné zakončení a jeho pokus po ledě ani netrefil bránu.
     
    03:18
    Je tu nájezd pro Rebely! Petr Polodna vyslal mezi beky nahrávku na svého spoluhráče, který byl podražen! Rebelové mají velkou šanci na skórování. Pojede mladý talent Pavel Musil.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Stehlík (Milfait) – 28. Kubeš (Jonáš, Chalupa), 40. Kubica (Marek), 59. Kubica


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Jank, Drtina, Vágner, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna "A", Musil – Rytnauer "C", Endál, Berger – Dvořáček, Semorád, Maliník – Chlubna, Stehlík, Milfait. Trenér: Mička.
    Medvědi Beroun 1933: Cikánek (Šimboch) – Jebavý, Šenkeřík, Špelda "C", Kolařík, Chalupa, Dresler, Sklenička, Matějka – Marek, Kubica, Vrdlovec – Jonáš, Hrdel "A", Kubeš – Malý, Stromko "A", T. Půlpán – A. Půlpán, Šteiner, Babka. Trenér: Novák.

    Rozhodčí: Stanislav Mertl – Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 732
    bahis siteleri