Tango Brno – Benago Praha 8:2 (kon.)
konec
FC Tango Brno
8:2 (2:0)
FC Benago Praha
Pondělí 30.09.2013, 20:00 • MSH Brno, Vodova • 1. Futsal liga
     
    40
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Tak Brňané už si z toho dělají spíše exhibici! trio Havel – Záruba – Buršík si teď pohrálo s hosty, když poslední jmenovaný, TOMÁŠ BURŠÍK, zakončoval do prázdné branky a rozvlnil síť za Vahalou po osmé. Asistence: Radim Záruba.
     
    39
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Má slova jen potvrzuje MICHAL KOVÁCS, který si vybojoval míč a napálil jej přesně do prázdné branky. Bez asistence.
     
    36
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    A tak se znovu ukazuje, že pravidlo nedáš – dostaneš platí v každém sportu! Domácí se dostali do protiútoku a totálně si rozložili hráče hostů. DIMOSTENIS CHADZIDIS zakončoval opět do prázdné branky jako většina dnešních brněnských střelců. Asistence: Michal Seidler.
     
    33
    Benago Praha právě vstřelilo branku!
    Hosté ožívají! Po oddechovém času začali hrát power-play, která se jim po několika málo sekundách vyplatila. DOUGLAS prostřelil z hranice vápna vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Marcel Rodek.
     
    33
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Je tu další parádní gól v podání Brňanů. Chadzidis si proběhl celým hřištěm a míč na zlatém podnosu naservíroval RADIMU ZÁRUBOVI, který měl už lehký úkol, který hravě splnil. Asistence: Dimostenis Chadzidis.
     
    31
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    A za další minutu slaví Seidler hattrick! Brůna byl na polovině faulován, ale míč převzal MICHAL SEIDLER, který prostřelil Vahalu a pomstil tak svého spoluhráče. Asistence: Martin Brůna.
     
    30
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Brno navyšuje své vedení a ukazuje, že se o dnešní výsledek nechce obávat do posledních vteřin. Parádní akce celé první čtyřky domácích, na jejímž konci byl MICHAL SEIDLER, který zakončoval do zcela odkryté brány. Asistence: Michal Belej.
     
    21
    Benago Praha právě vstřelilo branku!
    A je sníženo! Hosté zahrávali přímák, který Rodek řešil přihrávkou na Lištvána, který našel zcela volného MICHALA MAREŠE před bránou a ten se nemýlil. Na začátku druhého poločasu je tedy sníženo na 2:1. Asistence: Jan Lištván.
     
    15
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale vyšlo! V následující akci už to zkusili Brňané po zemi a byli úspěšní. První střelu Seidlera si ještě Vahala pohlídal, ale míč se odrazil ke Kovácsovi, který našel MICHALA BELEJE, který už si věděl rady a zvyšuje brněnské vedení na 2:0. Asistence: Michal Kovács.
     
    1
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    To už ale neplatí! První vážnější akce a už v první minutě otevírá MICHAL SEIDLER skóre. Kovács se dostal mezi dva protihráče a ideálně namazal Seidlerovi, který v klidu po zemi zakončil. Asistence: Michal Kovács.

    Adam Havel

    Branky: 1. Seidler (Kovács), 15. Belej (Kovács), 30. Seidler (Belej), 31. Seidler (Brůna), 33. Záruba (Chadzidis), 36. Chadzidis (Seidler), 39. Kovács, 40. Buršík (Záruba) – 21. Mareš (Lištván), 33. Douglas (Rodek)

    Karty:   33. Kubíček (TAN) – 31. Mareš (BNP), 34. Douglas (BNP), 37. Rodek (BNP)


    FC Tango Brno: Kubíček (Bočánek) – Rodrigo, Chadzidis, Brůna, Buršík, Kovács, Pollák, Šidla, Belej "C", Záruba, Havel, Seidler
    FC Benago Praha: Vahala (Kudrna) – Rodek, Brahimi, Lištvan, Mareš, Štverák, Douglas, Hoxha, Kočí, Simitči "C"

    Rozhodčí: Ladislav Sebök, Jiří Honěk, D: Ladislav Glogar
    bahis siteleri