Tango Brno – Benago Praha 8:2 (kon.)
konec
FC Tango Brno
8:2 (2:0)
FC Benago Praha
Pondělí 30.09.2013, 20:00 • MSH Brno, Vodova • 1. Futsal liga
     
    40
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Tak Brňané už si z toho dělají spíše exhibici! trio Havel – Záruba – Buršík si teď pohrálo s hosty, když poslední jmenovaný, TOMÁŠ BURŠÍK, zakončoval do prázdné branky a rozvlnil síť za Vahalou po osmé. Asistence: Radim Záruba.
     
    39
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Má slova jen potvrzuje MICHAL KOVÁCS, který si vybojoval míč a napálil jej přesně do prázdné branky. Bez asistence.
     
    37
    Marcel Rodek dostává žlutou kartu za nesportovní chování.
     
    36
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    A tak se znovu ukazuje, že pravidlo nedáš – dostaneš platí v každém sportu! Domácí se dostali do protiútoku a totálně si rozložili hráče hostů. DIMOSTENIS CHADZIDIS zakončoval opět do prázdné branky jako většina dnešních brněnských střelců. Asistence: Michal Seidler.
     
    34
    Teď už ale Tango řádí opět na útočné polovině. Svým dobrým pohybem si navíc vybojovali faul a budou zahrávat přímák, Douglas si z tohoto souboje odnáší žlutou kartu.
     
    33
    Benago Praha právě vstřelilo branku!
    Hosté ožívají! Po oddechovém času začali hrát power-play, která se jim po několika málo sekundách vyplatila. DOUGLAS prostřelil z hranice vápna vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Marcel Rodek.
     
    33
    Brněnský brankář Kubíček dostává žlutou kartu za hru rukou mimo vápno.
     
    33
    Oddechový čas pro hosty.
     
    33
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Je tu další parádní gól v podání Brňanů. Chadzidis si proběhl celým hřištěm a míč na zlatém podnosu naservíroval RADIMU ZÁRUBOVI, který měl už lehký úkol, který hravě splnil. Asistence: Dimostenis Chadzidis.
     
    31
    Za zákrok na Brůnu vytahují rozhodčí zpětně žlutou kartu, stal se tak dnes večer prvním napomínaným hráčem.
     
    31
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    A za další minutu slaví Seidler hattrick! Brůna byl na polovině faulován, ale míč převzal MICHAL SEIDLER, který prostřelil Vahalu a pomstil tak svého spoluhráče. Asistence: Martin Brůna.
     
    30
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Brno navyšuje své vedení a ukazuje, že se o dnešní výsledek nechce obávat do posledních vteřin. Parádní akce celé první čtyřky domácích, na jejímž konci byl MICHAL SEIDLER, který zakončoval do zcela odkryté brány. Asistence: Michal Belej.
     
    22
    Další dvě velké akce! Prvně měl vyrovnání na dosah Lištván a po něm mohl na druhé straně zvýšit na 3:1 Záruba.
     
    21
    Benago Praha právě vstřelilo branku!
    A je sníženo! Hosté zahrávali přímák, který Rodek řešil přihrávkou na Lištvána, který našel zcela volného MICHALA MAREŠE před bránou a ten se nemýlil. Na začátku druhého poločasu je tedy sníženo na 2:1. Asistence: Jan Lištván.
     
    20
    Oddechový čas pro hosty.
     
    19
    Oddechový čas pro domácí.
     
    15
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale vyšlo! V následující akci už to zkusili Brňané po zemi a byli úspěšní. První střelu Seidlera si ještě Vahala pohlídal, ale míč se odrazil ke Kovácsovi, který našel MICHALA BELEJE, který už si věděl rady a zvyšuje brněnské vedení na 2:0. Asistence: Michal Kovács.
     
    14
    Belej se Seidlerem teď předvedli parádní akci! Hlavičkami si míč několikrát přihráli, ale ta poslední, rozhodující Belejovi nevyšla. Sklidili ale obrovský potlesk od publika a jen to ilustruje jejich sebevědomí, které na začátku sezóny získali.
     
    1
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    To už ale neplatí! První vážnější akce a už v první minutě otevírá MICHAL SEIDLER skóre. Kovács se dostal mezi dva protihráče a ideálně namazal Seidlerovi, který v klidu po zemi zakončil. Asistence: Michal Kovács.

    Adam Havel

    Branky: 1. Seidler (Kovács), 15. Belej (Kovács), 30. Seidler (Belej), 31. Seidler (Brůna), 33. Záruba (Chadzidis), 36. Chadzidis (Seidler), 39. Kovács, 40. Buršík (Záruba) – 21. Mareš (Lištván), 33. Douglas (Rodek)

    Karty:   33. Kubíček (TAN) – 31. Mareš (BNP), 34. Douglas (BNP), 37. Rodek (BNP)


    FC Tango Brno: Kubíček (Bočánek) – Rodrigo, Chadzidis, Brůna, Buršík, Kovács, Pollák, Šidla, Belej "C", Záruba, Havel, Seidler
    FC Benago Praha: Vahala (Kudrna) – Rodek, Brahimi, Lištvan, Mareš, Štverák, Douglas, Hoxha, Kočí, Simitči "C"

    Rozhodčí: Ladislav Sebök, Jiří Honěk, D: Ladislav Glogar
    bahis siteleri