Seinäjoen – Classic 4:2 (kon.) | Falun – Alligator Malans 8:6 (kon.)
konec
Seinäjoen Peliveljet
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
SCC Classic
Sobota 05.10.2013, 15:00 • Tampere Arena, Tampere, Finsko • Pohár mistrů (muži)
     
    60:00
    Konec zápasu. (16:57:18)
     
    59:00
    Poslední minuta základní hrací doby je v plném proudu. Classic je stále v šesti a svírá soupeře na jeho polovině.
     
    58:00
    Zbývají už jen dvě minuty, během kterých chtějí hosté vsítit alespoň dvě branky. A zkouší to v šesti.
     
    57:04
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:00
    Do konce třetí třetiny a zároveň i základní hrací části zbývají tři minuty. Domácí celek si drží dvoubrankový náskok.
     
    55:00
    Florbalisté domácího SPV si pečlivě hlídají svůj dvoubrankový náskok a za žádnou cenu o něj nechtějí přijít. Na druhé straně Classic by rád odpověděl a dohnal ztrátu, zatím se to však nikterak nedaří.
     
    51:50
    Seinäjoen právě vstřelily branku!
    Domácí se ale nedají a počtvrté skórují! Vedení SPV pojistil dalším gólem JANNE HULMI, který po brilantní spolupráci s Kohonenem, se kterým si dvakrát nahrál před střelou, s přehledem skóruje. Defenziva Classicu byla vyšachována a po narážečce po ose Hulmi – Kohonen – Hulmi nemohla nic dělat. Asistence: Mikko Kohonen.
     
    49:37
    Classic právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Přesilovou hru využívá hostující SCC Classic, který měl při svém početním zvýhodnění potíže v podobě ztrátě míčku a čelení protiútoku soupeře. Nakonec se vše vrátilo do normálu a hosté se ujali míčku. Na pravé straně u mantinelu nahrával Väntinen na druhou stranu, kde našel volného MIKKA LEIKKANENA, který střelou z první propálil bezmocného Ihmeho. Asistence: Lassi Väntinen.
     
    47:50
    A máme tu první vyloučení v zápase. Viníkem a potrestaným byl Tuukka Kiviranta, který stráží barvy domácího SPV. Za nedovolené vrážení na středu hřiště dostal dvouminutový trest. Přesilovku po dobu dvou minut si tak zahraje Classic.
     
    46:00
    Domácím florbalistům se daří hlídat míček a i po ztrátě učebnicově čelit protiútokům soupeře. SPV výborně brání a Ihme zatím v této třetině nemusel mnohokrát zasahovat.
     
    44:00
    Nenápadnou cestu skrz obranné stráže si hledají hráči Classicu, kteří jsou se svou snahou zatím neúspěšní. Domácí si drží odstup od soupeře nejen na výsledkové tabuli, kde mají náskok dvou branek, ale také na hřišti, kde se snaží kontrolovat hru.
     
    41:39
    Seinäjoen právě vstřelily branku!
    Florbalisté domácího SPV vedou o dvě branky! Na své konto si už druhou branku připsal MIKKO KOHONEN. Ten tentokráte využil fatálního selhání soupeře v rozehrávce, ujal se míčku, udělal několik kroků a vymetl šibenici. Bez asistence.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Zákroky gólmanů ve druhé třetině:

    SPV – Ihme: 7

    SCC – Nieminen: 0
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá jedna minuta.
     
    38:00
    Dvě minuty zbývají do konce druhé třetiny.
     
    37:00
    Do konce druhé třetiny zbývají tři minuty.
     
    35:19
    Seinäjoen právě vstřelily branku!
    Domácí SPV jde znovu do vedení! Parádní kombinace skončila přesnou střelou MIKKA KOHONENA, který posílá domácí tým do vedení. Asistence: Sami Koski.

    Branky a nahrávky: 24. Mäkelä (Härkönen), 36. Kohonen (Koski), 42. Kohonen, 52. Hulmi (Kohonen) – 31. Kotilainen Paul (Kotilainen Peter), 50. Leikkanen (Väntinen)


    Seinäjoen Peliveljet: Ihme (Kivimäki) – Keskisipilä, Taurama, Hakala, Kohonen, Urmas, Mäkelä, Holopainen, Hankkio, Hulmi, Karjala, Malkamäki, Hakonen, Härkönen, Kiviranta, Kuusela, Myllymäki, Koski
    SCC Classic: Nieminen (Toriseva) – Kotilainen Paul, Johansson, Nyman, Piha, Lamminen, Luukko, Salo, Mäkipää, Kulmala, Wigren, Savonen, Vänttinen, Kotilainen Peter, Ojala, Leikkanen, Juhola, Savolainen, Jääskeläinen

    Rozhodčí: Daniel Skoog –– Ola Pettersson
    bahis siteleri