Rádio Krokodýl Brno – Hradec Králové 4:3 (kon.)
konec
FC Rádio Krokodýl Brno
4:3 (1:1)
MADOS MT Hradec Králové
Pondělí 07.10.2013, 20:00 • Tatran Brno - Bohunice • 1. Futsal liga
     
    40
    Salamandr právě vstřelil branku!
    Jenže jsou zde komplikace, přesně minutu před koncem snižuje ROMAN JELÍNEK, který z bezprostřední blízkosti prostřelil brankáře Sáru. Tak to bude ještě velké drama. Asistence: Lukáš Michal.
     
    35
    Salamandr právě vstřelil branku!
    Začalo nám to tam padat. Hosté přeci jen ještě snižují. Po výborné kombinaci dává druhou branku ROMAN JELÍNEK. Asistence: Adam Chromek.
     
    34
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Prázdná brána a další gól do ni přidává TOMÁŠ VESELOVSKÝ. Opět se trefil takřka přes celé hřiště. Bez asistence.
     
    34
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    MARTINA KALINA dokázal vypálil z půlící čáry a trefil se přesně do opuštěné sítě. Bez asistence.
     
    31
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Skóre se mění. Slavík přihrál před bránu na TOMÁŠE VESELOVSKÉHO, který udělal kličku nejprve obránci a poté i brankáři a střelou po zemi překonal vyběhnuvšího Maška. Domácí tak podruhé v zápase vedou. Asistence: Jaroslav Slavík.
     
    17
    Salamandr právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, hosté si zřejmě zasloužili po těch šancích a tlaku srovnat stav. Nakonec se to povedlo tři minuty před koncem prvního poločasu. Černý poslal míč na pravou stranu hřiště, do míče se následně opřel MARTIN KILEVNÍK a trefil to parádně. Rozvlnil síť přesnou pumelicí do šibenice. Asistence: Michal Černý.
     
    10
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Je zde první gól a domácí se ujímají vedení. MARTIN NOSKO vypálil z pravé strany a míč i s lehkou tečí proletěl za záda marně se natahující Maška. Ten nestihl reagovat na změnu směru a Brňané proto vedou 1:0. Bez asistence.

    Roman Zajíček

    Branky: 10. Nosko, 31. Veselovský (Slavík), 34. Kalina, 34. Veselovský – 17. Kilevník (Černý), 35. Jelínek (Chromek), 40. Jelínek (Michal)

    Karty:   25. Mica (AGB) – 11. Podolník (SLM), 22. Friedl (SLM)


    FC Rádio Krokodýl Brno: Sára, Sýkora – Vrána, Mica, Nedělník, Nosko, Veselovský, Slavík, Tůma, Ševčík, Kalina. Trenéři: Jiří Prokeš, Martin Harnach, Robert Kalvoda.
    MADOS MT Hradec Králové: Mašek, Menšl – Černý, Friedl, Hrůša, Podolník, Michal, Holec, Chromek, Jelínek, Kilevník, Šmíd, Vydarený. Trenér: Petr Hoffmann, Lukáš Michal.

    Rozhodčí: Markovský, Honěk. DS: Pelikán

    Diváci: 101