Tatran – Ne 0:12 (kon.)
konec
ESA logistika Tatran Střešovice
0:12 (0:4, 0:3, 0:5)
Ne
Středa 09.10.2013, 19:30 • SH TJ Tatran Střešovice • ČEZ Extraliga žen
     
    60:00
    Konec zápasu. (21:13:35)
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:58
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A další... ANET JAROLÍMOVÁ vesele střílí jednu branku za druhou a navyšuje stav utkání. Domácí hráčky chtěly snížit, ale v kombinaci chybovaly a únik útočnice Herbadentu skončil gólovou radostí. Bez asistence.
     
    57:08
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Kdepak čestný gól domácích, tohle je další ze zářezů hostů. A už jedenáctý. Čtvrtou branku dnes vsítila ANET JAROLÍMOVÁ. Asistence: Tereza Pilíková.
     
    55:55
    Pravděpodobně jedna z mála gólových příležitostí domácích hráček. Střelu Nemravové tečovala Zeherová, která následně i dorážela. Fantastickým zákrokem se však posléze blýskla gólmanka Herbadentu.
     
    55:28
    Anet Jarolímová mohla přidat další branku, ale na poslední chvíli minula míček.
     
    50:24
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Desítka! Hostující brankostroj pokračuje na veselé vlně a s přehledem upravuje skóre. ANET JAROLÍMOVÁ dovršila hattrick! Asistence: Magdalena Klímová.
     
    48:57
    Kramperová s míčkem nenaložila nikterak moudře a svůj tým o něj připravila.
     
    46:53
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Nekompromisní tank válcuje dál. Už devátou branku, a svojí druhou v zápase, vstřelila ANET JAROLÍMOVÁ. Asistence: Magdalena Klímová.
     
    45:15
    Tatran přežil oslabení! Hráčky Herbadentu, které si mimo jiné vytvořily dosti solidní osmibrankový náskok, nedokázaly využít dvouminutovou přesilovou hru. Domácí už hrají v plném počtu.
     
    43:12
    A máme tu první vyloučení v utkání! Andres Nemravová si odsedí dvouminutový trest za opakované přestupky a oslabí svůj tým. Přesilovku si zahraje Herbadent.
     
    40:22
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Další gól zadarmo po zbytečné chybě domácích v rozehrávce. Autorkou osmé branky Herbadentu je TEREZA PILÍKOVÁ. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:00
    Poslední dvě minuty druhé třetiny.
     
    37:00
    Tempo hry se uklidnilo a do konce druhé třetiny zbývají jen tři minuty.
     
    35:49
    Hráčka Herbadentu, Kristýna Jílková, trefuje tyč!
     
    33:30
    Gólová kanonáda z dílny herbadentské mašinérie si dává chvilku odpočinku. I přesto však pokračuje nadvláda hostujícího celku a bránění Tatranu.
     
    31:30
    Nápor Herbadentu sílí a Tatran se pomalu sesouvá ke zdi.
     
    29:15
    Pohotový zákrok ze svého inventáře vytáhla Blahutová, která zneškodnila střelu Denisy Billé.
     
    27:56
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Dominika Šteglová si své kanadské body nezapisuje tužkou, ale rovnou hráběmi. Za třetí asistenci si připisuje už čtvrtý kanadský bod z toho utkání. Tentokráte nahrávala DENISE BILLÉ, která oslavila svůj první dnešní gól. Asistence: Dominika Šteglová.
     
    24:52
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A další... Hostující výběr si zdaleka nebere servítky a pokračuje v bombardování. Autorkou šesté branky je TEREZA URBÁNKOVÁ. Asistence: Dominika Šteglová.
     
    21:34
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Jednosměrnou stanicí pražského Herbadentu projíždí další rychlík. Po střele ELIŠKY KRUPNOVÉ se mohou hostující hráčky popáté radovat. Asistence: Denisa Billá.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Poslední minuta první třetiny.
     
    18:00
    Poslední dvě minuty první třetiny.
     
    17:01
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Necelé tři minuty před koncem první třetiny padá další branka. Herbadentu se snaha vyplácí a další kýžené ovoce je tu. Síť branky Blahutové rozvlnila DOMINIKA ŠTEGLOVÁ. Asistence. Denisa Billá.
     
    17:00
    Poslední tři minuty první třetiny.
     
    15:00
    Tatran nepůsobí zcela sebevědomě a Herbadent ovládá hru, diktuje její tempo a převážnou většinu času operuje s míčkem na vlastních holích, a to na polovině domácích.
     
    12:38
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Chyba – a je tam i třetí gól! Florbalistky Tatranu se s míčkem mazlily na vlastní polovině, až to vyvrcholilo ve fatální závar a prosazení TEREZY PILÍKOVÉ. Bez asistence.
     
    12:04
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A je tam i druhý! Herbadentu se pomalu začíná vyplňovat přání a po učebnicově předvedených několika minutách přichází další odměna. A zasloužená. Tentokráte to byla TEREZA URBÁNKOVÁ, která skórovala. Asistence: Dominika Šteglová.
     
    09:09
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A je tam! Tatran se po delší době vydal vpřed, ale bůhvíjaký úspěšný protiútok to nebyl. Naopak z něj těžily právě hostující hráčky, které se konečně dočkaly kýžené odměny. Po brejku se prosadila ANET JAROLÍMOVÁ. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    07:00
    Pompézní bránění střešovických hráček pokračuje a zoufalost Herbadentu se začíná projevovat. Obranná linie stojí přesně tak, jak má, a Blahutová zatím nemusela lovit míček z branky.
     
    04:00
    Jednoznačně lepším týmem je Herbadent. Úřadující ženský mistr zahnal soupeře do kouta a tlačí jej stále hlouběji. Tatran ovšem zatím své defenzivní palisády drží velmi pevně, a proto se zatím florbalistkám hostujícího týmu nepodařilo skórovat.
     
    01:30
    O první nadějný pokus se postarala hráčka Tatranu Adéla Zeherová, která po standardní situaci vypálila. Míček se však od její čepele odrazil pouze do středu branky, kde stráží pozorná Velčická.
     
    01:00
    Od úvodu mají navrch florbalistky hostujícího Herbadentu. Přetaví svou dosavadní převahu, která bude jistě gradovat, v gól?
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Tatran Omlux Střešovice: Blahutová (Nováková) – Perlíková, Brabcová, Sedmíková, Zehrerová, Nemravová, Válková, Veřmiřovská, Matoušková, Tvrzová, Hrycejová, Zabavská, Červová, Beranová, Chaloupková, Brotánková, Kramperová, Denková

    Herbadent SJM Praha 11: Velčická (Horňáková ) – Pilíková, Krupnová, Jarolímová, Jílková, Klímová, Billá, Urbánková, Horejšová, Šrámková, Kubišová, Šteglová, Košturiaková, Ferencová, Kleinová, Čermáková

    Rozhodčí: Lucie Hejnová –– Jitka Romančáková.
     
    Střešovice v letošním ročníku ještě neprohrály. Dokázaly si poradit si s Jihlavou, Olomouci, Sokolem Královské Vinohrady a s nováčkem soutěže Ostravou. V tomhle zápase je ale nečeká lehký soupeř, na jejich palubovku přijede obhájce titulu z loňského ročníku a suverén letošní sezóny Herbadent Praha.

    Vzájemná extraligová utkání v základní části loňské sezóny: 2:12 a 0:19
     
    Hezký den sportovním fanouškům. Vítáme Vás u sledování on-line přenosu dohrávky 5. kola extraligy žen, ve kterém se potkají v pražském derby Tatran Omlux Střešovice a Herbadent SJM Praha 11.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA logistika Tatran Střešovice. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Jarolímová (Urbánková), 13. Urbánková (Šteglová), 13. Pilíková, 18. Šteglová (Billá), 22. Krupnová (Billá), 25. Urbánková (Šteglová), 28. Billá (Šteglová), 41. Pilíková (Košturiaková), 47. Jarolímová (Klímová), 51. Jarolímová (Klímová), 58. Jarolímová (Pilíková), 58. Jarolímová


    ESA logistika Tatran Střešovice: Blahutová (Nováková) – Perlíková, Brabcová, Sedmíková, Zehrerová, Nemravová, Válková, Veřmiřovská, Matoušková, Tvrzová, Hrycejová, Zabavská, Červová, Beranová, Chaloupková, Brotánková, Kramperová, Denková
    Ne: Velčická (Horňáková ) – Pilíková, Krupnová, Jarolímová, Jílková, Klímová, Billá, Urbánková, Horejšová, Šrámková, Kubišová, Šteglová, Košturiaková, Ferencová, Kleinová, Čermáková

    Rozhodčí: Lucie Hejnová –– Jitka Romančáková