Tatran – Ne 0:12 (kon.)
konec
ESA logistika Tatran Střešovice
0:12 (0:4, 0:3, 0:5)
Ne
Středa 09.10.2013, 19:30 • SH TJ Tatran Střešovice • ČEZ Extraliga žen
     
    57:58
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A další... ANET JAROLÍMOVÁ vesele střílí jednu branku za druhou a navyšuje stav utkání. Domácí hráčky chtěly snížit, ale v kombinaci chybovaly a únik útočnice Herbadentu skončil gólovou radostí. Bez asistence.
     
    57:08
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Kdepak čestný gól domácích, tohle je další ze zářezů hostů. A už jedenáctý. Čtvrtou branku dnes vsítila ANET JAROLÍMOVÁ. Asistence: Tereza Pilíková.
     
    50:24
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Desítka! Hostující brankostroj pokračuje na veselé vlně a s přehledem upravuje skóre. ANET JAROLÍMOVÁ dovršila hattrick! Asistence: Magdalena Klímová.
     
    46:53
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Nekompromisní tank válcuje dál. Už devátou branku, a svojí druhou v zápase, vstřelila ANET JAROLÍMOVÁ. Asistence: Magdalena Klímová.
     
    40:22
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Další gól zadarmo po zbytečné chybě domácích v rozehrávce. Autorkou osmé branky Herbadentu je TEREZA PILÍKOVÁ. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    27:56
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Dominika Šteglová si své kanadské body nezapisuje tužkou, ale rovnou hráběmi. Za třetí asistenci si připisuje už čtvrtý kanadský bod z toho utkání. Tentokráte nahrávala DENISE BILLÉ, která oslavila svůj první dnešní gól. Asistence: Dominika Šteglová.
     
    24:52
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A další... Hostující výběr si zdaleka nebere servítky a pokračuje v bombardování. Autorkou šesté branky je TEREZA URBÁNKOVÁ. Asistence: Dominika Šteglová.
     
    21:34
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Jednosměrnou stanicí pražského Herbadentu projíždí další rychlík. Po střele ELIŠKY KRUPNOVÉ se mohou hostující hráčky popáté radovat. Asistence: Denisa Billá.
     
    17:01
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Necelé tři minuty před koncem první třetiny padá další branka. Herbadentu se snaha vyplácí a další kýžené ovoce je tu. Síť branky Blahutové rozvlnila DOMINIKA ŠTEGLOVÁ. Asistence. Denisa Billá.
     
    12:38
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Chyba – a je tam i třetí gól! Florbalistky Tatranu se s míčkem mazlily na vlastní polovině, až to vyvrcholilo ve fatální závar a prosazení TEREZY PILÍKOVÉ. Bez asistence.
     
    12:04
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A je tam i druhý! Herbadentu se pomalu začíná vyplňovat přání a po učebnicově předvedených několika minutách přichází další odměna. A zasloužená. Tentokráte to byla TEREZA URBÁNKOVÁ, která skórovala. Asistence: Dominika Šteglová.
     
    09:09
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A je tam! Tatran se po delší době vydal vpřed, ale bůhvíjaký úspěšný protiútok to nebyl. Naopak z něj těžily právě hostující hráčky, které se konečně dočkaly kýžené odměny. Po brejku se prosadila ANET JAROLÍMOVÁ. Asistence: Tereza Urbánková.


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA logistika Tatran Střešovice. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Jarolímová (Urbánková), 13. Urbánková (Šteglová), 13. Pilíková, 18. Šteglová (Billá), 22. Krupnová (Billá), 25. Urbánková (Šteglová), 28. Billá (Šteglová), 41. Pilíková (Košturiaková), 47. Jarolímová (Klímová), 51. Jarolímová (Klímová), 58. Jarolímová (Pilíková), 58. Jarolímová


    ESA logistika Tatran Střešovice: Blahutová (Nováková) – Perlíková, Brabcová, Sedmíková, Zehrerová, Nemravová, Válková, Veřmiřovská, Matoušková, Tvrzová, Hrycejová, Zabavská, Červová, Beranová, Chaloupková, Brotánková, Kramperová, Denková
    Ne: Velčická (Horňáková ) – Pilíková, Krupnová, Jarolímová, Jílková, Klímová, Billá, Urbánková, Horejšová, Šrámková, Kubišová, Šteglová, Košturiaková, Ferencová, Kleinová, Čermáková

    Rozhodčí: Lucie Hejnová –– Jitka Romančáková