FBC Start98 – Hattrick Brno 1:6 (kon.) | Královské Vinohrady – 1. FBK Rožnov p/R 7:4 (kon.) | Česká Lípa – Kopřivnice 11:2 (kon.)
Znojmo – Litvínov 4:5 (po pr.)
po prodl.
TJ Znojmo LAUFEN CZ
4:5 (0:1, 3:2, 1:1 - 0:1)
SK Bivoj Litvínov
Sobota 12.10.2013, 20:00 • SH TJ Znojmo • 1. liga mužů
     
    61:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Utkání končí, neboť domácí tým nechal na levé straně trestuhodně uniknout MARKA MANDELBAUMA, který střelou na vzdálenější tyčku rozhoduje! Sekanina na míček nedosáhl a může jej pouze smutně vytáhnout ze sítě. Bez asistence.
     
    51:44
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Domácí hala propuká nadšením, je opět srovnáno. Z otočky vystřelil Čihal, míček se dostal k PETRU SLÁMOVI a na něj už zívala prázdná branka. Asistence: Petr Čihal.
     
    48:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla skvělá akce hostů! ONDŘEJ KREJČÍ prošel obranou Znojma jako tank, najednou byl před Sekaninou a střelou na vzdálenější tyčku dostal svůj tým do vedení! Bez asistence.
     
    37:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté přece jen využívají přesilovku a vyrovnávají na 3:3. Po několika odrazech se míček dostal na hůl PETRA ŘEHÁČKA a ten zblízka prostřelil Sekaninu. Asistence: Daniel Hulič.
     
    30:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! Před Sekaninou vznikl závar, hosté do toho šli opravdu tvrdě a JAN WERNER dokázal dotlačit míček za brankovou čáru. Asistence: Daniel Hulič.
     
    28:46
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využita! Na pravé straně přijal přihrávku PETR ČIHAL a svou ranou prostřelil pomalu se přesunujícího Kohouta. Asistence: Jakub Martinek.
     
    27:42
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Standardka se hostům vůbec nevyvedla a do rychlého brejku se dostalo Znojmo. Po levé straně nakonec unikl PETR SLÁMA a střelou pod břevno strhl vedení na stranu domácích. Asistence: Tomáš Kucharič.
     
    21:49
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Ihned poté, co už byli domácí v pěti se na levé straně objevil DAVID JEDLIČKA a střelou z první propálil Kohouta. Asistence: Martin Pánek.
     
    00:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    No tak to je velice ostrý úvod. Hosté se dostali k míčku a od levého mantinelu vyslal nechytatelnou střelu LUKÁŠ ČERNÝ. Asistence: Viktor Hocelík.

    Aleš Pur


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Znojmo LAUFEN CZ. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým SK Bivoj Litvínov. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 22. Jedlička (Pánek), 28. Sláma (Kucharič), 29. Čihal (Martinek), 52. Sláma (Čihal) – 1. Černý (Hocelík), 31. Werner (Hulič), 38. Řeháček (Hulič), 49. Krejčí, 62. Mandelbaum


    TJ Znojmo LAUFEN CZ: Sekanina (Čižmár) – Miklík, Palát, Dokulil, Bárta, Čihal, Jedlička, Sláma, Podrabský, Herman, Částek, Hanák, Martinek, Juříček, Suchý, Pánek, Virgl, Žižka, Kucharič.
    SK Bivoj Litvínov: Kohout (Hruška) – Werner, Plomer, Kropáček, Řeháček, Hocelík, Hulič, Hertl, Černý, Krejčí, Skořepa, Chládek, Mandelbaum, Skalitz, Pecháček, Skuhrovec, Gebhardt.

    Rozhodčí: Radek Vybíhal, Pavel Kačer

    Diváci: 221