Otrokovice – Pardubice 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Chodov 7:5 (kon.)
konec
PSG Panthers Otrokovice
5:3 (1:0, 3:2, 1:1)
BA SOKOLI Pardubice
Sobota 12.10.2013, 17:00 • SH Štěrkoviště Otrokovice • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    59:33
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Pojistku pro Panthers Otrokovice ještě přidal střelou do prázdné brány MAREK MATĚJČÍK. Asistence: Karel Ťopek.
     
    46:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A je tu kýžené snížení. Střelu Buriana jen ztlumil Michaljovský a k dorážce se dostal pohotový MAREK ĎOPAN! Pardubice snižují na rozdíl jediné branky. Asistence: Jakub Burian.
     
    39:22
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Domácí přesilovou hru přece jen využili. Ťopek vyslal krásný pas na MARKA MATĚJČÍKA a ten střelou z první překonal bezmocného Levínského. Asistence: Karel Ťopek.
     
    30:53
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Potom ale přišlo zaváhání a míčku se v obranné polovině hostů dostal KAREL ŤOPEK, který nekompromisní střelou nad rameno Levínského posílá Panthers opět do vedení. Bez Asistence.
     
    26:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Sokol opět srovnává krok! Nekoncentrovanosti domácí obrany využil Martin Zozulák, ten se protáhl kolem Ťopka a přihrál na JAKUBA BURIANA. Střela útočníka Sokola byla přesná a Michajlovič na ni nemohl dosáhnout. Asistence: Martin Zozulák.
     
    25:29
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Panteři přesilovku nestihli využít. Ale hned po návratu Bahníka dostal namazáno TOMÁŠ SOVJÁK a nemýlil se. Asistence: Adam Zbořil.
     
    21:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    IVO TEICHMAN si vyměnil přihrávku se Zozulákem a příklepem překonal Michajlovského. Asistence: Martin Zozulák.
     
    12:08
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    A aktivita se Panthers Otrokovice přece vyplatila. Matejčík našel LUKÁŠE UHRINOVSKÉHO, a ten zacílil do horní poloviny branky! Asistence: Marek Matejčík.

    Marek Janoš

    Branky a nahrávky: 13. Uhrinovský (Matejčík), 26. Sovják (Zbořil), 31. Ťopek, 40. Matějčík (Ťopek), 60. Matějčík (Ťopek) – 22. Teichman (Zozulák), 27. Burian (Zozulák), 47. Ďopan (Burian)


    PSG Panthers Otrokovice: Michajlovič – Nagy, Hradil, Petřík, Uhrinovský, Matějčík, Sovják, Ivan, Ťopek, Večeřa, Graclík, Hrdina, Zbořil, Krkoška J., Krkoška M., Spáčil, Blizňák.
    BA SOKOLI Pardubice: Levínský – Raiter, Šťastný, Burian, Teichman, Zozulák, Vaculík, Janeček, Brychta, Bahník, Dlesk, Tvrdý, Filip, Jelínek, Krajcigr, Chmelař, Ďopan, Krigovský, Formánek.

    Rozhodčí: J. Kadlec, M. Kadlec