Žilina – Piešťany 0:1 (kon.) | Martin – Poprad 0:3 (kon.) | Nitra – Košice 3:2 (kon.)
Trenčín – Skalica 1:3 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 2:1 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
2:1 (0:0, 2:1, 0:0)
HKM Zvolen
sk Úterý 15.10.2013, 17:30 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    55:33
    Vylúčenie Banská Bystrica – Chris Saracino – dve minúty za hákovanie.
     
    49:32
    Hosťujúci Podkonický to dával pred bránku, kde už korčuľoval Baláž, ale ten nezasiahol jeho dobrý puk, šťastie pre domácich.
     
    Koniec druhej tretiny spolu so začiatkom tretej nám v Banskej Bystrici začne približne o 19:05.
     
    37:18
    Hra je prerušená, Saracino je tam bez prilby a tak odchádza na striedačku. Domáci hráči odchádzajú preč z ľadovej plochy. Čo sa to teraz deje v Banskej Bystrici?
     
    35:47
    Zblokovaná strela od hosťujúceho Ďalogu, ktorá však nebola veľmi dôrazná, vzápätí veľká skrumáž pred Kalembom, ale domáci to ustáli.
     
    35:02
    Výborná práca od Handlovského za bránkou Šimka, dostal puk na Whitea, ale ten v páde už nedokázal usmerniť puk za chrbát hosťujúceho brankára. Pekná akcia domácich hráčov.
     
    30:39
    Zvolen dal gól!
    MICHAL CHOVAN si vzal puk vo vlastnej tretine a prešiel s ním všetko čo mu stálo v ceste. Blafákom oklamal Kalembu a skóroval. Nádherná individuálna akcia hosťujúceho útočníka a Zvolen využil presilovú hru. Asistencia: Milan Jurík.
     
    29:18
    Vylúčenie Banská Bystrica – Vladimír Dolník – dve minúty za držanie.
     
    25:53
    Banská Bystrica dala gól!
    Veľká chyba Zvolenčanov. Šimko už mal puk v lapačke, ten mu z nej však nepochopiteľne vypadol a dostal sa pred prázdnu bránku, kde bol úplne voľný RADOMÍR HEIZER a ten už nemal problém skórovať. Asistencia: Dominik Hegyi.
     
    23:58
    Peter Zuzin unikol po pravom krídle, hostia išli dvaja na jedného, ale hosťujúci útočník nedokázal prihrať na úplne voľného Podkonického. A vzápätí ďalšia strela hostí, Kalemba dobre zasahuje.
     
    20:34
    Banská Bystrica dala gól!
    Prvý útok domácich sa presadil. Výbornú prihrávku spoza bránky na nekrytého Handlovského poslal White. Strelu Handlovského Šimko vyrazil pred seba, kde striehol nekrytý PETR KAFKA a prekonal brankára hostí. Asistencie: Lukáš Handlovský a Patrick White.
     
    19:03
    Hudec výborne našiel z ľavého krídla pred bránkou osamoteného Kafku, ten vystrelil z prvej, ale Šimko sa stačil presunúť a ľavým betónom zneškodnil Kafkovu šancu.
     
    14:36
    Domáci obranca Rosandič bol v dobre palebnej pozícii, keď sa dostal k odrazenému puku na medzikruží, jeho strela však trafila priamo brankára hostí.
     
    14:28
    Hosťujúci Michal Chovan ostal ležať na ľadovej ploche, veríme, že to nebude nič vážne a zvolenský útočník bude môcť pokračovať.
     
    08:44
    Handlovský strieľal na Šimka, ale ten opäť výborne zasahuje a drží nerozhodný stav.
     
    07:05
    Ťavoda vyhodil puk do strednej tretiny, tam sa k nemu dostal hosťujúci Baláž a rútil sa tiesnený domácim obrancom na Kalembu, ten však dobre zakročil a šancu hostí v oslabení zmaril.
     
    05:45
    Vylúčenie Zvolen – Peter Hraško – dve minúty za napadnutie.

    Peter Kašický

    Branky a nahrávky: 21. Kafka (White, Handlovský), 26. Heizer (Hegyi) – 31. Mich. Chovan (Jurík)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Kalemba – Saracino, Martin, Handlovský, White, Kafka – Macháček, Meland, Macík, Hudec, Mat. Chovan – Rosandič, Zošiak, Lamper, Zigo, Lunter – Bambúch, Fajčák, Dolník, Heizer, Hegyi
    Tréner: Vladimír Országh

    HKM Zvolen: Šimko – Pokovič, Juraško, Podkonický, Brabenec, P. Zuzin – Pichnarčík, Hraško, Mich. Chovan, Huňady, Škvaridlo – Mucha, Ťavoda, Baláž, Jurík, Puliš – Pospíšil, Síkela, Ďaloga, Čanky, Ľ. Zuzin
    Tréner: Július Šupler

    Rozhodčí: Juraj Konc – Roman Bednár, Vladimír Snášel

    Diváci: 2 232
    bahis siteleri