Havířov – Beroun 4:3 (po pr.) | Jihlava – Litoměřice 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 2:4 (kon.)
Most – Šumperk 3:4 (0:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 6:0 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 1:2 (po pr.)
Olomouc – Motor ČB 4:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:2 (1:0, 2:1, 1:-1)
Banes Motor České Budějovice
Středa 16.10.2013, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Blesk z čistého nebe. Motor snižuje a dostává se tak do zápasu. MAREK VANIŠ šikovně tečoval střelu z pravého kruhu. O drama tak máme postaráno.
    Asistence: Jiří Ferebauer, Jiří Bárta
     
    41:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    MICHAL VODNÝ dostal parádní nahrávku přes šířku kluziště a čekal na něj už jen jednoduchý úkol: vystřelit do prázdné brány.
    Asistence: Jiří Řípa
     
    34:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Cartelli nejdříve střílel od modré, Halmoši pouze vyrazil. Puk se dostal zpátky na modrou ke Cartellimu, který znovu zkusil střelecké štěstí. Tentokrát se puk dostal do klubka hráčů před hostující bránou. Po několika vteřinách z něho však vyklouzl, čehož si všiml jako první ALEŠ JERGL a ten vystřelil do opuštěné brány.
    Asistence: Richard Diviš
     
    31:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Máme zde první vlastenec! Miroslav Třetina tečoval bruslí puk mimo dosah Halmošiho. Branka připsána JANU KNOTKOVI, který nahrával na druhou tyč. Jeho úmysl sice nevyšel, puk si však našel nešťastného Knotka a rána do černého z toho nakonec přeci jen byla.
    Asistence: Jiří Ondrušek
     
    20:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    České Budějovice srovnávají krok. Skuhravý povyjel zpoza brány a nahrál do houfu hráčů před ní. Puk se dostal až k JIŘÍMU MORAVCOVI, který propálil Halásze.
    Asistence: Václav Skuhravý, Aleš Kotalík
     
    04:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A první branka večera je tu! Obránce JAN JAROMĚŘSKÝ dostal po vyhraném vhazování v útočném pásmu puk, vybruslil od mantinelu a tvrdou střelou překonal Halmošiho!
    Asistence: Michal Vodný
    Marken.cz

    Michal Sobecký

    Branky a nahrávky: 5. Jaroměřský (Vodný), 32. Knotek (Ondrušek), 35. Jergl (Diviš), 42. Vodný (Řípa, Rác) – 21. Moravec (Skuhravý, Kotalík), 48. Vaniš (Ferebauer, Bárta)


    HC Olomouc: Halász (Vošvrda) – Bartoň (C), Ondrušek, Jaroměřský, Janáček, Kadela, Ovčačík, Cartelli, Rašner – Pekr, Knotek, Herman – Rác, Řípa, Vodný – Kucharczyk, Švaňhal, Kindl – Jergl, Diviš, Selingr.
    Banes Motor České Budějovice: Halmoši (Kůdela) – Novák, Moravec, Posmyk, Vráblík, Chmelíř, Prokop, Kříž – Kotalík (C), Šachl, Skuhravý – Kuchejda, Ondřej, Bárta – Ferebauer, Přibyl, Vaniš – Mavrojanidis, Pašek, Třetina – Švec.

    Rozhodčí: Jeřábek, Vampola – Čížek, Křivohlavý

    Diváci: 1512
    bahis siteleri