Detroit – Ottawa 1:6 (kon.) | Buffalo – Boston 2:5 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:5 (0:1, 2:2, 0:2)
Boston Bruins
Čtvrtek 24.10.2013, 02:10 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak napotřetí se TOREY KRUG dočkal, když převzal přesný pas na levém kruhu a poslal ho přes Millera do domácí branky! Asistence: David Krejčí, Mario Lucic.
     
    45:49
    Eriksson byl tvrdě faulován Scottem na červené čáře, hráče Bostonu se jal pomstít McQuaid. John Scott (BUF) dostává větší trest a osobní trest do konce utkání za napadení a rovněž 5 minut za rvačku, za hosty vyloučen Adam McQuaid, který dostává 2+5+10 min. Hosté budou po dvou minutách hry ve čtyřech hrát přesilovou hru.
     
    44:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    TOREY KRUG si vyměnil kotouč za brankou domácích se Smithem, vyjel si před klec Buffala a zakončil přesně do sítě Sabres! Asistence: Reilly Smith, Carl Soderberg.
     
    43:30
    Ted už Miller musel vytáhnout perfektní zásah proti ráně Cháry z mezikruží!
     
    42:22
    Johan Larsson (BUF) vyloučen za hrubost, stejně tak i na druhé straně Chris Kelly (BOS). Hraje se 4 na 4.
     
    35:10
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí vyhráli buly v útočném pásmu, kotouč se dostal na modrou čáru, kde stál NIKITA ZADOROV, jenž si přehodil puk na backhand, vybruslil až k brance a poslal ho mezi betony Johnsona do sítě! Je to první branka v NHL pro teprve osmnáctiletého ruského obránce. Asistence: Steve Ott, Mike Foligno.
     
    31:50
    Bruins právě vstřelili branku!
    Foligno se neprosadil a tak hosté nasadili k rychlému protiútoku, Marchand zatáhl puk do třetiny, předal napravo na DOUGIEHO HAMILTONA, jenž poslal puk nad levý beton Millera do branky! Asistence: Brad Marchand, Carl Soderberg.
     
    28:21
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácím se konečně podařilo dostat do útočného pásma, kotouč se dostal na Vanka, který ho poslal z levého kruhu směrem k brance, kde ho tečoval bruslí do sítě CODY HODGSON! Asistence: Thomas Vanek, Mike Foligno.
     
    27:38
    Hosté špatně střídali a budou za to potrestáni menším trestem, jenž odpyká Shawn Thornton (BOS).
     
    24:20
    David Krejčí (BOS) vyloučen za vysokou hůl, bude se hrát ve čtyřech na obou stranách, poté začne zkrácená domácí přesilovka.
     
    23:01
    Přesilová hra 5 na 3 pro hosty, vyloučen je Kevin Porter (BUF) za vražení na hrazení.
     
    21:58
    Henrik Tallinder (BUF) vyloučen za vysokou hůl. přesilová hra pro Boston.
     
    20:40
    Bruins právě vstřelili branku!
    Iginla zatáhl kotouč po pravé straně, přihrál před branku, kam si najel MILAN LUCIC a ač tísněn obráncem, dokázal natáhnout hůl a tečovat puk nad Millerův beton do branky! Asistence: Jarome Iginla.
     
    13:35
    Hosté se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, které vyřešil střelou z levé strany Kelly, trefil však včas se přesouvajícího Millera!
     
    12:42
    Carl Soderberg (BOS) potrestán za nedovolené bránění, přesilová hra pro Buffalo.
     
    10:59
    Bruins právě vstřelili branku!
    Krejčí vybruslil s kotoučem zpoza branky, nahrál mezi kruhy, kde stál Jarome Iginla, jenž až napodruhé propasíroval puk přes domácí hráče, cestou k Millerovi ale touš tečuje bruslí MILAN LUCIC a ten propadá domácímu brankáři mezi betony! .Asistence: Jarome Iginla, David Krejčí.
     
    08:40
    Rozhodčí ještě na videu kontrolují, zda puk nepřešel brankovou čáru při velké šanci Erikssona dřív, než stačil Miller zasáhnout.
     
    08:06
    Eriksson dostal přesný pas na hranici brankoviště, kde stál trestuhodně nehlídaný, jeho ránu ale fantasticky vyráží Miller levým betonem!

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 29. Hodgson (Vanek, Foligno), 36. Zadorov (Ott, Foligno) – 11. Lucic (Iginla, Krejčí), 21. Lucic (Iginla), 32. Hamilton (Marchand, Soderberg), 45. Krug (Smith, Soderberg), 50. Krug (Krejčí, Lucic)


    Buffalo Sabres: Miller (Enroth) – Pysyk, Ehrhoff (A), Myers, Tallinder, Weber, Zadorov – Stafford, Hodgson, Vanek (A) – Ott (C), Ennis, Foligno – Flynn, Larsson, Girgensons – Porter, Grigorenko, Scott.
    Boston Bruins: Johnson (Rask) – Boychuk, Chára (C), Hamilton, Seidenberg, McQuaid, Krug – Iginla, Krejčí, Lucic – Smith, Bergeron (A), Eriksson – Marchand, Kelly, Soderberg – Thornton S., Campbell, Paille.

    Rozhodčí: Jackson, L´Ecuyer – Sericolo, Cvik

    Diváci: 17.645
    bahis siteleri