Martin – Žilina 4:1 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 5:3 (kon.) | Poprad – Piešťany 6:4 (kon.)
Košice – Trenčín 2:1 (kon.) | Zvolen – Skalica 2:4 (kon.)
konec
HKM Zvolen
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
HK Skalica
sk Pátek 25.10.2013, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    57:22
    Skalica dala gól!
    Pravdepodobne je rozhodnuté o osude dnešného stretnutia. Miroslav Lažo strieľa presne taký istý gól, aký už dnes strelil, ale úplne presne rovnaký! Z pravého kruhu vystrelil švihom k ľavej Šimkovej tyčke, ten bol opäť bezmocný. Bez asistencie.
     
    44:09
    Zvolen dal gól!
    Predsa len sa darí Zvolenčanom dostať do zápasu a strieľajú kontaktný gól! Na útočnej modrej čiare našiel Jaroslav Obšut nádhernou milimetrovou prihrávkou ANDREJA PODKONICKÉHO, ten predviedol rutinérsku sťahovačku do forhendu a prekonal bezmocného, inak dnes veľmi dobre chytajúceho Patrika Romančíka. Asistencia: Jaroslav Obšut.
     
    35:40
    Skalica dala gól!
    A so Zvolenom je zle – nedobre. Hostia využívajú aj túto presilovú hru! Kropáč vynikajúco našiel pred domácou bránou Michala Šátka a ten už len nadstavil hokejku a puk sa od nej odráža do Šimkovej svätyne. Asistencie: Radoslav Kropáč, René Školiak.
     
    34:42
    Skalica dala gól!
    Skaličania okamžite využívajú početnú výhodu o dvoch hráčov! Krásna súhra skalickej formácie po osi Barák, Školiak a PETR OBDRŽÁLEK dával puk už do odkrytej Šimkovej brány. Asistencie: René Školiak, Jindřich Barák.
     
    14:33
    Skalica dala gól!
    Kruté pravidlo "Nedáš- dostaneš" sa potvrdilo aj v tomto zápase. Miroslav Lažo dostal krásnu prihrávku do jazdy od Petra Obdržálka a strelou k ľavej tyčke Šimkovej brány vyrovnáva priebežný stav zápasu. Asistencia: Petr Obdržálek.
     
    00:22
    Zvolen dal gól!
    A po prvom buly sme nečakali dlho ani na prvý gól! Tento bol z kategórie šťastnejších. Kamil Brabenec nahadzoval z pravej strany, z rohu ihriska puk na Romančíkovu bránu a túto polostrelu zrejme tečoval jeden z hosťujúcich obrancov rovno do vlastnej brány! Asistencie: Peter Zuzin, Michal Chovan.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 1. Brabenec (Peter Zuzin, Chovan), 45. Podkonický (Obšut) – 15. Lažo (Obdržálek), 35. Obdržálek (Školiak, Barák), 36. Šátek (Kropáč, Školiak), 58. Lažo


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Obšut, Juraško (C), Pokovič, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pichnarčík, Ďaloga – Chovan, Brabenec (A), Zuzin Peter – Baláž, Podkonický (A), Škvaridlo – Zuzin Lubor, Jurík, Síkela – Puliš, Čanky, Fekiač Viktor
    HK Skalica: Romančík Patrik (Lipovský) – Barák, Kozák, Trška, Krejčiřík, Mikeska, Stano, Ketner – Lažo (C), Školiak (A), Obdržálek – Kropáč, Stieler, Preisinger – Kutálek (A), Mráz Bruno, Šátek – Romančík Michal

    Rozhodčí: Štefik – Holienka, Sčensný

    Diváci: 1 418
    bahis siteleri