Martin – Žilina 4:1 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 5:3 (kon.) | Poprad – Piešťany 6:4 (kon.)
Košice – Trenčín 2:1 (kon.) | Zvolen – Skalica 2:4 (kon.)
konec
HKM Zvolen
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
HK Skalica
sk Pátek 25.10.2013, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:23
    Radoslav Kropáč mohol ešte zvýšiť vedenie Skalice, ale Šimko bol úspešný v tejto situácii.
     
    57:22
    Skalica dala gól!
    Pravdepodobne je rozhodnuté o osude dnešného stretnutia. Miroslav Lažo strieľa presne taký istý gól, aký už dnes strelil, ale úplne presne rovnaký! Z pravého kruhu vystrelil švihom k ľavej Šimkovej tyčke, ten bol opäť bezmocný. Bez asistencie.
     
    56:32
    Tomáš Škvaridlo nedokázal doklepnúť puk do odkrytej skalickej brány!
     
    52:08
    Predsa len sa dnes bude vylučovať aj na strane Skalice! René Školiak odchádza na dve minúty za podrazenie. Obrovská šanca pre HKM na vyrovnanie!
     
    50:31
    Andrej Podkonický z bezprostrednej blízkosti bekhendom míňa Romančíkovu bránu!
     
    46:58
    Patrik Romančík predvádza zákrok minimálne mesiaca! Kamil Brabenec miešal pred ním puk, dokázal si ho položiť, skalický brankár už len bezmocne sedel na ľade, Brabenec sa ho mohol opýtať kam to chce, mieril to do jeho šibenice, ale Romančík nádherne chytá lapačkou. Famózny zákrok s potrebnou dávkou šťastia!
     
    46:08
    Krásna akcia na jeden dotyk prvej zvolenskej formácie, Michal Chovan vysunul Petra Zuzina, ten obkorčuľoval bránu, prihral Brabencovi, ten z prvej našiel Chovana pred Romančíkom, ale gól z toho nebol.
     
    44:09
    Zvolen dal gól!
    Predsa len sa darí Zvolenčanom dostať do zápasu a strieľajú kontaktný gól! Na útočnej modrej čiare našiel Jaroslav Obšut nádhernou milimetrovou prihrávkou ANDREJA PODKONICKÉHO, ten predviedol rutinérsku sťahovačku do forhendu a prekonal bezmocného, inak dnes veľmi dobre chytajúceho Patrika Romančíka. Asistencia: Jaroslav Obšut.
     
    39:51
    Zvolen strieľa gól! Ale ...
     
    38:01
    Patrik Romančík zachraňuje svoj tím aj tentokrát! Michal Chovan vystrelil spomedzi kruhov a skalický brankára vyráža lapačkou za ssvoju bránu!
     
    37:34
    Kamil Brabenec z bezprostrednej blízkosti prestreľuje Romančíkovu bránu!
     
    35:40
    Skalica dala gól!
    A so Zvolenom je zle – nedobre. Hostia využívajú aj túto presilovú hru! Kropáč vynikajúco našiel pred domácou bránou Michala Šátka a ten už len nadstavil hokejku a puk sa od nej odráža do Šimkovej svätyne. Asistencie: Radoslav Kropáč, René Školiak.
     
    34:42
    Skalica dala gól!
    Skaličania okamžite využívajú početnú výhodu o dvoch hráčov! Krásna súhra skalickej formácie po osi Barák, Školiak a PETR OBDRŽÁLEK dával puk už do odkrytej Šimkovej brány. Asistencie: René Školiak, Jindřich Barák.
     
    34:15
    Ďalší skúsený hráč domáceho HKM ide na trestnú lavicu. Za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou si odsedí za veľkej nevôli zvolenského publika dve minúty Kamil Brabenec.
     
    33:30
    Andrej Podkonický teraz zbytočne sekol po lapačke hosťujúceho brankára Patrika Romančíka a Zvolen bude hrať opäť v oslabení. Takéto niečo by si taký skúsený hráč, akým Podkonický určite je, nemal dovoliť.
     
    33:07
    Michal Juraško teraz nahodil puk vysokým lobom zo stredného pásma a ten skočil tesne pred Romančíkom, ktorý s ním mal obrovské problémy, takmer sme boli svedkami naozaj kuriózneho gólu!
     
    30:43
    Najprv sme videli faul na Jána Muchu, za ten rozhodca Štefik nevylučoval, pár sekúnd nato však vylučuje domáceho Jána Ťavodu za hrubosť. Hostia si zahrajú druhýkrát presilovú hru.
     
    19:55
    Zvolenčania mohli dať hosťom gól do šatne, Peter Zuzin nádherne našiel pred bránou Michala Chovana, ale ten ani teraz nepremieňa svoju obrovskú šancu! To už nie je možné, čo dokážu Zvolenčania zahodiť...
     
    18:54
    Strela Lubora Zuzina spomedzi kruhov prepadla Romančíkovi cez lapačku a puk sa kotúľal tesne po pri jeho tyčke! Gól to ani tentokrát nebol.
     
    15:40
    Ďalšie veľké šance Zvolena, ale Matej Síkela mieril len do brankára Romančíka!
     
    14:33
    Skalica dala gól!
    Kruté pravidlo "Nedáš- dostaneš" sa potvrdilo aj v tomto zápase. Miroslav Lažo dostal krásnu prihrávku do jazdy od Petra Obdržálka a strelou k ľavej tyčke Šimkovej brány vyrovnáva priebežný stav zápasu. Asistencia: Petr Obdržálek.
     
    12:54
    Obrovské šance HKM! Ale ani Tomáš Škvaridlo, ani Michal Chovan nedokázali prekonať neistého Romančíka.
     
    10:38
    Peter Hraško oslabuje svoj tím, dostáva dvojminútový trest za podrazenie. Skaličania si zahrajú prvú presilovku dnešného duelu.
     
    09:09
    Zvolenský prvý útok teraz roztočil poriadny kolotoč pred Romančíkom, Peter Zuzin si skalického brankára krásne položil, mal pred sebou už len prázdnu bránu, ale z nepochopiteľných príčin ju prestrelil! Diváci na zvolenskom zimnom štadióne sa už tešili z gólu ...predčasne.
     
    08:12
    Pokovič ponúkol šancu Mirovi Lažovi, ten však z bezprostrednej netriafa bránu Mareka Šimka!
     
    00:22
    Zvolen dal gól!
    A po prvom buly sme nečakali dlho ani na prvý gól! Tento bol z kategórie šťastnejších. Kamil Brabenec nahadzoval z pravej strany, z rohu ihriska puk na Romančíkovu bránu a túto polostrelu zrejme tečoval jeden z hosťujúcich obrancov rovno do vlastnej brány! Asistencie: Peter Zuzin, Michal Chovan.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 1. Brabenec (Peter Zuzin, Chovan), 45. Podkonický (Obšut) – 15. Lažo (Obdržálek), 35. Obdržálek (Školiak, Barák), 36. Šátek (Kropáč, Školiak), 58. Lažo


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Obšut, Juraško (C), Pokovič, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pichnarčík, Ďaloga – Chovan, Brabenec (A), Zuzin Peter – Baláž, Podkonický (A), Škvaridlo – Zuzin Lubor, Jurík, Síkela – Puliš, Čanky, Fekiač Viktor
    HK Skalica: Romančík Patrik (Lipovský) – Barák, Kozák, Trška, Krejčiřík, Mikeska, Stano, Ketner – Lažo (C), Školiak (A), Obdržálek – Kropáč, Stieler, Preisinger – Kutálek (A), Mráz Bruno, Šátek – Romančík Michal

    Rozhodčí: Štefik – Holienka, Sčensný

    Diváci: 1 418
    bahis siteleri