HC Plzeň – Letňany 8:1 (kon.) | K. Vary – Ústí n/L 9:0 (kon.) | Třinec – Poruba 2011 10:1 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Kladno – Sparta 4:2 (kon.) | Slavia – Písek 4:3 (po pr.)
Zlín – Havířov 3:2 (2:0 po s.n.) | Vsetín – Kometa Brno 3:5 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 3:2 (kon.)
Č. Budějovice – Jihlava 4:0 (kon.) | Pardubice – Hr. Králové 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:1 (2:1, 2:0, 0:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 25.10.2013, 13:30 • Svijanská aréna, Liberec. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    32:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže Bílí Tygři jsou v útoku efektivní a v pravý čas přidávají čtvrtý zásah. ALBERT JANELE se prosadil svým důrazem, v nepřehledné situaci na brankovišti si jako první všiml volného puku a pokořil bezmocného Růžičku. Asistence: Petr Sviták, Miroslav Hylena – 4:1.
     
    26:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je to gól, domácí mají podruhé v utkání dvoubrankový náskok. MAREK ZACHAR pomalu popojel k brance a Růžičku prostřelil mezi betony – 3:1.
     
    16:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři v sedmnácté minutě snižují. Prokop vyslal do samostatného úniku VOJTĚCHA NĚMCE, jenž přebruslil liberecké obránce a sám proti Hosnedlovi nezaváhal. Kotouč poslal přesně nad jeho lapačku. Asistence: Jan Prokop – 2:1.
     
    07:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už 2:0, hosté jsou ze soupeřovy aktivity evidentně zaskočeni. Janele si narazil kotouč se SAMUELEM SOLENSKÝM, který už měl z těsné blízkosti jednoduchou úlohu. Kotouč z těsné blízkosti procedil mezi betony Růžičky. Asistence: Albert Janele – 2:0.
     
    03:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se však radují o chvilku později. DOMINIK LAKATOŠ sebral odražený kotouč po vhazování a z poměrně velkého úhlu zaskočil Růžičku. Ten nestihl reagovat a ve čtvrté minutě zápasu loví puk poprvé ze své sítě. Asistence: Matouš Bělohorský – 1:0.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 4. Lakatoš (Bělohorský), 8. Solenský (Janele), 27. Zachar (TS), 33. Janele (Sviták, Hynela) – 17. Němec (Prokop)


    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Stezka) – Běhula, Klinger, Tržický, Suchý, Husa, Mečíř, Divila – Babec, Janele, R. Šír, Sviták, Král, Gecko "C", Solenský, Lakatoš, Zachar, Kačírek, Hylena, Bělohorský.
    BK Mladá Boleslav: Růžička (Kořínek) – Semrád, Marček, Tůma, Mašek, Mattis – Macura, Průšek "C", Prokop, Pätoprstý, Vajsejtl, Vaníček, Planý, Černý, Skořepa, Švejda, Němec, Veselý, Sedmík, Durdil.

    Rozhodčí: Třasák – Bosák, Grundler.

    Diváci: 55
    bahis siteleri