Vsetín – Třinec 0:9 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Hr. Králové – Slavia 1:4 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 3:5 (kon.) | Ústí n/L – Kladno 1:5 (kon.)
Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Písek – Liberec 0:4 (kon.) | Havířov – Olomouc 2:3 (kon.)
Poruba 2011 – Zlín 2:5 (kon.) | Letňany – Sparta 4:5 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 3:2 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
0:9 (0:4, 0:2, 0:3)
HC Oceláři Třinec
Sobota 26.10.2013, 10:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme zde tečku, o níž se zaslouženě postaral nejlepší hráč utkání VÍT CHRISTOV. Proti porubově akci bechný dobře zasáhnul, puk ale neudržel a Christov tak neměl problém doklepnout puk do opuštěné branky. Asistence: Jan Poruba.
     
    50:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté ujeli v oslabení do přečíslení, Adam Cienciala přihrál puk ERYKU SZTWIERTNIOVI a ten po ledě prostřelil Bechného po osmé. Asistence: Adam Cienciala.
     
    47:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další bleskově využitá přesilovka Ocelářů. Střelu Petráka od modré vyrazil bechný před sebe. Na přesnou dorážku číhajícího KAMILA SIKORY ale dosáhnout nemohl. Asistence: Ludvík Petrák.
     
    32:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    A tak to máme 0:6. LUKÁŠ MOTLOCH nabral ve středním pásmu rychlost, podél mantinelu se prohnal kolem obránců, dlouhou táhlou kličkou obešel i Bechného a po ledě uklidil puk do prázdné brány. Asistence: Michal Kovařčík.
     
    30:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak Janošek si ještě ani nestihl sednout a už se vrací zpátky na led. Rychlou kombinaci hostů zakončil střelou mezi Bechného betony MICHAL KOVAŘČÍK. Ten tak slaví svou druhou dnešní branku. Asistence: Jan Bartko, David Stránský.
     
    19:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď měli Valaši i trochu smůlu, když se po několika náhodných odrazech dostal puk přímo před MATĚJE MURÍNA. Jeho první střelu do prázdné brány ještě tygřím skokem zhatil Bechný, na dorážku téhož hráče už ale neměl nárok. Asistence: Vít Christov.
     
    13:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Při hře 4 na 4 přidávají hosté hned v zápětí další branku. LADISLAV WALASKI vyslal puk prudkým švihem od modré a lapačka Bechného sáhla do prázdna. Asistence: Jaroslaw Lorek, Kamil Sikora.
     
    12:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je to 0:2. MICHAL KOVAŘČÍK prošel do útočného pásma, nikým neatakovám vystřelil z mezikruží a střelou o břevno vymedl domácí šibenici. Asistence: Ladislav Walaski, Adam Cienciala
     
    00:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec Valachům vůbec nepůjčil puk a bleskově se ujímá vedení. V signalizované výhodě se MARTIN PALA proháčkoval před Bechného, obešel i jeho a po ledě puk uklidil do brány. Asistence: Vít Christov, David Stránský

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 1. Pala (Christov, Stránský), 13. Kovařčík (Walaski, Cienciala), 14. Walaski (Lorek, Sikora), 20. Murín (Christov), 31. Kovařčík (Bartko, Stránský), 33. Motloch (Kovařčík), 48. Sikora (Petrák), 51. Sztwiertnia (Cienciala), 60. Christov (Poruba)


    VHK ROBE Vsetín: Bechný (Gerža) – Haničák, Svozílek, Hohl – Rýpar, Lainka, Konopka, Mikula, Janošek, Škrabánek, Tydlačka, Grygar, Toman, Miko, Blahunek, Strmiska
    HC Oceláři Třinec: Dudáček (Hlaváč) – Janiczek, Bartko, Zahradníček, Bartoň, Adámek, Walaski, Stránský – Cienciala, Kovařčík, Christov, Murín, Sikora, Petrák, Škorpík, Trčka, Motloch, Poruba, Sztwiertnia, Lorek, Pala

    Rozhodčí: Cik – Kašík, Vožda
    bahis siteleri