Vsetín – Třinec 0:9 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Hr. Králové – Slavia 1:4 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 3:5 (kon.) | Ústí n/L – Kladno 1:5 (kon.)
Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Písek – Liberec 0:4 (kon.) | Havířov – Olomouc 2:3 (kon.)
Poruba 2011 – Zlín 2:5 (kon.) | Letňany – Sparta 4:5 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 3:2 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
0:9 (0:4, 0:2, 0:3)
HC Oceláři Třinec
Sobota 26.10.2013, 10:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme zde tečku, o níž se zaslouženě postaral nejlepší hráč utkání VÍT CHRISTOV. Proti porubově akci bechný dobře zasáhnul, puk ale neudržel a Christov tak neměl problém doklepnout puk do opuštěné branky. Asistence: Jan Poruba.
     
    59:33
    ne, domácí dnes branka není souzena. po rychlém protiútoku dorážel Strmiska do takřka odkryté brány. Trefil neomylně... nataženou Dudáčkovu lapačku.
     
    58:46
    Sikora se hezky prosmýkl před Bechného, ztroskotal však na jeho betonech.
     
    55:37
    Další z Třineckých exkurzí v útočném pásmu přinesla velkou šanci Škorpíka. Ten sice zblízka přehodil natažený Bechného beton, spolu s ním ale nimul i bránu.
     
    51:42
    Toman předvedl šikovnou akci, vyhnul se hostujícímu obránci, ve vyložené střelecké pozici byl ale zahákován. Vsetín si alespoň zahraje další přesilovku. vyloučen je Zahradníček – hákování.
     
    50:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté ujeli v oslabení do přečíslení, Adam Cienciala přihrál puk ERYKU SZTWIERTNIOVI a ten po ledě prostřelil Bechného po osmé. Asistence: Adam Cienciala.
     
    49:54
    Za zbytečný faul ve středním pásmu míří za katr hostující Murín. Dvě minuty – napadení.
     
    47:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další bleskově využitá přesilovka Ocelářů. Střelu Petráka od modré vyrazil bechný před sebe. Na přesnou dorážku číhajícího KAMILA SIKORY ale dosáhnout nemohl. Asistence: Ludvík Petrák.
     
    47:11
    Přesilovka pro třinec. Svozílek je potrestán dvěma minutama za hru vysokou holí.
     
    46:17
    Hosté propadli v útočném pásmu a domácí měli asi svou největší šanci v utkání. V akci dva jednoho, to byl znovu Janošek, kdo se dostal do zakončení. Mířil sice nad rameno přemisťujícího se brankáře i tentokrát byl ale jeho bekhend nepřesný.
     
    38:23
    A vykoledoval si faul. Za vražení na hrazení si na dvě minuty odchází odpočinout Svozílek.
     
    35:46
    Motloch trefil z mezikruží tyč domácí brány.
     
    34:42
    Hned z protiútoku se Třinec dostal do přečíslení dva na jednoho. Hráči si vyměnili puk, v plné rychlosti však již nestihli zakončit puk do odkryté brány.
     
    32:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    A tak to máme 0:6. LUKÁŠ MOTLOCH nabral ve středním pásmu rychlost, podél mantinelu se prohnal kolem obránců, dlouhou táhlou kličkou obešel i Bechného a po ledě uklidil puk do prázdné brány. Asistence: Michal Kovařčík.
     
    31:52
    Vznikl z toho hostující únik který Hohl překazil jen za cenu nedovoleného zákroku. Dvě minuty – podražení.
     
    30:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak Janošek si ještě ani nestihl sednout a už se vrací zpátky na led. Rychlou kombinaci hostů zakončil střelou mezi Bechného betony MICHAL KOVAŘČÍK. Ten tak slaví svou druhou dnešní branku. Asistence: Jan Bartko, David Stránský.
     
    30:25
    Janošek (VSE) – 2 minuty podražení.
     
    25:49
    Hosté hráli znovu v příliš mnoha hráčích na ledě. Vsetín bude hrát pět na tři.
     
    24:42
    Přes nepříznivé skóre se domácí velmi sympaticky snaží bojovat. Nyní si za svou aktivitu vynutili alespoň přesilovou hru. Dvě minuty za podražení si odsedí Pala.
     
    19:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď měli Valaši i trochu smůlu, když se po několika náhodných odrazech dostal puk přímo před MATĚJE MURÍNA. Jeho první střelu do prázdné brány ještě tygřím skokem zhatil Bechný, na dorážku téhož hráče už ale neměl nárok. Asistence: Vít Christov.
     
    18:14
    A s Valachy je ještě hůř, za zdržování hry je totiž vyloučen Svozílek.
     
    17:50
    Rýpar vyloučen za hákování. Třinec si užije přesilovku.
     
    17:32
    Christov jen sám na branku VHK, udělal Bechnému pohlednou kličku, domácí gólman se ale rozháhnul na brankové čáře a puk za svá záda nepustil.
     
    15:02
    Třinec hrál v šesti, přesilovku si tak vyzkouší i Vsetín.
     
    13:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Při hře 4 na 4 přidávají hosté hned v zápětí další branku. LADISLAV WALASKI vyslal puk prudkým švihem od modré a lapačka Bechného sáhla do prázdna. Asistence: Jaroslaw Lorek, Kamil Sikora.
     
    12:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je to 0:2. MICHAL KOVAŘČÍK prošel do útočného pásma, nikým neatakovám vystřelil z mezikruží a střelou o břevno vymedl domácí šibenici. Asistence: Ladislav Walaski, Adam Cienciala
     
    11:31
    Dlouho si jí ale neužil. Poruba je totiž vyloučen za hákování. Čeká nás tedy hra ve čtyřech.
     
    11:20
    Rodící se šanci Ocelářů musel Svozílek řešit jen za cenu faulu. Dvě minuty – hákování. Třinec si tak zahraje první přesilovku zápasu.
     
    10:26
    Po zaváhání Valachů ve svém pásmu to byl nejspíš znovu Christov, kdo byl sám před Bechným, jeho střelu ale v poslední chvíli přizvedl jeden z domácích hráčů nad.
     
    00:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec Valachům vůbec nepůjčil puk a bleskově se ujímá vedení. V signalizované výhodě se MARTIN PALA proháčkoval před Bechného, obešel i jeho a po ledě puk uklidil do brány. Asistence: Vít Christov, David Stránský

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 1. Pala (Christov, Stránský), 13. Kovařčík (Walaski, Cienciala), 14. Walaski (Lorek, Sikora), 20. Murín (Christov), 31. Kovařčík (Bartko, Stránský), 33. Motloch (Kovařčík), 48. Sikora (Petrák), 51. Sztwiertnia (Cienciala), 60. Christov (Poruba)


    VHK ROBE Vsetín: Bechný (Gerža) – Haničák, Svozílek, Hohl – Rýpar, Lainka, Konopka, Mikula, Janošek, Škrabánek, Tydlačka, Grygar, Toman, Miko, Blahunek, Strmiska
    HC Oceláři Třinec: Dudáček (Hlaváč) – Janiczek, Bartko, Zahradníček, Bartoň, Adámek, Walaski, Stránský – Cienciala, Kovařčík, Christov, Murín, Sikora, Petrák, Škorpík, Trčka, Motloch, Poruba, Sztwiertnia, Lorek, Pala

    Rozhodčí: Cik – Kašík, Vožda
    bahis siteleri