Omsk – Čeljabinsk 1:2 (0:1 po s.n.) | Barys – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Nižněkamsk 3:6 (kon.)
Jekatěrinburg – Ufa 7:4 (kon.) | Jaroslavl – Lev 0:2 (kon.) | Čerepovec – HC Slovan 2:0 (kon.)
Spartak Moskva – Vladivostok 1:3 (kon.) | Viťaz – Novokuzněck 1:0 (po pr.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 5:1 (kon.)
Petrohrad – Riga 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
7:4 (1:3, 3:0, 3:1)
Salavat Julajev Ufa
Sobota 26.10.2013, 13:00 • Uralets, Jekatěrinburg. • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto. SERGEJ DĚMAGIN se zmocnil kotouče ve středním pásmu a za hlasitého burácení domácích příznivců trefil od modré čáry opuštěnou branku. Asistence: Alexej Simakov – 7:4.
     
    55:55
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí se ale nakonec při přesilovce přeci jen prosazují a střílí uklidňující gól. IGOR JEMELEJEV si kotouč dobře přichystal, na pravém kruhu zamířil a propálil brankáře. Asistence: Nikita Trjamkin – 6:4.
     
    49:56
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ovšem tohle byla velká paráda v podání Zinovjeva. Hostující útočník našel perfektní zadovkou u brankoviště číhajícího ALEXANDRA PANKOVA, který už měl před ležícím gólmanem jednoduchou úlohu. Salavat snižuje a ze zápasu se klube drama. Asistence: Sergej Zinovjev – 5:4.
     
    40:16
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácím stačilo pouze šestnáct vteřin. Avtomobilist slaví už popáté, dělovka TOBIASE VINKLUNDA od modré čáry zaplula přesně k tyče. Vasilevskij se natahoval marně. Bez asistence – 5:3.
     
    37:19
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Černov na ANTONA LAZAREVA a Avtomobilist jde do vedení! Lazarev byl úplně volný na pravém kruhu a přesouvajícího se gólmana bez problému prostřelil. Asistence: Arťom Černov, Fjodor Malychin – 4:3.
     
    29:12
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Nevídaný risk domácím vyšel, Avtomobilist zkusil i v této části zápasu hru bez brankáře. Domácí hokejisté se drželi v pásmu, kam jim na pomoc přišel šestý hráč. A kotouč vzápětí skončil v síti, ALEXEJ SIMAKOV se prosadil prudkou přízemní střelou z kruhu a vyrovnává na 3:3. Asistence: Tobias Viklund.
     
    24:46
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Zasloužené odměna, domácí opět ztrácí jen jeden gól. Po vhazování v útočné třetině získal odražený kotouč ALEXEJ SIMAKOV, na jehož prudkou střelu nestihl gólman reagovat. Asistence: Jevgenij Fjodorov – 2:3.
     
    17:20
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hostující celek už má náskok dvou branek. Lobanov teď na střelu ARTURSE KULDY nemohl dosáhnout. Obránce trefil z pravé strany naprosto přesně. Gólman měl částečně zakrytý výhled a puk, který nakonec skončil v horním rohu jeho branky, příliš dobře neviděl. Asistence: Igor Mirnov, Alexej Kajgorodov – 1:3.
     
    14:03
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tentokrát se Salavat z přesilovky prosadil a má zpět těsný náskok. Hartikainen míchal s kotoučem za brankou a vzápětí přihrál na spodní část kruhu, kam si sjel DMITRIJ MAKAROV a jeho střela propadla brankáři mezi betony. Asistence: Teemu Hartikainen – 1:2.
     
    02:43
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Úvod utkání rozhodně nenudí, Avtomobilist srovnává ve třetí minutě se soupeřem krok. Lazarev se ze strany natlačil až do brankáře, který jeho zakončení dokázal vytěsnit. Na dorážku ARŤOMA ČERNOVA už ale nestačil. Asistence: Anton Lazarev, Sami Lepistö – 1:1.
     
    00:28
    Ufa právě vstřelila branku!
    Obrovská hrubka v domácí obraně, dvojice Lepistö – Viklund ztratila kotouč ve vlastním obranném pásmu, z čehož těžil DMITRIJ MAKAROV. Útočník sebral volný puk, popojel si k brankovišti a rychlou kličkou pokořil brankáře Lobanova. Ufa už po osmadvaceti vteřinách vede. Bez asistence – 0:1.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 3. Černov (Lazarev, Lepistö), 25. Simakov (Fjodorov), 30. Simakov (Viklund), 38. Lazarev (Černov, Malychin), 41. Vinklund, 56. Jemelejev (Trjamkin), 60. Děmagin (Simakov) – 1. Makarov, 15. Makarov (Hartikainen), 18. Kulda (Mirnov, Kajgorodov), 50. Pankov (Zinovjev)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Lobanov (Fomin) – Gusev, Trjamkin, Viklund, Lepistö, Jegin, Antonov, Rybnickij – Levandovskij, Stewart, Jemelejev – Lazarev, Ćernov, Malychin – Děmagin, Fjodorov, Simakov – Golyšev, V. Strelcov, Arkalov – Deveaux.
    Salavat Julajev Ufa: Vasilevskij (V. Volkov) – Babčuk, Kulda, Višněvskij, Isangulov, Zubarev, Kolcov, Koněv, Gurkin – Makarov, Dubrovskij, Hartikainen – Mereskin, Chlystov, Záborský – Mirnov, Pihlström, Kajgorodov – Pankov, Zinovjev, Stěpanov.
    bahis siteleri