Benátky n/J – Ústí n/L 1:2 (1:2 po s.n.) | Havířov – Most 5:2 (kon.) | Litoměřice – Motor ČB 4:2 (kon.)
Šumperk – Třebíč 2:4 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Beroun – Olomouc 2:5 (kon.)
Kadaň – Havlíčkův Brod 2:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:2 (2:1, 2:1, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 02.11.2013, 17:301. liga (ČR)
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Vítejete u našeho on-line přenosu! V rámci osmnáctého kola druhé nejvyšší tuzemské hokejové soutěže přivítá Dukla Jihlava lídra tabulky. Mladá Boleslav má na druhou Olomouc náskok pěti bodů. Jihlavští hokejisté jsou v těsném závěsu na třetí příčce. V předchozím kole vyšla Dukla poprvé po osmi kolech bodově naprázdno, když po velkém boji podlehla Ústí nad Labem. Družina z města značky Škoda naopak rozdrtila Beroun vysoko 7:1. Zůstanou body v metropoli Vysočiny, nebo budou putovat do středočeské Mladé Boleslavi? Úvodní buly bude vhozeno v 17:30.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Dobrovolný, Kaláb, Štebih, Čermák, Čáp, Podlipnik, Jícha M. – Čachotský, Zeman, Malec, Důras, Hubáček, Kuřítko, Kadlec, Seman, Přidal, Jícha L, Krupka.

    BK Mladá Boleslav: Will (Valent) – Bohunický, Toman, Kurka, Protivný, Žabka, Jindra, Němeček – Broš, Výborný, Podsedníček, Vrbata, Mikulík, Jiránek, Klimenta, Lenc, Koudelka, Nouza, Loskot, Pabiška, Rys

    Rozhodčí: Blecha, Schmejkal – Klouda, Musil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Jako první se do útoku vydala domácí Dukla. Jakub Kadlec se ale k nahození Adama Zemana nedostal, Will před dotírajícím jihlavským forvardem raději urkyl kotouč.
     
    00:31
    Dukla si zahraje první přesilovou hru. Za hákování odchází pykat Tomáš Klimenta (MBL).
     
    01:21
    Dukla právě vstřelila branku!

    Domácí se bleskově ujímají vedení! Matic Podlipnik nahodil od modré čáry kotouč, který poslal lehkou tečí za Willova záda ONDŘEJ MALEC. Asistence: Matic Podlipnik.
     
    02:07
    Mladoboleslavští hokejisté se snažili rychle odpovědět, ke střele se však nedostali, defenziva domácích je bezchybná.
     
    03:16
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlavští hokejisté připravili svým fanouškům snový úvod utkání! Micha Důras obkroužil branku, načež poslal přesný pas FILIPU SEMANOVI. Šikovný forvard pak trefil přesně odkrytou část Willovy svatyně. Asistence: Michal Důras.
     
    04:24
    K vidění byla v podstatě první pořádná střela mužstva z města značky Škoda. Rittich si s ní ale poradil, kotouč pomocí pravého betonu poslal do ochranné sítě.
     
    04:46
    Jihlavští budou mít k dispozici druhou početní výhodu. Milan Toman (MBL) se provinil nedovoleným bráněním. Podaří se Dukle opět uspět?
     
    05:30
    Boleslav se zatím brání bez problémů, naopak ještě stíhá zaměstnávat domácí defenzivu.
     
    06:43
    V závěru jihlavské přesilové hry přišpendlili hosté kotouč k mantinelu, čímž si vynutili přerušení hry. Zdá se, že druhé oslabení přežijí bez úhony.
     
    07:41
    Po delší době se hosté usadili v útočném pásmu. Nejprve se snažil zahrozil David Výborný, následně vyslal jedovku od modré Josef Jindra. Kotouč trefil Ritticha přímo do masky, hlavní arbitr tak přerušil hru.
     
    08:41
    Hosté začínají stále více šlapat na plyn, avšak Rittich byl i při další přízemní ráně od modré čáry bezchybný. Vhazuje se po levici jihlavského strážce svatyně.
     
    09:17
    Již druhý mladoboleslavský icing v rychlém sledu. Ve hře se objevuje řada nepřesností.
     
    10:23
    Zakázané uvolnění i na druhé straně. Veškeré dění se tak vrací zpět před jihlavského muže v masce.
     
    10:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Hosté svůj tlak přeměňují v kontaktní branku. Dělovku od modré čáry tečoval za Rittichova záda MICHAL BROŠ. Mladá Boleslav je tak na dostřel. Asistence: Milan Mikulík, Tomáš Protivný.
     
    11:25
    Třetí přesilová hra pro svěřence Petra Vlka. Za nebezpečnou hru vysokou holí odchází zahřát lavici hanby Tomáš Nouza (MBL).
     
    11:56
    Vynikající pas Podlipnika hosté zachytili a vydali se do protiútoku. Veškeré mladoboleslavské naděje však vzaly za své, když se do hry opět vložil pozorný David Rittich.
     
    12:43
    Hosté se znovu osvobozují. Dukle se zatím hra v početní výhodě příliš nedaří. Další pokus o přechod do útočného pásma zastavuje postavení mimo hru.
     
    13:38
    Michal Důras ve stoprocentní pozici minul. Technický útočník poslal z mezikruží kotouč vedle levé tyče.
     
    15:23
    Za faul Radka Hubáčka je nařízeno trestné střílení!
     
    15:23
    Hosté neproměňují, Tomáš Klimenta střelou mezi betony Ritticha nepřekvapil.
     
    16:20
    Zakázané uvolnění hostí, vhazovat se bude před Willem. Na ledové ploše je k vidění řada střetů, ale i pohledných akcí. Každý hokejový fanoušek si jistě přijde na své.
     
    16:46
    Další střelecký pokus Středočechů. Rána Lukáše Pabišky však skončil vysoko nad domácí brankou.
     
    17:53
    Velmi sporné zakázané uvolnění, neboť kotouč doklouzal za úroveň brankové čáry doslova silou vůle, přičemž boleslavský zadák byl od puku zhruba dva metry.
     
    19:03
    Miha Štebih trefil od modré levý beton Romana Willa.
     
    19:56
    Čtvrté boleslavské vyloučení. Za držení putuje na trestnou lavici Marek Loskot (MBL).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi úvodní dějství, které přineslo velmi kvalitní hokejovou podívanou. Do utkání vlétli domácí jako uragán, nejprve se trefil Ondřej Malec, následně přidal druhý přesný zásah Filip Seman. Mladé Boleslavi se povedlo zásluhou Michala Broše pouze korigovat. Jak se bude utkání dále vyvíjet? Sledujte náš on-line přenos!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Dukla si do druhého dějství přenesla téměř kompletní přesilovou hru, avšak hosté se ihned osvobodili.
     
    21:22
    Přestože si Tomáš Kaláb otevřel na modré čáře doslova střelnici, skórovat se mu nepodařilo, Will byl při každém střeleckém pokusu na svém místě.
     
    22:34
    Lukáš Jícha hledal briskní přihrávkou z otočky Patrika Přidala, kterého ale při zpracování odzbrojil jeden z mladoboleslavských chasníků. Následně se hosté ale provinili zakázaným uvolněním.
     
    23:36
    Dukla je na koni! Nejprve pálil ihned po přejetí modré čáry kapitán Tomáš Čachotský, o několik málo vteřin poté se z předbrankového prostoru neprosadil Jakub Kadlec. Na jihlavských hokejistech je vidět velké odhodlání.
     
    25:14
    Hosté si dnešní disciplínu rozhodně za rámeček nedají. Tomáš Jiránek (MBL) odchází na trestnou lavici, neboť se provinil napadením.
     
    26:00
    Dění na ledové ploše se přiostřuje, na trestnou lavici nyní putují borci z obou táborů. Lukáš Bohunický (MBL) a Tomáš Čachotský (JIH) jsou shodně potrestáni za hrubost. Hlavní arbitři zřejmě nechtějí dopustit jakékoliv komplikace.
     
    29:36
    Dukla právě vstřelila branku!

    RADEK HUBÁČEK vypíchl při vlastním oslabení kotouč boleslavské defenzivě, načež se nikým nehlídán řítil na Romana Willa. Přesnou ranou pod pravou ruku hostujícího brankáře navýšil vedení Dukly. Bez asistence.
     
    31:20
    Hosté putují opět na trestnou lavici, za sekání odchází pykat Tomáš Protivný (MBL). Arbitři jsou dnes v udělování trestů velmi štědří.
     
    32:06
    Dukla má nyní příležitost v podobě dvojnásobné přesilové hry! Milan Toman (MBL) je potrestán za nedovolené bránění. Domácí mají velkou šanci vydláždit si cestu k vítězství.
     
    32:25
    Radek Hubáček byl nyní sestřelen tvrdým krosčekem, avšak hlavní sudí nevylučují.
     
    33:14
    Dukla právě vstřelila branku!

    Domácí přidávají další přesný zásah! Will nejprve pohotově zasáhl proti střele Zdeňka, následně však na dorážku Tomáš Čachotského nestačil. Jihlavský expres trefil přesně pravé víko mladoboleslavské svatyně. Asistence: Zdeněk Čáp, Michal Důras.
     
    33:14
    Hosté si vzhledem k nepříznivému vývoji vyžádali oddechový čas.
     
    34:19
    Radek Hubáček zachytil kotouč u pravého mantinelu, načež jej poslal do chumlu před Willem. Mladoboleslavský muž v masce si ale navzdory obtížné situaci poradil. Vhazuje se po jeho levici.
     
    35:43
    Hosté se po delší době usadili v útočné třetině, kde však vymysleli jen pramálo. Milan Mikulík poté poslal lehkým nahozením kotouč až do ochranné sítě. Touš tečoval jeden z domácích borců, vhazovat se tak bude před Rittichem.
     
    36:07
    A další pokus končící vysoko nad domácí brankou. Tentokráte si nepřesně seřídil mířidla Tomáš Jiránek.
     
    36:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Zdá se, že hosté ještě zdramatizují utkání. Tomáš Nouza objel branku a předložil výstavní pas DAVIDU VÝBORNÉMU, který neměl se zasunutím kotouče do odkryté klece problém. Asistence: Tomáš Nouza.
     
    38:19
    Tomáš Čachotský si výborným pohybem vynutil další boleslavské vyloučení. Vinou hákování odchází za katr Marek Loskot (MBL).
     
    39:18
    Dukle se přesilová hra příliš nedaří, při prakticky první ofenzivní akci ji zastavuje ofsajd. Vhazovat se bude v neutrálním pásmu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi druhé dějství, které přineslo stejný počet branek jako předchozí. Přesně mířil ve vlastním oslabení Radek Hubáček, o několik minut později rozsvítil červené světlo Tomáš Čachotský. Mladá Boleslav dokázala znovu pouze snížit. Zároveň se omlouváme za mírný technický výpadek, který nastal zhruba ve 26. minutě. Přišli jste však pouze o vyloučení Jiřího Dobrovolného, více podstatného se na ledové ploše neudálo. Jak se bude utkání dále odvíjet se dozvíme zhruba za 15 minut. Sledujte náš on-line přenos!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:40
    Jiří Dobrovolný (JIH) se pokusil zahrozit zajímavým pokusem od levého mantinelu, avšak následně odchází za hákování na trestnou lavici. Dukla se bude muset potřetí v zápase bránit.
     
    42:05
    To se jí však daří znamenitě, Mladá Boleslav si zatím nevypracovala větší příležitost. Fanoušky však vyděsil David Rittich, který nešťastně ropzehrál přímo na hůl hostujícímu forvard. Následně svůj omyl ale pohotovým zásahem odčinil.
     
    43:04
    Pomezní sudí nyní zapískal další sporné zakázané uvolnění. Protesty fanoušků však nejsou nic platné, buly bude provedeno v jihlavském obranném pásmu.
     
    43:48
    Radan Lenc pelášil s jedním ze svých spoluhráčů do přečíslení dvou na jednoho. Situaci se rozhodl řešit individuálně, avšak trefil pouze hruď připraveného Ritticha.
     
    44:44
    Mladá Boleslav si zahraje v početní výhodě. Matic Podlipnik (JIH) odchází na trestnou lavici za krosček.
     
    45:24
    Dukla se zatím brání znamenitě, hosté se zatím nestihli usadit v útočné třetině. Následně se provinili zakázaným uvolněním, které přenáší hru před Romana Willa.
     
    46:13
    Na trestnou lavici odchází Martin Kuřítko (JIH). Podle jednoho z hlavních sudích se jednalo o podražení. Metr arbitrů je dnes skutečně velmi podivný, a to na obě strany.
     
    46:36
    Mladá Boleslav se ani ve dvojnásobné početní výhodě nemůže dostat ke střele, domácí jsou velmi aktivní.
     
    47:01
    Radek Hubáček vyhazuje přes všechny čáry v době, kdy už jsou domácí ve čtyřech mužích.
     
    47:42
    Pumelici Němečka od modré čáry Rittich sebejistě schovává do lapačky. Vhazuje se v obranném pásmu Dukly.
     
    48:13
    Domácí družina je v plném počtu. Mladá Boleslav se do velkých šancí nedostávala. Před sebou tak má necelých dvanáct minut.
     
    49:20
    Jihlavští hokejisté nyní raději zašlápli puk u mantinelu a vynutili si vhazování. Středočeši začínají stále více kousat. Uvidíme, kterak se s tímto stavem mužstvo pod taktovkou Petra Vlka vypořádá.
     
    50:22
    Kotouč končí v ochranné síti za jihlavskou branku. Hosté situaci reklamují, neboť se domnívají, že touš z hole domácího hráče nebyl tečován. Rozhodčí však téhož názoru není.
     
    50:35
    Mužstvo z krajského města Vysočiny si po delší době zahraje přesilovou hru. Michal Broš (MBL) odchází pykat za krosček.
     
    52:05
    Poměr sil na ledové ploše se po divoké pasáži plné nepřesností vyrovná. Zahřát jihlavskou lavici hanby odchází Zdeněk Čáp (JIH), jenž se provinil držením protihráče.
     
    52:35
    Hosté jsou v plném počtu, začíná tak jejich zkrácená přesilová hra.
     
    53:15
    Matic Podlipnik vyhazuje přes všechny čáry, Dukle se zatím hra v početním deficitu daří.
     
    54:05
    Domácí v plném počtu. Středočechům se krátí čas na vyrovnání stále rychleji.
     
    54:44
    Jakub Kadlec pláchl hostující defenzivě, načež vypálil pouze do připraveného Willa. Milan Mikulík (MBL) si ale musel vypomoci sekáním, za což byl také patřičným způsobem potrestán.
     
    54:56
    Na trestnou lavici putuje další mladoboleslavský hráč. Boris Žabka (MBL) dostává menší + desetiminutový osobní trest za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    56:08
    Dukla svého soupeře na delší dobu sevřela, avšak rozhodnout o osudu utkání se jí nepodařilo. Naděje hostujícího celku drží nad vodou Roman Will.
     
    56:43
    Po rychlém přenesení hry pálil svižně Miha Štebih. Will však znovu připraven.
     
    56:56
    Hosté v plném počtu. Jihlavští hokejisté dvojnásobnou přesilovou hru nevyužili, stále však mají solidní náskok dvou branek.
     
    57:34
    Zakázané uvolnění Středočechů. Veškeré dění se vrací zpět před brankáře Mladé Boleslavi.
     
    58:34
    Dukla dohraje utkání v početní převaze, Lukáš Pabiška (MBL) odjíždí na trestnou lavici za krosček.
     
    59:14
    Dukla právě vstřelila branku!

    Troufám si tvrdit, že je rozhodnuto! Po fantastickém pasu trefuje levou horní polovinu Willovy klece agilní JAKUB KADLEC. Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    59:14
    Další dvě minuty Mladé Boleslavi, tentokráte za faul loktem.
     
    59:44
    Hosté zcela evidentně neunášejí porážku, nyní si jako smyslů zbavený počínal Lukáš Bohunický (MBL), který tak dostává menší trest za hrubost.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Dukla si díky vynikajícímu výkonu připisuje cenné tři body, lídra z Mladé Boleslavi zdolala vysoko 5:2. Při vzájemném podávání rukou došlo k několika menším potyčkám, klání bylo skutečně velmi vyhrocené. Děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (20:06:20)
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 2. Malec (Podlipnik), 4. Seman (Důras), 30. Hubáček, 34. Čachotský (Čáp, Důras), 60. Kadlec (Čáp) – 11. Broš (Mikulík, Protivný), 37. Výborný (Nouza)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Štebih, Dobrovolný, Kaláb, Čáp, Podlipnik, Jícha M., Čermák – Čachotský, Zeman, Kadlec – Důras, Hubáček, Seman – Krupka, Malec, Kuřítko – Jícha L., Přidal
    BK Mladá Boleslav: Will (Valent) – Bohunický, Toman, Kurka, Protivný, Žabka, Jindra, Němeček – Nouza, Výborný, Pabiška – Mikulík, Broš, Klimenta – Loskot, Jiránek, Rys – Lenc, Koudelka, Podsedníček

    Rozhodčí: Blecha, Schmejkal – Klouda, Musil
    bahis siteleri