Zlín – Pardubice 4:2 (kon.) | Vítkovice – Slavia 4:2 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 1:0 (kon.)
Sparta – K. Vary 11:0 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 2:0 (kon.) | Plzeň – Litvínov 1:0 (2:0 po s.n.)
Chomutov – Třinec 2:5 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
HC Slavia Praha
Neděle 03.11.2013, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Káňa nahrával za brankou do rohu na Burgera, který našel v mezikruží zcela volného PETERA HÚŽEVKU, který švihem zvyšuje na 4:2. Asistence: Jiří Burger, Jan Káňa.
     
    28:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté snižují! Krásná akce v podání Žejdla, který téměř od mantinelu nahrál na spoluhráče sjíždějícího si před branku, JAKUB SKLENÁŘ nastavil hůl a umístil puk do sítě – 3:2. Asistence: Lukáš Žejdl, Vladimír Růžička.
     
    21:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se dostaly k puku, Svačina nahrál za obránce na ONDŘEJE ROMANA, kterého se nedařilo dostihnout hostujícímu Valachovi a střelou mezi betony zvyšuje na 3:1. Asistence: Vladimír Svačina.
     
    17:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovou hru – kotouč putoval po ose Hruška na modré, Kudělka v rohu a po té RUDOLF HUNA v mezikruží, odkud vítkovický útočník tvrdě propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:1. Asistence: Tomáš Kudělka, Milan Hruška.
     
    12:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je srovnáno! Vítkovičtí se dostali před Furcha, PETER HÚŽEVKA dostal přihrávku před branku, napálil však jen gólmana, odražený puk poté však dokázal umístit do horní části klece – 1:1: Asistence: Jiří Burger, Tomáš Kudělka.
     
    04:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se potkoukali u domácí branky, z rohu nahrál do kruhu Kolář na Bednáře, jehož první střelu Dolejš zachytil, JAROSLAV BEDNÁŘ ale vyklouznutý puk uviděl a napodruhé dostal za brankovou čáru – 0:1. Asistence: Jan Kolář.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 13. Húževka (Burger, Kudělka), 18. Huna (Kudělka, Hruška M.), 22. Roman (Svačina), 56. Húževka (Burger, Káňa) – 5. Bednář (Kolář), 29. Sklenář (Žejdl, Růžička)


    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Málek) – Kudělka, Barinka, Sloboda, Kovář, Štencel, Hruška M., Pastor, Bail – Strapáč, Burger, Húževka – Huna, Roman, Svačina – Káňa, Hlinka, Szturc – Vandas, Valčák, Kolouch
    HC Slavia Praha: Furch (Svoboda) – Wharton, Holub, Kolařík, Šenkeřík, Valach, Beňovič, Knot – Kolář, Bednář, Krenželok – Žejdl, Růžička, Sklenář – Skokan, Klhůfek, Poletín – Micka, Vrdlovec, Stránský

    Rozhodčí: Turčan, Wagner – Lederer, Gebauer

    Diváci: 4 362
    bahis siteleri