Košice – Poprad 5:0 (kon.) | Trenčín – Žilina 3:1 (kon.) | Skalica – Martin 1:2 (po s.n.)
Zvolen – Nitra 4:0 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 4:3 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
ŠHK 37 Piešťany
4:3 (0:2, 3:0, 0:1 - 0:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 03.11.2013, 18:00 • Easton Aréna Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím ŠHK 37 Piešťany.
    Gól strelil HOLOVIČ.
     
    45:16
    Banská Bystrica dala gól!
    A je vyrovnané, strelu Rosandiča Tomek neudržal a TOMÁŠ ZIGO stojaci pri tyčke v pohode vyrovnáva.
    Asistencia: Rosandič.
     
    24:43
    Piešťany dali gól!
    Ten istý hráč, z rovnakého miesta. Valábik zachytil na modrej pokus o vyhodenie, bekendom nahodil do hradby tiel, puk sa odrazil k Bartánusovi, jeho pokus sa zase odrazil k JAKUBOVI RUČKAYOVI, ktorý tak otáča skóre svojim druhým gólom.
    Asistencia: Bartánus.
     
    21:59
    Piešťany dali gól!
    Skvelý nástup Havranov do tretiny. Za dve minúty zrovnali stav. Výbornú prihrávku od Peška dostal tentoraz na pravý kruh osamotený JAKUB RUČKAY, ktorý nemal problém do odkrytej brány skórovať. Samozrejme sa to odrazilo na atmosfére, a tréner Országh si celkom správne berie oddychový čas.
    Asistencia: Peško, Bartánus
     
    20:39
    Piešťany dali gól!
    Pre hokej sa nič lepšie nemohlo stať. Melichárek veľmi dobre podržal puk, a hoci sa zdalo, že preváhal ideálny moment čokoľvek s ním spraviť, Tibor veľmi presne našiel SAMIRA SALIJIHO pred bránkou, ktorý do protipohybu Kalembu po ľade skóroval.
    Asistencia: Melichárek.
     
    06:20
    Banská Bystrica dala gól!
    Po ďalšom buly neustrážil Brňák DOMINIKA KADURU, ktorý okolo neho poľahky prekonal Tomeka, ktorý asi nebol úplne správne postavený v bránke. Studená sprcha pre Havranov.
    Asistencia: Saracino, Hudec.
     
    04:04
    Banská Bystrica dala gól!
    Pekná, rýchla a jednoduchá akcia. Rozohrávka spoza Kalembu, cez stredné pásmo po pravom krídle prešiel Lamper, posunul na stred TOMÁŠOVI ZIGOVI a jeho nie príliš podarená strela prepadla za Tomeka.
    Asistencia: Lamper, Meland.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 21. Saliji (Melichárek), 22. Ručkay (Peško, Bartánus), 25. Ručkay (Bartánus), rozh. náj. Holovič – 5. Zigo (Lamper, Meland), 7. Kadura (Saracino, Hudec), 46. Zigo (Rosandič)


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Cuník, Bučka, Nemec, Melichárek (C), Saliji – Valábik, Brňák, Stupka, Holovič, Lušňák – Biro, Drgoň, Bartánus, Peško, Ručkay – Hruška, Toman, Románek, Mišura, Haring
    HC´ 05 Banská Bystrica: Kalemba – Saracino, Meland, Handlovský, White, Kafka – Macháček, Styk, Macík, Hudec (C), Kadura – Rosandič, Bambúch, Lamper, Zigo, Lunter – Zošiak, Fajčák, Heizer, Chovan

    Rozhodčí: Orolín – Gavalier, Tornay
    bahis siteleri