Omsk – Jekatěrinburg 1:2 (kon.) | Kazaň – CSKA Moskva 4:1 (kon.)
konec
Avangard Omsk
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Neděle 03.11.2013, 11:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:45
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí se poprvé v zápase střelecky prosazují a dostávají se na dostřel. Berdnikov se s pukem vymotal zpoza brány až do brankoviště, jeho ofenzivní snahu dokončil ANDREJ IVANOV, který u levé tyčky doklepl volný puk do brány Jekatěrinburgu. Asistence: Roman Berdnikov.
     
    33:40
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté po pěkné individuální akci přidávají druhou branku v zápase. Černov se z pravého křídla perfektně vymotal před Garona, toho však ještě nepřekonal. Puk se ale od betonů domácího brankáře odrazil do mezikruží, kde v pádu dokázal puk procedit za záda domácího brankáře SERGEJ DEMAGIN. Jedná se tak o druhý gól hostujícího útočníka. Asistence: Artjom Černov.
     
    02:30
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a dostávají se z kraje zápasu do vedení! Lepisto napřáhl na modré, SERGEJ DEMAGIN se u levé tyčky dostal ke Garonem vyraženému puku a pohotově ho vrátil do domácí brány. Asistence: Sami Lepisto, Tobias Viklund.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 44. Ivanov (Berdnikov) – 3. Demagin (Lepisto, Viklund), 34. Demagin (Černov)


    Avangard Omsk: Garon (Kostin) – Baranka, Blaťák, Kuljaš, Pivcakin, Lukjančikov, Vorobjov, Jegoršev, Miljukov – Popov, Pěrežogin, Kazakov – Semin, Kosticyn, Frolov – Kurjanov, Růžička, Ivanov – Kalinin, Berdunikov, Kazionov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Lobanov (Farafonov) – Viklund, Lepisto, Trjamkin, Gusev, Jegin, Antonov, Žuravljov – Demagin, Černov, Malychin – Lewandowski, Stewart, Jemelejev – Fjodorov, Krikunov, Strelcov A. – Golyšev, Strelcov V., Deveaux, Arkalov.

    Rozhodčí: Karabanov, Čerenkov – Matjuša, Pavlov
    bahis siteleri