Zenit – Porto 1:1 (kon.) | Atlético – Austria 4:0 (kon.) | Ajax – Celtic 1:0 (kon.)
Barcelona – AC Milán 3:1 (kon.) | Basilej – FCSB 1:1 (kon.) | Chelsea – Schalke 3:0 (kon.)
Dortmund – Arsenal 0:1 (kon.) | Neapol – Marseille 3:2 (kon.)
konec
Atlético Madrid
4:0 (3:0)
FK Austria Vídeň
Středa 06.11.2013, 20:45Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    86
    Měl jsem pravdu, zas tak hrozné to nebylo. Diego Costa dostal balon do nohy a z kroku se ho snažil zatočit na vzdálenější tyč. Lindner jen přihlížel, jak míč o centimetry míjí jeho branku!
     
    82
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen se Costa dočkává vstřelené branky a má z ní opravdu ohromnou radost! Po dvou neúspěších se DIEGO COSTA konečně dočkal poté, co mu velmi chytře přiklepl na velké vápno míč Raul García a domácí útočník tvrdou ranou nedal Lindnerovi žádnou šanci zasáhnout – 4:0!
     
    79
    Brankář Lindner – Diego Costa 2:0! Domácí útočník se nyní znovu dokázal propracovat do velké příležitosti, tvrdou ránu na přední tyč však brankář Austrie vytěsnil na rohový kop!
     
    76
    Diego Costa však penaltu neproměňuje! Lindner vystihl stranu a nepříliš tvrdou ránu španělského hráče dokázal zneškodnit!
     
    75
    Ortlechner obdržel za faul žlutou kartu.
     
    74
    Atlético Madrid bude kopat pokutový kop! Cristian Rodriguez si to namířil přímo do šestnáctky, byl podražen, což pochopitelně znamená penaltu!
     
    71
    Cristiano Rodriguez ihned po svém příchodu provětral obranu rakouského týmu, po kličce do středu vyslal jedovatou ránu, se kterou měl Lindner velkou řádku problémů! Nakonec ji dokázal alespoň vyrazit k Juanfranovi, který následně vysoko přestřelil!
     
    69
    O chvíli později zde máme také první žlutou kartu, obdržel ji za faul na Diega Costu Ramsebner.
     
    68
    K poslední výměně sahá také trenér hostujícího týmu a to znamená, že je jasné, že Tomáš Jun do dnešního mače nezasáhne. Kouč Austrie stahuje ze hry Madera, s nepříznivým stavem se něco pokusí udělat Dilaver.
     
    66
    Poslední výměna na straně španělského mužstva je tu. Kokeho na necelou půlhodinku vymění Cristian Rodriguez.
     
    64
    Nakonec z toho nebyla přímá střela, ale pouze centr, který se nakonec jevil jako mnohem nebezpečnější! Nadýchaný nákop našel hlavu Garcii, který přesnou hlavičkou protáhl Lindnera!
     
    56
    Za potlesku domácích fanoušků opouští trávník aktivní Tiago, na hřiště s odhodláním vlétl Guilavogui.
     
    53
    Vzápětí střídá Simkovice Hosiner.
     
    52
    Střídá se na straně Vídně. Hřiště opustil neviditelný Murg, místo něhož se pokusí něco udělat s obranou Atlética Suttner.
     
    46
    Do druhého poločasu zůstal v kabině Adrián Lopez, místo něho na trávních vběhl Óliver Torres.
     
    45
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Opak je ale pravdou! Tentokrát se nejednalo o centr z pravé strany od Costy, nicméně o promyšlenou přihrávku, po které vypálil Adrián. Brankář Lindner dokázal míč pouze vyrazit před sebe k FILIPEMU, který ho okamžitě vrátil do rakouské branky – 3:0!
     
    26
    Vzápětí mohl trochu podpořit rozklad Austrie před chvíli centrující Diego Costa, který se z pravé strany dostal do pokutového území. Tvrdou střelu ale skvělým zákrokem vytáhl na rohový kop hostující brankář Lindner!
     
    24
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají svého tlaku a v polovině první půle navyšují svůj náskok! Diego Costa měl na pravé straně spoustu času, vyslal do šestnáctky milimetrový centr, který dokázal najít hlavu RAULA GARCÍI. Domácí útočník se s tím nepáral a přesnou hlavičkou k tyči navýšil vedení svého týmu – 2:0!
     
    21
    Navíc ze vstřeleného gólu se mohla radovat také Austria! Skvělou individuální akci předvedl Murg, který se dokázal uvolnit přes obránce a tvrdou střelou protáhl Courtoise!
     
    18
    Mnohem zajímavěji již vypadala šance Diega Costy! Útočník Atlética se z ničeho nic zjevil úplně osamocen na malém vápně, z bezprostřední blízkosti ale nechal vyniknout brankáře Lindnera, který mu sebral z kopačky téměř stoprocentní gól!
     
    11
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Bohužel pro hosty z první střely na branku přichází také vedení španělského mužstva! Po centru Kokeho a hlavičkované v šestnáctce Austrie se k míči dostal MIRANDA, který nekompromisně uklidil balon do sítě – 1:0!
     
    5
    Do míče se velmi razantně opřel Mader. Střela nejprve vůbec nevypadala nebezpečně, nakonec však jeho přízemní pokus proletěl asi metr vedle levé tyče branky Atlética! Rázem jsme mohli mít vytvořenou zajímavou zápletku!

    Petr Dejnožka

    Branky: 11. Miranda, 24. Raúl García (D. Costa), 45. Filipe, 82. D. Costa (Raúl García)

    Karty:   69. Ramsebner (AUV), 75. Ortlechner (AUV)

    Neproměněná penalta: 76. D. Costa (ATM), brankář Lindner zneškodnil


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 15:4. Střely mimo: 7:3.
    Atlético Madrid: Courtois – Filipe, Godín, Miranda, Torres Juanfran – Koke (66. C. Rodríguez), Gabi (C), Tiago (56. Guilavogui), Adrián (46. Ó. Torres) – Raúl García, D. Costa.
    Náhradníci: Aranzubia – Alderweireld, Insúa, C. Rodríguez, Guilavogui, Ó. Torres, David Villa.

    FK Austria Vídeň: Lindner – Leovac, Ortlechner (C), Ramsebner, Koch – Holland, Murg (52. Suttner), Simkovic (53. Hosiner), Mader (68. Dilaver), Royer – Kienast.
    Náhradníci: P. Grünwald – Rogulj, Suttner, Okotie, Dilaver, Jun, Hosiner.

    Rozhodčí: Vad – Albert, Toth (všichni Maďarsko)
    bahis siteleri