Rusko – Finsko 3:4 (kon.) | Švédsko – Česko 6:0 (kon.)
konec
Švédsko
6:0 (3:0, 2:0, 1:0)
Česko
Čtvrtek 07.11.2013, 19:00 • Läkerol Arena, Gävle (Švédsko). • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    MARTIN THÖRNBERG zvyšuje na 6:0. Útočník přebruslil domácí zadáky a ze spodní části pravého kruhu následně neomylně zavěsil. Jakub Kovář se natahoval, ale na střelu ke vzdálenější tyči nedosáhl. Bez asistence.
     
    32:18
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    S českým celkem to vůbec nevypadá dobře, Hadamczikův tým inkasuje už pátý úder. Na domácí se teď usmálo štěstí, Arlbrandtovu přihrávku totiž dorazil SIMON HJALMARSSON za bezmocného brankáře bruslí. Rozhodčí ještě celou situaci prokonzultovat s kolegou u videa, ale gól uznal. Asistence: Pär Arlbrandt, David Ullström – 5:0.
     
    27:49
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané početní převahu využívají a sebevědomě míří za vítězstvím. LINUS KLASEN se prezentoval parádním sólem, jako nůž máslem proklouzl až před Štěpánka a zleva se trefil přesně pod jeho lapačku. Asistence: John Klingberg, Oscar Möller – 4:0.
     
    16:32
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Češi v obraně hoří, Štěpánek loví puk ze své sítě už potřetí. Tentokrát nedosáhl na nahození PÄRA ARLBRANDTA, který získal puk na modré čáře a zaskočil brankáře. Ten měl v momentě střely zakrytý výhled. Asistence: Daniel Rahimi, Johan Alm – 3:0.
     
    16:03
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Rychlá a přímočará akce domácích hokejistů končí gólem. Tři korunky rychle přenesly hru, Arlbrandt našel z pravé strany rozjetého SIMONA HJALMARSSONA, jenž se zleva natlačil až před Štěpánka a puk poslal bekhendem mezi jeho betony. Asistence: Pär Arlbrandt, David Ullström – 2:0.
     
    03:54
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané jdou ve čtvrté minutě zápasu do vedení. Olaussonova přihrávka zpoza branky prošla až do mezikruží, odkud neomylně zamířil LINUS KLASEN. Útočník měl na střelu dostatek času a kotouč poslal nad Štěpánkův beton. Asistence: Niklas Olausson, Martin Thörnberg – 1:0.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 4. Klasen (Olausson, Thörnberg), 17. Hjalmarsson (Arlbrandt, Ullström), 17. Arlbrandt (Rahimi, Alm), 28. Klasen (Klingberg, Möller), 33. Hjalmarsson (Arlbrandt, Ullström), 59. Thörnberg


    Švédsko: Karlsson (Rautio) – Klingberg, Andersén, Fälth, Rahimi, Erixon, Burström, Alm – Klasen, Olausson, Thörnberg – Möller, Rasmussen, Danielsson – Figren, Lundqvist "C", Janmark-Nylén – Hjalmarsson, Ullström, Arlbrandt – Bång, Rödin.
    Česko: Štěpánek (28. Jakub Kovář) – Kaberle, Krajíček, Doudera, Piskáček, Kutlák, Nakládal, Krejčík – Smoleňák, Nedorost, Rolinek "C" – Petružálek, Vrána, Kašpar – Irgl, Jan Kovář, Hubáček – Sekáč, Roman, I. Rachůnek – Buchtele.

    Rozhodčí: Gofmann, Anisimov (oba RUS) – Dahmén, Pihlblad (oba SWE).

    Diváci: 4 777
    bahis siteleri