Bohemians - NE – Tatran 11:1 (kon.) | Liberec – Jihlava 6:5 (kon.) | ELITE PRAHA – Bonusia Ostrava 5:3 (kon.)
konec
ELITE PRAHA
5:3 (1:2, 2:0, 2:1)
FBC ČPP Bonusia Ostrava
Sobota 09.11.2013, 20:00 • SH Děkanka • ČEZ Extraliga žen
     
    54:12
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš. Po velké šanci Ostravy rozjely domácí hráčky rychlý brejk, na jehož konci byla přesně zakončující LEONA M'ULLEROVÁ . Asistence: Tereza Chvátalová.
     
    49:43
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava využívá početní převahu. Po vyhození domácích se míčku ujala SILVIE KOVALSKÁ a svižnou střelou do bližšího horního rohu snižuje na rozdíl jediné branky. Bez asistence.
     
    40:26
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Další pokus už ale končí gólem a domácí odskakují do dvoubrankového vedení. Po přihrávce Chvátalové dokázala Kouřilovou z blízka prostřelit BARBARA JELÍNKOVÁ. Asistence: Tereza Chvátalová.
     
    28:28
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    VERONIKA ZITTOVÁ se odhodlala ke střele z otočky a míček z její čepele se přes klubko těl dostal až za nic nevidící Kouřilovou, která si na míček možná i sáhla, ale v cestě do branky mu zabránit nedokázala. Asistence: Kristýna Vranová.
     
    23:07
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok založený Chvátalovou vyústil v souboj Müllerová – Kouřilová a LEONA MÜLLEROVÁ byla úspěšnější a střelou mezi ruku a nohu ostravské gólmanky vyrovnává stav utkání na 2:2. Asistence: Tereza Chvátalová.
     
    16:47
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Havlíková našla dlouhým obloučkem mezi dvěma obránkyněmi TEREZU CHVÁTALOVOU, která posílá míček pod nohou Kouřilové do branky a snižuje na 1:2. Asistence: Nela Havlíková.
     
    14:03
    Ostrava právě vstřelila branku!
    NIKOL ŠKOPKOVÁ dostala na křídle nabito od Némethové a z první prostřeluje přesouvající se domácí brankářku. Asistence: Simona Némethová.
     
    00:39
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava si s poskytnutou výhodou poradila náramně. Z otočky se ke vzdálenější tyči trefuje ZDEŇKA SLUKOVÁ. Asistence: Pavla Nguyenová.

    Lukáš Vacuška


    Hledáme zpravodaje pro tým ELITE PRAHA. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 17. Chvátalová (Havlíková), 24. Müllrová (Chvátalová), 29. Zittová (Vranová), 41. Jelínková (Chvátalová), 55. Müllerová (Chvátalová) – 1. Sluková (Nguyenová), 15. Škopková (Némethová), 50. Kovalská


    ELITE PRAHA: Gécová (Šimsová) – Chvátalová, Šindelářová, Vranová, Zikmundová, Kinkalová, Nosková, Kalecká, Havlíková, Baráková, Marešová, Nováková, Stará, Jelínková, Veselá, Müllerová, Zittová, Zimina
    FBC ČPP Bonusia Ostrava: Kouřilová (Rousová) – Kahánková, Kiecková, Režnárová, Ursíniová, Matějová, Vicianová, Bořucká, Sielecká, Škopková, Nováčková, Kovalská, Kálnayová, Sluková, Nguyenová, Pernická, Szczurová, Némethová, Theuerová

    Rozhodčí: Jan Drška, Jiří Meisner