Vítkovice – Pardubice 4:5 (po pr.) | Sparta – Chodov 6:9 (kon.) | Bohemians – Tatran 1:5 (kon.)
Kladno – Ostrava 4:7 (kon.)
po prodl.
1. SC TEMPISH Vítkovice
4:5 (1:1, 2:2, 1:1 - 0:1)
BA SOKOLI Pardubice
Neděle 10.11.2013, 17:00 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    63:01
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak tenhle gól si Vítkovice za rámeček nedají. Přestože domácí měli jasnou převahu, tak se dostal do zakončení MARTIN ZOZULÁK. Ten dorazil vlastní střelu za záda Lukáše Součka a zajišťuje svému týmu dva body. Asistence: Ivo Teichman.
     
    50:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Zásluhu na tom má JAKUB HUBÁLEK, který skvěle trefil dolní roh Levínského branky a vyrovnává tak stav utkání. Asistence: Lukáš Hájek.
     
    46:45
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté se mohou opět radovat z branky, která je posunula do vedení! MARTIN ZOZULÁK přesnou střelou překvapil Součka a přidává čtvrtou branku Pardubic. Bez asistence.
     
    33:14
    Pardubice právě vstřelily branku!
    MARTIN ZOZULÁK nešel do žádné extra kličky, zvolil nakonec střelu, která se odrazila od levé tyčky a zapadla do branky.
     
    25:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí otáčejí vývoj zápasu na svou stranu, když se přesnou střelou prosazuje LUKÁŠ HRUBÝ a posílá svůj tým do vedení. Asistence: Pavel Brus.
     
    24:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Svou první extraligovou branku zaznamenává MAREK BRÄUER, který tak vyrovnává stav dnešního utkání! Asistence: Lukáš Hájek.
     
    20:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Už to vypadalo, že se Souček přesunul k tyčce včas, jenže to byl omyl. Přesnou přihrávku od Ďopana zužitkoval střelou z první JAKUB BURIAN a posílá svůj tým do vedení. Asistence: Marek Ďopan.
     
    05:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Velmi rychlá odpověď domácích Vítkovic! JAKUB HUBÁLEK dostal přihrávku od Koňaříka a dokázal s dopomocí pardubického obránce dopravit míček za brankovou čáru. Asistence: Matěj Koňařík.
     
    03:55
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak tato úvodní branka byla velmi zajímavá, když míček doskočil až za brankovou čáru Součka. První branku zápasu obstaral FILIP BAHNÍK. Asistence: Nikolas Dominik Chmelař.

    Petr Blakala

    Branky a nahrávky: 6. Hubálek (Koňařík), 25. Bräuer (Hájek), 26. Hrubý (Brus), 51. Hubálek (Hájek) – 4. Bahník (Chmelař), 21. Burian (Ďopan), 34. Zozulák (TS), 47. Zozulák, 64. Zozulák (Teichman)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Ciompa) – Hrubý, Jankulár Petr, Brus, Žák, Heczko, Oborák, Žydel, Šebesta, Mojžíšek, Koňařík, Jelínek, Hájek, Bräuer, Hubálek, Veltšmíd, Jastřembský, Jankulár Pavel, Matúš
    BA SOKOLI Pardubice: Levínský (Tvrdý) – Raiter, Vaculík, Šťastný, Janeček, Brychta, Zozulák, Teichman, Lisa, Bahník, Filip, Burian, Krajcigr, Chmelař, Ďopan, Jirák, Formánek

    Rozhodčí: Libor Gavlas a Lukáš Mikula

    Diváci: 165