Rádio Krokodýl Brno – Kladno 2:4 (kon.)
konec
FC Rádio Krokodýl Brno
2:4 (0:1)
FK Kladno
Pondělí 18.11.2013, 20:00 • Tatran Brno - Bohunice • 1. Futsal liga
     
    Hosté tak vítězí 4:2 a berou z brněnských Bohunic tři body. Odtud se pro dnešní večer loučím a přeji hezký pondělní večer. Na počtenou. (21:38:30)
     
    Sledovali jsme zajímavý druhý poločas. Hosté odskočili na rozdíl dvou branek, přesto Brno dokázalo výsledek srovnat. Jenže vzápětí ihned inkasovalo a na další vyrovnání už nemělo možnost reagovat. Sil už mnoho nebylo a zkušené Kladno přidalo ještě čtvrtou pojistku do sítě Sáry.
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Utkání jde do finiše, už se hrají poslední vteřiny zápasu.
     
    39
    Kladno brání výsledek a Brno to opět zkouší bez brankáře. Jenže do zakončení se stále nemůže dostat.
     
    38
    Agromeli to zkusí bez brankáře. Vše už půjde na riziko. Není na co čekat.
     
    38
    Domácí kouč si vybral oddechový čas.
     
    38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je zřejmě rozhodnuto. TOMÁŠ ABRHAM měl na pravé straně hřiště až příliš mnoho prostoru, a i když Sára vyběhl a zmenšil střelecký úhel, byl bez šance. Asistence: Petr Pleyer.
     
    37
    Na fauly již 5:5. Do konce zápasu lehce přes tři minuty.
     
    37
    Tomáš Mica opět v akci a dostal krásnou přihrávku na volej. Rána mu sedla skvěle, jen se do ni obětavě položil Pergl a zachránil brankáře.
     
    36
    Čtyři minuty před koncem mají hosté již pět faulů.
     
    35
    Pět minut do konce a Agromeli se radovalo z vyrovnání snad jen dvacet vteřin. Kladno předvedlo smrtící brejk a znovu se bude pravděpodobně soustředit na bránění.
     
    34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dlouho to domácím nevydrželo a přišlo polevení v koncentraci. Chybu v obraně využil DAVID MÜLLER, který si naběhl v situaci dva na jednoho před brankáře a nekompromisně zakončil. Asitence: Petr Junek.
     
    33
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno a stovka diváků je ve varu. Mica rozehrál roh na TOMÁŠE VESELOVSKÉHO, který prostřelil jednak obránce a jednak gólmana Konečného, který toho mnoho neviděl a domácí tak zaslouženě vyrovnávají. Asistence: Tomáš Mica.
     
    33
    Nejprve střílel kapitán Dornay a poté i Mica, obě rány byly z kategorie nepřesných.
     
    32
    Tomáš Mica stále bojuje jako lev. Domácí se chtějí prosadit a něco s tím výsledkem udělat.
     
    31
    Na fauly 2:4, Kladno se otřepalo z tlaku a může si na chvíli odpočinout. Domácí měli v posledních minutách tlak a bojovali hodně srdnatě.
     
    30
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí se dočkali. MARTIN KALINA se uvolnil před brankářem Konečným, ustál souboj s obráncem a z otočky prostřelil kladenského gólmana. Brno je tak zpátky v zápase a má ještě dostatek času na to, aby s výsledkem něco udělalo. Asistence: Pavel Hebron.
     
    29
    I teď po střele Kaliny, kdy byla jeho střela tečována mimo Konečného klec.

    Roman Zajíček

    Branky: 30. Kalina (Hebron), 33. Veselovský (Mica) – 20. Výborný (Konečný), 25. Pleyer (Jaráb), 34. Müller (Junek), 38. Abrham (Pleyer)


    FC Rádio Krokodýl Brno: Sára (Sýkora) – Nedělník, Hebron, Vrána, Mica, Kalina, Veselovský, Dornay (K), Tůma, Slavík. Trenér: Zdeněk Táborský.
    FK Kladno: Konečný – Pergl, Veselý, Müller, Čurda, Jaráb, Pleyer, Abrham, Junek (K), Výborný, Hafenrichter, Chrobák. Trenér: Petr Hlaváč.

    Rozhodčí: Sebök, Kincl. DS: Bednář

    Diváci: 100
    bahis siteleri