Rádio Krokodýl Brno – Kladno 2:4 (kon.)
konec
FC Rádio Krokodýl Brno
2:4 (0:1)
SAT-AN fight club Kladno
Pondělí 18.11.2013, 20:00 • Tatran Brno - Bohunice • 1. Futsal liga
     
    38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je zřejmě rozhodnuto. TOMÁŠ ABRHAM měl na pravé straně hřiště až příliš mnoho prostoru, a i když Sára vyběhl a zmenšil střelecký úhel, byl bez šance. Asistence: Petr Pleyer.
     
    34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dlouho to domácím nevydrželo a přišlo polevení v koncentraci. Chybu v obraně využil DAVID MÜLLER, který si naběhl v situaci dva na jednoho před brankáře a nekompromisně zakončil. Asitence: Petr Junek.
     
    33
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno a stovka diváků je ve varu. Mica rozehrál roh na TOMÁŠE VESELOVSKÉHO, který prostřelil jednak obránce a jednak gólmana Konečného, který toho mnoho neviděl a domácí tak zaslouženě vyrovnávají. Asistence: Tomáš Mica.
     
    30
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí se dočkali. MARTIN KALINA se uvolnil před brankářem Konečným, ustál souboj s obráncem a z otočky prostřelil kladenského gólmana. Brno je tak zpátky v zápase a má ještě dostatek času na to, aby s výsledkem něco udělalo. Asistence: Pavel Hebron.
     
    25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je zde druhá branka a velice laciná. Brno udělalo u svého brankáře velkou chybu v rozehrávce, míč vybojoval Jaráb a ihned jej poslal před Sáru. Tam byl PETR PLEYER a míč doklepl pohodlně do sítě. Asistence: Michal Jaráb.
     
    20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to byla rychlá akce. Brankář Konečný nacentroval míč před bránu, kde byl KAMIL VÝBORNÝ a jeho hlavička překvapila jak brněnské diváky, tak hlavně brankáře Sáru. Dvanáct vteřin před koncem poločasu tak Kladno vede. Asistence: Marek Konečný.
     
    17
    Obrovská šance Kaliny, který udělal soupeři kličku a poté střelou po zemi zakončoval. Chyběly pouze centimetry.
     
    12
    První obrovská šance také pro Brno. Hebron se dostal za obranu soupeře a šel sám na Konečného. Toho chtěl překonat tvrdou střelou, ale orazítkoval pouze břevno!
     
    7
    A ta právě přišla, hostující Veselý se dostal sám před bránu a nebýt výborného Sáry, mohlo se změnit skóre. Ten v pádu ještě dokázal vytrčit konečky prstů a míč vyrazit nad bránu.

    Roman Zajíček

    Branky: 30. Kalina (Hebron), 33. Veselovský (Mica) – 20. Výborný (Konečný), 25. Pleyer (Jaráb), 34. Müller (Junek), 38. Abrham (Pleyer)


    FC Rádio Krokodýl Brno: Sára (Sýkora) – Nedělník, Hebron, Vrána, Mica, Kalina, Veselovský, Dornay (K), Tůma, Slavík. Trenér: Zdeněk Táborský.
    SAT-AN fight club Kladno: Konečný – Pergl, Veselý, Müller, Čurda, Jaráb, Pleyer, Abrham, Junek (K), Výborný, Hafenrichter, Chrobák. Trenér: Petr Hlaváč.

    Rozhodčí: Sebök, Kincl. DS: Bednář

    Diváci: 100
    bahis siteleri