Targu Mures – Barcelona 1:10 (kon.) | Chrudim – Charkov 2:3 (kon.)
konec
City US Targu Mures
1:10 (0:4)
Barcelona
Čtvrtek 21.11.2013, 17:30 • ČEZ Arena, Pardubice • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    39:11
    Dva skvělé zákroky v krátké době si připsal brankář Pallai, který nejprve vyrazil ránu Fernandaa k Igorovi, jeho prudkou dorážku již ale ze své náruče nevydal!
     
    38:10
    Targu Mures právě vstřelilo branku!
    Přece jen se rumunské mužstvo dočkalo a musíme říci, že to byla branka naprosto výstavní! Bleskurychlá kombinace na jeden dotek skončila v síti po doklepnutí BOGDANA COVACIHO – 1:10!
     
    36:23
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Desátou branku střílí WILDE, který se dnes prosazuje již počtvrté. Rohový kop skončil milimetrovou přihrávku na již zmíněného hráče, který po zemi bez problémů překonal bezmocného Pallaie – 0:10!
     
    35:12
    Za špatné střídání dostává žlutou kartu rumunský Ferenc Csoma, zatím jediný střelec svého týmu na tomto turnaji.
     
    32:58
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Stejně jako ve včerejším zápasu i dnes inkasuje Targu Mures devět branek. FERNANDAO se tentokrát dostal do podobné pozice, na rozdíl od předchozí akce ale nyní již zamířil mezi tři tyče a překonal Pallaie. Rumuni jsou evidentně na ručník – 0:9!
     
    32:23
    Fernandao dostal balon téměř před prázdnou branku, míč mu šel ale na paty, a tak jeho zakončení smolně zamířilo mimo tři tyče! Barcelonský hráč se drží za hlavu, v tuto chvíli mu to ale jistě tolik nevadí.
     
    30:45
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Brankář Pallai se sice již vrátil mezi tři tyče, ani to ale nezabránilo Barceloně navýšit svůj náskok. Přečíslení dva na jednoho vyřešil Wilde přihrávkou na AICARDA, který po zemi propálil rumunského gólmana – 0:8!
     
    30:27
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Máme zde sedmý gól v síti Targu Mures. Hra bez brankáře ani dnes rumunskému týmu nevychází, přes celé hřiště pojišťuje vedení Barcelony IGOR – 0:7!
     
    29:15
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Míč si na penaltový puntík postavil WILDE a nekompromisní ranou pod břevno dokonává svůj hattrick – 0:6!
     
    29:15
    Čeká nás penalta, zahrávat ji bude Barcelona!
     
    25:30
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Rumunští hráči stejně jako ve včerejším mači chybují v rozehrávce a Barcelonští to pochopitelně bleskově trestají. Do prázdné branky zamířil bez problémů LIN – 0:5!
     
    24:27
    Gherman dostává za faul po právu žlutou kartu.
     
    24:17
    Pátý hráč v poli Al-Ioani nyní vychytal stoprocentní šanci Wildeho, následná dorážka zamířila nad branku!
     
    17:49
    Torras napálil z velké dálky levou tyč Pallaiovy branky!
     
    16:29
    Po rohovém kopu zůstal Gabriel úplně osamocený před brankou, střela mu nesedla, a tak trefil pouze tyč! Barcelonští si dělají s defenzívou Targu Mures opravdu co chtějí!
     
    16:02
    Proti Pallaiovi neuspěl ani Igor, který se po chytré přihrávce vrhl mezi dva protihráče. Bohužel pro Španěly ale trefil pouze místo, kde byl postavený rumunský brankář, který míč reflexivně vyškrábl mimo!
     
    14:35
    Kouč Targu Mures si vybral oddechový čas a pokusí se hráčům naordinovat na zbývající čas v první půli tu správnou taktiku!
     
    14:33
    Torras si nyní po rohovém kopu chytře vyběhl před branku, dostal přihrávku, ale z voleje z bezprostřední blízkosti nepochopitelně přestřelil!
     
    12:29
    Noční můrou Rumunů již není pouze chrudimský Olinha, nyní také španělský Cristian! Tentokrát vychytal stoprocentní šanci Al-Ioaniho!
     
    09:31
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Řekl bych, že máme založeno na slušný debakl. Ani ne v polovině prvního poločasu vede katalánský tým již o čtyři branky, kombinaci na jeden dotek zakončil do prázdné branky FERNANDAO – 0:4!
     
    09:12
    Další obrovská šance Targu Mures opět nekončí gólem! Skvělou práci předvedl Bogdan Covaci, který se v úniku jeden na jednoho uvolnil a postupoval sám na branku! Tvrdou střelou ale těsně minul levou tyč Cristianovy klece!
     
    08:47
    Rumunský reprezentant Stoica táhl protiakci Targu Mures ve dvou proti jednomu, nakonec se rozhodl vystřelit a ani nadvakrát skvělého Cristiana neprostřelil!
     
    07:27
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Ač dělal brankář Pallai, co mohl, třem dorážkám barcelonského týmu prostě nestačil. Nejprve reflexivně vyrazil na tyč střelu Aicarda, poté ho ale nadvakrát propálil WILDE, který se podruhé v dnešním zápase zapisuje do střelecké listiny – 0:3!
     
    06:48
    Ignat Florin měl nyní před sebou poloprázdnou branku, stačilo pouze zvednout míč do horní poloviny svatyně! Cristian ale neuvěřitelným skokem zachránil Barcelonu!
     
    03:50
    Snížení mohlo přijít od Bogdana Covaciho, který se po samostatné akci prodral až před brankáře. Cristian mu ale vpadl pod nohy a zabránil tím kontaktnímu gólu Rumunů!
     
    03:26
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Vzápětí však došlo na faul Covaciho, následnou standardní situaci rozehrával WILDE přesnou střelou k tyči a navýšil tím vedení favorizovaného mužstva – 0:2!
     
    03:25
    O několik sekund později měl Aicardo na noze druhou branku svého týmu, zjevil se úplně sám před Pallaiem, ale ve skluzu ho nedokázal propálit! Targu Mures nyní mělo velké štěstí!
     
    01:07
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Na začátku druhé minuty zde máme vedoucí branku španělského favorita! Rumuni nejprve neproměnili nadějnou příležitost a Barcelona vzápětí trestá! Průnik IGOR zakončil hráč španělského klubu přesnou střelou, kterou překonal Pallaie a otevřel skóre dnešního mače – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 38. Covaci (Csoma) – 1. Igor (Wilde), 3. Wilde, 7. Wilde, 9. Fernandao (Gabriel), 25. Lin, 29. Wilde (pen.), 30. Igor, 30. Aicardo (Wilde), 32. Fernandao (Saad), 36. Wilde (Igor)

    Karty:   24. Gherman (MUR), 35. Csoma (MUR)


    City US Targu Mures: Pallai (Moldovan) – Florin, Al-Ioani, Stoica, Gherman – Covaci, Daniel, Moldova, Muntean, Csoma, Nicusan, Olteanu
    Barcelona: Cristian (Paco Sedano, Chema) – Aicardo, Torras (C), Ari, Gabriel, Fernandao, Lin, Igor, Saad, Wilde, Fran Conde, Adrian Ortego

    Rozhodčí: Onatsu (Finsko), Coelho (Portugalsko) – Kammerer (Německo)
    bahis siteleri