Havířov – Karviná sledge 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 2:7 (kon.)
Litoměřice – PZ Kladno 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HC Stadion Litoměřice
4:3 (0:2, 2:1, 1:0)
PZ Kladno
Pátek 22.11.2013, 19:00 • Kalich Arena • Liga juniorů
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Stadion Litoměřice.
    PAVEL ZAJAN proměnil jako jediný svůj nájezd a jeho střela mezi betony přinesla Litoměřicím výhru 4:3 po samostatných nájezdech.
     
    45:44
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno. FILIP ŠIKNER projel po levém křídle, na kruhu pro vhazování napřáhl a propálil gólmana Černého nad lapačku. Bez asistence.
     
    29:51
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion snižuje na rozdíl jediného gólu. Po šťastném odrazu se puk dostal k JAROSLAVU KREJČOVI, který se sám před Černým nemýlil a uklidil puk k levé tyči. Asistence: Daniel Krýsl, Dominik Matějek.
     
    25:40
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí se přeci jen prosazují. Kolíček vysunul do brejku dlouhou přihrávkou přes střední pásmo VÍTA NERUDU, který z mezikruží prostřelil brankáře Černého mezi betony. Asistence: Tomáš Kolíček.
     
    22:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté udeřili potřetí a opět z přesilové hry. FILIP KADLEC projel po levém křídle do útočného pásma a z kruhu pro vhazování propálil domácího brankáře. Asistence: Martin Kehar.
     
    19:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Do vedení o dva góly posílá Kladenské střelou z pravého kruhu přes obránce Vacka VOJTĚCH HOFFMANN a vymetl pavučiny v levém horním rohu litoměřické branky. Asistence: Filip Kadlec, David Vopravil.
     
    14:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a ujímají se vedení. Domácí nedokázali vyhodit puk a potrestal je za to KRYŠTOF RACLAVSKÝ, který se tvrdou ranou z mezikruží trefil k levé tyči. Bez asistence.

    Michal Sabó

    Branky a nahrávky: 26. Neruda (Kolíček), 30. Krejča (Krýsl, Matějek), 46. Šikner, rozh. náj. Zajan – 15. Raclavský, 20. Hoffmann (Kadlec, Vopravil), 23. Kadlec (Kehar)


    HC Stadion Litoměřice: Michajlov (Března) – Šikner, Kolíček, Chmel, Krýsl, Vacek – Vrba, Brandejský, Neruda – Popek, Zajan, Ransdorf – Matějek, Krejča, Kauschitz.
    PZ Kladno: Černý (Čičmanec) – Kehar, Raclavský, Dolgoš, Kuhn, Krpezán, Procházka, Paták, Vopravil, Kadlec, Janeček, Čejka, Král, Šroubek, Jirák, Bednár, Srpek, Hoffmann, Cukr, Cigánik.
    bahis siteleri