Olomouc – Jihlava 5:2 (kon.) | Zlín – Liberec 6:4 (kon.) | Kometa Brno – Č. Budějovice 4:2 (kon.)
Třinec – Sparta 3:1 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 4:1 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 3:2 (kon.)
Vsetín – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Vítkovice – Slavia 2:3 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (2:2, 0:0, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 23.11.2013, 16:15 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    54:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se ujímá vedení. DOMINIK POKORNÝ se protáhl to útočného pásma, se štěstím se mu povedlo obejít obránce a pak střelou pod břevno na bližší tyč překonal Pechka. Vsetín se poprvé v zápase ujímá vedení. Bez asistence.
     
    13:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V souboji elitních formací obou celků ovšem teď dominovala ta Vsetínská a na Lapači máme znovu vyrovnáno. Obléhání hostující brány zakončila střela ROBERTA NEUWIRTHA, která snad nemohla být přesnější. Puk se otřel o spojnici břevna a tyče a zapadl za brankovou čáru. Asistence: Dominik Pokorný.
     
    09:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Výborné střídání hostů je ale nakonec korunováno brankou. Tlak hostů vyvrcholil Volfovým přistrčením puku před bránu, kde si ho našel rozjetý DMITRY BYAKOV a zblízka uklidil puk nekompromisně pod břevno domácí klece. Asistence: Lukáš Volf. David Bernad.
     
    06:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. JIŘÍ HAJDA vypálil od modré, v souboji těsně před gólmanem nedokázal bek odstavit clonícího Neuwirtha a to se ukázalo jako osudné. Puk totiž po ledě proklouzl až za brankovou čáru, Pechek puk nejspíš vůbec neviděl. Asistence: Dalimil Zvonek, Robert Neuwirth.
     
    01:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se bleskově ujímají vedení. Před domácí brankou se nejlépe zorientoval IVAN ĎURAČ, který pohotově doklepl puk za záda domácího gólmana. Bez asistence.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 7. Hajda (Zvonek, Pokorný), 14. Neuwirt (Pokorný), 55. Pokorný – 2. Ďurač, 10. Byakov (Volf, Bernad)


    VHK ROBE Vsetín: Bača (Vlach) – Žabčík, Žák, Hruška, Červínek, Zuzaník, Vašíček, Ščotka, Hajda – Pokorný, Klečka, Kuchařík, Surý, Klíma, Jirušek, Stodůlka, Neuwirth, Abdul, Pancza, Zvonek, Tobola
    BK Mladá Boleslav: Pechek (Ašenbrenner) – Lobo, Plíšek, Kulhánek, Žalud, Hes, Bernad, Nedbal – Byakov, Ďurač, Zajíc, Chvátal, Podsedníček, Borovec, Suchan, Volf, Smrčka, Sonnek, Kuchta

    Rozhodčí: ,A.Jeřábek,ml. – J.Gebauer – V.Lederer
    bahis siteleri