Olomouc – Jihlava 5:2 (kon.) | Zlín – Liberec 6:4 (kon.) | Kometa Brno – Č. Budějovice 4:2 (kon.)
Třinec – Sparta 3:1 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 4:1 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 3:2 (kon.)
Vsetín – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Vítkovice – Slavia 2:3 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (2:2, 0:0, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 23.11.2013, 16:15 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:42
    Hosté si berou oddechový čas. Osmnáct sekund před třetí sirénou se bude vhazovat v jejich obranném pásmu.
     
    57:47
    Toto je pro hosty hodně nepříjemné. Vyloučen je totiž jeden z hostující hráčů za faul vysokou holí.
     
    57:01
    ... a hned ujeli do přečíslení dva na jednoho. Do zakončení se nakonec dostal Jirůšek, Pechek ale skvělým zákrokem lapačkou udržel hosty ve hře.
     
    54:47
    Domácím se to teď hodně nelíbí, půjdou ale znovu do oslabení. Za nedovolené bránění je vyloučen Jirůšek.
     
    54:17
    Oddechový čas Vsetína.
     
    54:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se ujímá vedení. DOMINIK POKORNÝ se protáhl to útočného pásma, se štěstím se mu povedlo obejít obránce a pak střelou pod břevno na bližší tyč překonal Pechka. Vsetín se poprvé v zápase ujímá vedení. Bez asistence.
     
    52:50
    Velký závar před domácí svatyní, za Baču musel dokonce v jednu chvíli zaskočit Žák, nakonec se ale domácí ubránili a vyhazují.
     
    51:49
    Pokorný si v útočném pásmu pomohl háčkem a za tento prohřešek odchází na lavici hanby. Mladá Boleslav si tak po dlouhé době vyzkouší přesilovku.
     
    48:38
    Dejavu! Domácím znovu upláchl rychlonohý Podsedníček. Tentokrát zkusil Baču zaskočit střelou mezi betony, ale neuspěl.
     
    48:07
    Hostující hráč se vyhýbal napadajícímu Vsetíňanovi, přitom ho ale zasáhl hokejkou rovnou do obličeje. Vsetín si dnes zahraje opravdu mnoho přesilovek, nechme se překvapit, co přinese právě začínající. Dvě minuty na vysokou hůl si odsedí Kuchta.
     
    44:49
    Sám na domácího brankáře se v oslabení řítil Podsedníček. Udělal mu sice kličku, nestihl ale včas zakončit a puk poslal jen do boční sítě.
     
    44:24
    Teď ale hosté nezvládli střídání a budou pykat za příliš mnoho hráčů na ledě. Vsetínu se tak nabízí další příležitost ke skórování.
     
    42:10
    Byakov si teď z domácích beků udělal slalomové branky, musel ale zakončovat bekhendem a ten poslal jen do Bačových betonů. Po vyraženém puku se ještě natahoval jeho spoluhráč, dosáhnout na něj ale nedokázal.
     
    36:07
    Velký závar nakonec vyřešil Pechek, který úmyslně posunul branku. Rozhodčí to dobře viděl, je tu tedy další přesilovka Vsetína.
     
    36:00
    Obrovská šance Zvonka a poté i dorážejícího Zuzaníka, ani jeden ale nedokázali dotlačit puk za záda ležícího Pechka.
     
    35:43
    Po střele z levého křídla zazvonila se Pechkovou bránou tyčka.
     
    34:42
    Po nejistém zákroku Bači a následném závaru hosté dotlačili puk až za brankovou čáru, bylo to však zjevně až po přerušení. Každopádně však teď měli domácí hodně štěstí.
     
    30:23
    Trochu nechtěně ale přeci podrazil hostující Kuchta domácího hráče a hlavní rozhodčí stál hodně blízko – dvě minuty, podražení.
     
    27:32
    Jindřich Abdul jel zcela sám na gólmana hostů. Přehodil si puk na bekhend, vystřelil, ztroskotala ale na Pechkově betonu.
     
    20:55
    Druhá třetina začne domácí přesilovkou. Zvonek byl při svém průniku zahákován, dvě minuty si odsedí Plíšek.
     
    17:04
    Suchan vyloučen za sekání. První přesilovka Vsetína přichází.
     
    15:08
    Přihrávka zpoza brány doklouzala na hůl číhajícího Žabčíka. Ten napřáhl snad až ke stropu, jeho dělovku ale skvělým zákrokem ramenem vytěsnil nad bránu Pechek.
     
    13:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V souboji elitních formací obou celků ovšem teď dominovala ta Vsetínská a na Lapači máme znovu vyrovnáno. Obléhání hostující brány zakončila střela ROBERTA NEUWIRTHA, která snad nemohla být přesnější. Puk se otřel o spojnici břevna a tyče a zapadl za brankovou čáru. Asistence: Dominik Pokorný.
     
    09:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Výborné střídání hostů je ale nakonec korunováno brankou. Tlak hostů vyvrcholil Volfovým přistrčením puku před bránu, kde si ho našel rozjetý DMITRY BYAKOV a zblízka uklidil puk nekompromisně pod břevno domácí klece. Asistence: Lukáš Volf. David Bernad.
     
    06:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. JIŘÍ HAJDA vypálil od modré, v souboji těsně před gólmanem nedokázal bek odstavit clonícího Neuwirtha a to se ukázalo jako osudné. Puk totiž po ledě proklouzl až za brankovou čáru, Pechek puk nejspíš vůbec neviděl. Asistence: Dalimil Zvonek, Robert Neuwirth.
     
    02:39
    Teď sice Valaši zaútočili, záhy je však zastavil hvizd hlavního. Surý totiž předvedl nedovolený zákrok vysokou holí. Hosté si tak vyzkoušejí první přesilovku utkání.
     
    01:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se bleskově ujímají vedení. Před domácí brankou se nejlépe zorientoval IVAN ĎURAČ, který pohotově doklepl puk za záda domácího gólmana. Bez asistence.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 7. Hajda (Zvonek, Pokorný), 14. Neuwirt (Pokorný), 55. Pokorný – 2. Ďurač, 10. Byakov (Volf, Bernad)


    VHK ROBE Vsetín: Bača (Vlach) – Žabčík, Žák, Hruška, Červínek, Zuzaník, Vašíček, Ščotka, Hajda – Pokorný, Klečka, Kuchařík, Surý, Klíma, Jirušek, Stodůlka, Neuwirth, Abdul, Pancza, Zvonek, Tobola
    BK Mladá Boleslav: Pechek (Ašenbrenner) – Lobo, Plíšek, Kulhánek, Žalud, Hes, Bernad, Nedbal – Byakov, Ďurač, Zajíc, Chvátal, Podsedníček, Borovec, Suchan, Volf, Smrčka, Sonnek, Kuchta

    Rozhodčí: ,A.Jeřábek,ml. – J.Gebauer – V.Lederer
    bahis siteleri