Olomouc – Jihlava 5:2 (kon.) | Zlín – Liberec 6:4 (kon.) | Kometa Brno – Č. Budějovice 4:2 (kon.)
Třinec – Sparta 3:1 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 4:1 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 3:2 (kon.)
Vsetín – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Vítkovice – Slavia 2:3 (po pr.)
konec
HC Olomouc
5:2 (2:1, 1:0, -:-)
HC Dukla Jihlava
Sobota 23.11.2013, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    57:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    V početní výhodě hosté přeci jenom ještě upravují skóre. Mezi kruhy se puk odrazil na hůl LUKÁŠE JÍCHY, který podéů pravého Kochtova betonu poslal puk do sítě Olomouckých. Asistence: Jiří Severa, Hynek Tobola.
     
    56:30
    Je tu ještě jedno vyloučení na straně domácího celku, za katr putuje David Brančík (OLO) – nedovolené bránění.
     
    54:22
    Roman Čermák a jeho obrovská šance! Po přihrávce z pravého kruhu měl před sebou úplně odkrytou klec, Kochta se ale fantasticky přemístil a šanci zlikvidoval!
     
    52:49
    Alespoň zkorigovat stav utkání chtěl svou střelou kapitán hostujícího mančaftu Tobola, na jeho pokusu si však pochutnal brankář Kochta, který ze svého repertoáru vytasil parádní semafor.
     
    52:21
    Hanáci jdou znovu do čtyř, za hákování je na trestnou lavici vykázán dnes zatím tříbodový Martin Hánl (OLO).
     
    50:03
    Za krosček je vyloučen David Nesvadba (OLO), Mora jde tedy do čtyř mužů.
     
    47:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že v dnešním utkání Olomouci vítězství neunikne. „Búra“ po krásné akci završil MICHAL RAJNOCH, jenž dostal z levé strany parádní pas od Betáka a svu střelou přesně zamířil do míst, kam už Fučíkovo rameno nedosáhlo. Asistence: Šimon Beták, Martin Hánl.
     
    45:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Když už se hrálo pět na čtyři, dokázala Mora odskočit na rozdíl tří branek. Proti střeleckému pokusu Hánla se Fučík ještě stihl přesunout, tím však ale nechal odkrytou branku, čehož využil LUKA KRAIGHER. Asistence: Martin Hánl.
     
    44:07
    Mora bude hrát přesilovku čtyři na tři, o které se většinou říká, že je dokonce výhodnější než přesilová hra pět na tři. Jihlavští totiž hráli několik vteřin v šesti, což čárovým rozhodčím neuniklo. Trest odpyká Lukáš Vykouk (JIH).
     
    43:08
    Současně jsou vyloučeni Martin Hánl (OLO) a David Březina (JIH). Oba jsou potrestaní za hrubost.
     
    35:29
    Důkazem byla třeba nepřesná Konečného přihrávka, která ani zdaleka nenašla svého adresáta. Olomoučtí se ale rychle do pásma Jihlavy dostali zpět, Králík, který byl mezi kruhy zcela nehlídán ale mířil jen do brankáře Fučíka. Ten si svým zákrokem nebyl dvakrát jistý.
     
    29:20
    Olomouc bude hrát první početní výhodu. Tomáš Střecha (JIH) se provinil krosčekem.
     
    28:33
    David Březina přebruslil domácí obranu, ale Kochta tváří v tvář dokázal uspět. Následně se proti stejnému hráči dokázal přemístit a vychytat další šanci!
     
    26:27
    Nyní měl Kochta velké štěstí! Střechova bomba z levého kruhu orazítkovala pouze břevno domácí klece.
     
    21:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Necelé dvě minuty po začátku druhé třetiny Mora odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek. Alex Rašner se dostal do úniku dva na jednoho společně s MARTINEM HÁNLEM. Druhý jmenovaný dostal od svého spoluhráče nahrávku, vymíchal brankáře Fučíka a zasunul puk do klece. Asistence: Alex Rašner.
     
    12:00
    Hánl nabral u levého hrazení velkou rychlost, po svém boku měl najíždějícího Kociána. Ten se prodral až před gólmana Fučíka, mezírku mezi betony však olomoucký junior netrefil.
     
    09:22
    Je tu první vyloučení dnešního utkání. Na trestnou labici odhází domácí obránce Jan Brandýs (OLO), provinil se hákováním.
     
    06:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zlepšená hra Mory přináší své ovoce v podobě další branky. Velkou zarputilostí se předvedl ŠIMON BETÁK, který v pádu dorazil Králíkovu střelu, jež dokázal Fučík vyrazit pouze před sebe. Olomouc tak vede o jednu branku. Asistence: Lukáš Králík, David Nesvadba.
     
    02:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora však dokázala bleskurychle odpovědět! Po přesné nahrávce Dominika Novotného dotlačil v prostoru brankoviště puk za jihlavského brankáře MARTIN KONEČNÝ! Stav utkání je tedy po dvou minutách vyrovnaný 1:1. Asistence: Dominik Novotný.
     
    01:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla potvrdila lepší vstup do utkání první brankou, kterou už ve druhé minutě vsítil DAVID VALA, jenž si vzal puk mezi kruhy, odkud propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Ján Mahút, Marek Němec.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 3. Konečný (Novotný), 7. Beták (Králík, Nesvadba), 22. Hánl (Rašner), 46. Kraigher (Hánl), 48. Rajnoch (Beták, Hánl) – 2. Vala (Mahút, Němec), 58. Jícha (Severa, Tobola)


    HC Olomouc: Kochta (Pospíšil) – Brančík, Nesvadba, Rašner, Kraigher, Brandýs, Soukal, Hradil – Beták, Králík, Jergl – Kocián, Hánl, Rajnoch – Bauer, Novotný (C), Konečný – Nedopil, Markl, Zezula – Kočiřík.
    HC Dukla Jihlava: Fučík (Svoboda) – Tobola (C), Čermák, Vala, Polívka, Dundáček, Žáček – Lupač, Severa, Vantuch, Březina, Střecha, Sladký, Mahút, Němec, Jícha, Vykouk, Beran.

    Rozhodčí: Held – Kašík, Vožda
    bahis siteleri