Levante – Villarreal 0:3 (kon.) | Rayo Vallecano – Espanyol 1:4 (kon.) | Elche – Valencia 2:1 (kon.)
Sevilla – Real Betis 4:0 (kon.)
konec
Sevilla FC
4:0 (2:0)
Real Betis
Neděle 24.11.2013, 21:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Obrovský zmatek v pokutovém území nakonec brankou nekončí a tak celé utkání končí vítězstvím Sevilly 4:0.
     
    90+2
    Ještě tu bude jedna standardní situace a s ní i žlutá karta pro Matillu (RBE), který zastavil útok Sevilly faulem.
     
    88
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Opět katastrofální bránění standardní situace a Sevilla se tak dostává ke čtvrté brance. Na rohový kop si naskočil VICENTE IBORRA a brankář Sara zůstal pouze stát na brankové čáře.
     
    85
    Poslední střídání zápasu je zde a také tentokrát odchází střelec branky, ze hřiště odešel Machín a nahradil ho Samperio.
     
    78
    Jako blesk z čistého nebe se dostal k míči Castro (RBE) a vůbec na nic nečekal, okamžitě po dvou dotecích s míčem vypálil a kulatý nesmysl jenom tak prosvištěl kolem pravé tyče domácí brány.
     
    77
    Za potlesku tribun odchází ze hřiště další domácí hráč, nyní přišla řada na autora úvodní branky zápasu Bacca, kterého nahradil Gameiro.
     
    70
    Ke změně dochází také na druhé straně, za potlesku diváků odchází Reyes a místo něho na trávník vyběhl Perotti.
     
    69
    Kouč Betisu Pepe Mel si připravil další změnu, hřiště opustil Molina a nahradil ho Matilla.
     
    68
    Radost domácích hráčů byla předčasná, ale přesto by si defenzíva Betisu měla vstoupit do svědomí. Gól sice po standardní situaci neplatí kvůli ofsajdu, ale bránění Betisu bylo v této situaci žalostné.
     
    65
    Nejprve zazvonila tyč po hlavičce Iborry a ihned poté měl na kopačce čtvrtý gól jeho spoluhráč, ten však ve stoprocentní šanci přestřelil a tomu nemohou uvěřit ani příznivci Sevilly a ani on sám.
     
    60
    Ihned po třetí inkasované brance je ze hřiště stažen Vadillo, kterého nahradí Castro (RBE).
     
    59
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Zřejmě definitivní pojistku přidávají domácí v 59. minutě, kdy dostal míč do šestnáctky VICTOR MACHÍN, který kličkou přelstil brankáře a poté pod jeho tělem poslal míč do sítě.
     
    51
    Xavi Torres (RBE) nestačil s protihráčem a tak jej raději zachytil za dres a poslal k zemi, to se však nelíbilo rozhodčímu, který mu okamžitě ukazuje žlutou kartu.
     
    50
    Mohlo být definitivně rozhodnuto, do dobré pozice si totiž naběhl Bacca, byl však pod tlakem a jeho zakončení tak nebylo ideální a nakonec skončilo také vedle pravé tyče.
     
    46
    Hned na začátku druhého poločasu došlo na straně Betisu k jedné změně, nastoupil Figueras místo Steinhöfera.
     
    45+2
    Ani Reyes (SEV) však nezůstal bez povšimnutí.
     
    45+2
    Žlutou kartu uviděl za předchozí výměnu názorů uviděl Nono (RBE).
     
    45+1
    Tak toto derby bude mít ještě zajímavou dohru! Rozhodčí si musí co nejdříve udělat pořádek, jinak se mu na hřišti může strhnout pořádná mela.
     
    45
    V závěru prvního poločasu mohli hosté alespoň vykřesat jistou naději, jenže Beto dokázal míč ve vlastní šestnáctce zastavit.
     
    44
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Tak toto je další hřebík do rakve Betisu! Po červené kartě přichází také druhá branka, když na standardní situaci skvěle naskočil STÉPHANE MBIA a hlavou zatloukl míč do země a od té kulatý nesmysl zapadl až do sítě.
     
    42
    Emoce by se daly krájet! Rozhodčímu se začíná situace výrazně komplikovat a to vše kvůli druhé žluté kartě pro Paulãa, který se vykartoval v průběhu pěti minut a velmi výrazně tak oslabuje svůj tým.
     
    38
    Rohový kop nic zvláštního nepřinesl, ale celá akce Betisu ještě pokračovala a Nono se z dobrých třiceti metrů opřel do míče a jeho projektil orazítkoval pravou tyč domácí brány.
     
    37
    Žlutou kartu však dostal naopak Paulão (RBE) a to zřejmě za protesty.
     
    34
    Opět se píská a tentokrát už to bude za žlutou kartu, kterou uviděl Vadillo (RBE).
     
    14
    Chyba v rozehrávce Betisu nabídla Seville obrovskou šanci, hned trojice domácích hráčů se hnala do otevřené obrany soupeře. Došlo na dobrou přihrávku do šestnáctky, jenže Sara dokázal skvěle zakročit a navíc podle všeho byl domácí hráč v ofsajdu.
     
    2
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Tak to je fantastický vstup Sevilly do zápasu! První vážnější šance okamžitě skončila brankou, když si na perfektně načasovaný pas naběhl CARLOS BACCA a chladnokrevně zakončil celou akci.

    Jozef Valenčík

    Branky: 2. Bacca (J. Reyes), 44. Mbia (Rakitić), 59. Machín (Bacca), 88. Iborra (Rakitić)

    Karty:   45+2. J. Reyes (SEV) – 34. Vadillo (RBE), 37. Paulão (RBE), 45+2. Nono (RBE), 51. X. Torres (RBE), 90+2. Matilla (RBE)   42. Paulão (RBE)


    Sevilla FC: Beto – Figueiras, Fazio, Carriço, A. Moreno – J. Reyes (C) (70. Perotti), Iborra, Rakitić, Mbia, Machín (85. Samperio) – Bacca (77. Gameiro).
    Náhradníci: Varas – F. Navarro, Cala, Coke, Perotti, Gameiro, Samperio.

    Real Betis: Sara – Moreno Juanfran, Paulão, Amaya, Vilà – Steinhöfer (46. Figueras), X. Torres, Verdú, Nono, Vadillo (60. R. Castro) – Molina (C) (69. Matilla).
    Náhradníci: Andersen – Nacho, Figueras, Matilla, Pérez, Chuli, R. Castro.

    Rozhodčí: Estrada – Yuste, Martín
    bahis siteleri