Omsk – Riga 5:2 (kon.) | Barys – CSKA Moskva 2:5 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Lev 1:4 (kon.)
Jekatěrinburg – HC Slovan 8:1 (kon.) | N.Novgorod – Novokuzněck 5:0 (kon.) | Viťaz – Novosibirsk 4:3 (2:1 po s.n.)
Dynamo Moskva – Chabarovsk 5:4 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 5:1 (kon.) | Petrohrad – Nižněkamsk 2:1 (kon.)
Minsk – Magnitogorsk 3:1 (kon.) | Doněck – Ufa 4:2 (kon.) | Záhřeb – Čeljabinsk 4:5 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Medveščak Záhřeb
4:5 (1:1, 0:0, 3:3 - 0:0)
Traktor Čeljabinsk
Neděle 24.11.2013, 17:30 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Traktor Čeljabinsk.
    Autorem branky je LAURIS DARZINŠ.
     
    51:51
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Bláznivá třetí třetina pokračuje. Mezi kruhy se dostal k puku ANTON GLINKIN a uklidil ho přesně do šibenice – 4:4. Asistence: Maxim Kondratěv.
     
    49:46
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí si berou vedení zpět! Domácí obránce Foster poslal od modré střílenou přihrávku na vzdálenější tyč a MICHAEL RYAN kotouč pohotově sklepl do sítě. Asistence: Kurtis Foster a Mark Katič.
     
    47:38
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    JAN BULIS přesilovku bleskově využívá, když jeho dělovka od modré propadla skrz chrániče Brusta až za brankovou čáru. Je vyrovnáno – 3:3!
     
    45:43
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí možná trochu usnuli na vavřínech a Traktor tak minutu po gólu na 3:1 snižuje. Kontiola pronikl po pravém křídle a naservíroval puk ARTJOMU BORODKINOVI, který se nemýlil. Asistence: Petri Kontiola.
     
    44:44
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hokejisté ze Záhřebu využívají již dvojnásobnou přesilovku! Garnettem vyražený puk si před brankovištěm našel důrazný RYAN VESCE a uklidil ho do hostující klece – 3:1. Asistence: Jonathan Cheechoo a Mathieu Carle.
     
    40:31
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí jdou v úvodu třetí části do vedení šťastným gólem, který střílí RYAN VESCE! Nejprve se Linglet natlačil až před Garnetta, který však kotouč vytěsnil do strany. Volný puk ale dojel zmiňovaný Vesce, dokonce z lehce minusového úhlu nahodil kotouč zpět na Garnetta a ten si ho maskou srazil do branky – 2:1! Asistence: Charles Linglet.
     
    05:34
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Po přihrávce Glinkina se od modré přesně trefuje obránce JEGOR ARTAMONOV, Brust na jeho ránu nedosáhl. Asistence: Anton Glinkin.
     
    01:46
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Je tu rychlý gól domácích! Ránu Fostera vyrazil Garnett jen před sebe, Murley puk do sítě sice ještě nedostal, ale MICHAEL RYAN už ano. Asistence: Matt Murley a Kurtis Foster.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 2. Ryan (Murley, Foster.), 41. Vesce (Linglet), 45. Vesce (Cheechoo, Carle), 50. Ryan (Foster, Katič) – 6. Artamonov (Glinkin), 46. Borodkin (Kontiola), 48. Bulis, 52. Glinkin (Kondratěv), rozh. náj. Darzinš


    Medveščak Záhřeb: Brust (Vasiljević) – Carle, Martinović, Švarný, Foster, Popović, Katič – Thomas, Murley, Ryan – Cheechoo, Linglet, Vesce – Jessiman, Ellison, Björkstrand – Walker, Murray, Glumac – Sakić.
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Petrov) – Bondarev, Kondratěv, Rjabykin, Chlystov, Borodkin, Katičev, Artamonov – Čistov, Bulis, Kokujov – Darzinš, Kosticyn, Kontiola – Popov, Glinkin, Sajustov – Osnovin, Abdullin, Valejev – Mokin.

    Rozhodčí: Gusev, Naumov – Lazarev, Putilin
    bahis siteleri