Havlíčkův Brod – Strakonice 7:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:2 (2:1, 3:1, 2:0)
HC Strakonice
Neděle 24.11.2013, 13:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Hezké nedělní odpoledne, na zimním stadionu v Kotlině nás dnes čeká zápas HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Strakonice, který proběhne pod záštitou 16. kola C. E. B. ligy staršího dorostu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Havlíčkův Brod za sebou má jednoznačně nejhorší víkend na prvoligové scéně. Vůbec poprvé totiž vyšel bodově naprázdno, když se v pátek vrátil s prázdnou z Tábora po porážce 4:6 a v domácím prostředí po ztrátě dvoubrankového vedení padl i s Kolínem (2:3), kterému pomohlo i štěstí, když rozhodující branku vstřelil díky šťastnému odrazu o ležící hůl. Parta z Kotliny si tak v tabulce pohoršila a v současné době drží 3. místo.
     
    Strakonice zatím plní v soutěži nepopulární roli otloukánka, protože neuspěly ani v jednom ze svých odehraných zápasů. Krčí se tak na posledním místě se ziskem jediného bodu, který vyválčily na ledě předposledních Velkých Popovic za prohru 2:3 po penaltové loterii. V předposledním kole nepochodily proti Krkonoším, které ve Strakonicích slavily po vítězství 8:3.
     
    Vzájemný zápas (sezona 2013/14):

    Strakonice – Havlíčkův Brod 0:7
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Suchý, Lacina, Bušek, Klofáč, Mendl "C", Bancíř, Vacek, Gažák – Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kolouch, Semrád, Cejpek, Polák.
    Trenér: Václav Adam.

    HC Strakonice: Řeřábek – Holman, Potužník, Lang, Klochko – J. Mikeš, Dlouhý "C", Hadrava, A. Mikeš "A", Vlček, Kollros, Hozman "A", Janoch, Menšík.
    Trenér: Libor Potužník.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:29
    Po menším závaru před domácí střídačkou vybojoval kotouč David Bušek a nahodil jej do pásma. Zde jej sklepl na zadním mantinelu gólman Řeřábek, ale jeho spoluhráči následně nedokázali odehrát kotouč ven a Jakub Abbrent dorážel na brankovišti, leč trefil jen betony strakonického muže s maskou.
     
    01:30
    Zapotil se i Vít Kekula, který zneškodnil šanci Dušana Vlčka, kterého rovněž vyčapal svými betony. Následně se domácí partě povedl průnik před bránu, který řeší svým zákrokem David Řeřábek.
     
    01:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé! Krásná akce se povedla domácímu celku. Po ose Daniel Kolouch – Michal Semrád se dostala hrací guma až na brankoviště, kde ji za bezmocného Davida Řeřábka doklepl MARTIN POLÁK, jenž tak otevřel gólový účet dnešního střetnutí. Asistence: Daniel Kolouch a Michal Semrád.
     
    02:50
    Strakonice nejprve zahrály na zakázané uvolnění a na druhé straně se před Kekulovu klec natlačil Vladimír Hadrava, leč domácího strážce svatyně nepokořil. Domácí pak také vyhazují přes všechny čáry.
     
    03:41
    Rebelové nadvakrát neprošli do útočné části kluziště. Nejprve je odstavil od puku obránce Jihočechů a následně jim cestu za šancí překazil hvizd rozhodčího signalizující ofsajd.
     
    04:00
    Tak teď už to po buly vyšlo a nahození od pravého mantinelu musel pokrýt ve své výstroji brankář Strakonic David Řeřábek.
     
    04:32
    Výborný Vít Kekula svým betonem udržel Rebelům vedení! Lukáš Janoch se po levém křídle dostal až před branku a sjel si až do rohu. odtud adresoval mezi kruhy nahrávku na Václava Menšíka, ale jeho pokus do protipohybu skvěle lapil svým nastaveným betonem maskovaný muž Havlíčkova Brodu.
     
    05:06
    Rebelové budou hrát v oslabení. Prvním potrestaným hráčem dnešního zápasu je Lukáš Gažak (HBR), jenž inkasuje trest za podražení.
     
    05:40
    Výborný Kekula teď dvěma zásahy zneškodnil šance soupeře. Nejprve lapil pokus z pravého kruhu a následně vyrazil i střelu Ondřeje Dlouhého z bodu pro vhazování. Rebelové pak vyhazují.
     
    06:35
    Ve druhé části oslabení nemá brankář celku z Vysočiny žádnou práci. Rebelové skvěle brání svou modrou čáru a nepouští Strakonické do šancí.
     
    07:22
    Havlíčkův Brod byl již v plném počtu, ale Strakonice přesto zahrozily. Ze spodku pravého kruhu pálil Lukáš Hozman, ale na Kekulu si nepřišel. Ten jeho střelu vyrazil ramenem.
     
    08:23
    Nyní útoční pro změnu domácí, ale jejich střely jen rozechvívají zadní mantinel, jenž teď schytal hned několik takových políčků.
     
    08:44
    Nakonec ale napřáhl na modré čáře David Bušek a jeho skvělá rána prošla přes dva hráče, ale skončila v klíně nic nevidícího Davida Řeřábka.
     
    09:48
    Nejprve se bojovalo o kotouč v levém rohu pásma a nakonec i v tom druhém. Havlíčkův Brod ale nevydoloval kotouč a Řeřábka tak nepohrozil.
     
    10:14
    Rebelové budou hrát znovu v oslabení. Za podražení si jde dvě minuty odsedět Lukáš Křížek (HBR).
     
    10:49
    Havlíčkův Brod rychle vyhodil a hrací předmět se jim daří držet daleko od svého muže s maskou.
     
    11:18
    Rebelové skvěle brání střední pásmo a nepouštějí Jihočechy do žádné šance. Sami naopak oslabeni o jednoho hráče kombinují u Řeřábka.
     
    11:31
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Kouzlení domácích hráčů zastavil až nedovoleným bráněním Ondřej Dlouhý (HBR).
     
    12:03
    Strakonice vyvezly puk až za Víta Kekulu, ale zde řeší celou situaci Jan Vacek, který obral o kotouč Dušana Vlčka.
     
    12:39
    Hosté z jižní části naší republiky dokázali vyvézt kotouč na modrou čáru, kde jej ale sebral Jakub Kraučuk a dovezl jej až do útočné třetiny.
     
    13:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A nakonec také sám skóruje, čímž navyšuje vedení svého celku již na 2:0! JAKUB KRAUČUK po zavezení hrací gumy do útočného pásma objel bránu a nahrál Jakubovi Abbrentovi. Dobrou práci odvedl na modré čáře David Bušek, který si klepal o puk, čímž odvedl pozornost hráčů soupeře od KRAUČUKA, kterému vrátil Jakub Abbrent na brankoviště puk a domácí kanonýr s přehledem zavěsil! Asistence: Jakub Abbrent.
     
    13:30
    Strakoničtí se cpali před domácí branku, ale jejich jediný pokus z mezikruží zneškodnil spolehlivý brankář Kekula.
     
    14:40
    Hraje se vyrovnaný hokej. Domácí se po druhé vstřelené brance trochu zatáhli a Jihočeši tak získávají prostor ke střelám. Z levého kruhu pálil Vladimír Hadrava, ale na havlíčkobrodský muž s maskou dobře zasáhl a střelu mezi betony nepropustil.
     
    15:28
    Do šance se tlačil Daniel Kolouch, který projel skrze střední pásmo jako nůž máslem a natlačil se až před Davida Řeřábka, jehož ale přízemním pokusem nezaskočil.
     
    16:37
    Nepřesně pálil po průniku mezi kruhy Lukáš Janoch. Následně ještě přišel pokus Dušana Vlčka z levého bodu pro vhazování, ale také neměl gólové parametry.
     
    17:19
    Na druhé straně se u pravého mantinelu opřel do kotouče Michal Semrád, ale jeho rána prošla jen kolem tyče a Řeřábkovu branku minula.
     
    17:36
    Po přejetí modré čáry to z protiakce zkoušel Ondřej Dlouhý, ale jeho střelu pod horní tyč domácí opora vystihla a srazila ji před sebe, kde ji pokryla pod lapačkou.
     
    18:02
    Po buly se sice dostal puk do středního pásma, ale rychle do něj zajel Vladimír Hadrava, který vypálil v vrcholu mezikruží, ale jeho zakončení mířící k levé tyči skončilo jen na betonu Víta Kekuly.
     
    18:48
    Ach ta disciplína... Rebelové jdou znovu do čtyř. Na trestnou lavici je vykázán Jakub Abbrent (HBR) za nedovolené bránění.
     
    19:01
    V momentě, kdy místní hlasatel oznámil poslední minutu této periody, se domácím podařilo vyhodit kotouč do středního pásma.
     
    19:35
    Strakonice právě vstřelily branku!
    Strakonice svou třetí početní výhodu zužitkovaly a snižují tak na 1:2. Vladimír Hadrava poslal kotouč do rohu pásma, kde jej sebral Viktor Klochko. Ten jej naservíroval křižnou nahrávkou na pravý kruh, kde se po několika odrazech na brankovišti ocitl až na holi JANA KOLLROSE, jenž střelou nad betony rychle se přesouvajícího Kekuly zaznamenal první gól svého týmu! Asistence: Viktor Klochko a Vladimír Hadrava.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodní dějství, v němž dominovala parta z Kotliny. Ta také dokázala po gólech Martina Poláka a Jakuba Kraučuka získat vedení 2:0, leč v poslední minutě snížil Jan Kollros.

    Druhá část začne cca v 13:44.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Nepovedený útok Rebelů končí výhozem Strakonických až ke Kekulovi. Domácí skvadra tak musí začínat od svého maskovaného muže.
     
    20:50
    Nakonec ale nic nevymyslela a od modré to po rychlém brejku zkusil Viktor Klochko, ale svůj pokus nasměroval jen vedle.
     
    21:22
    Tomáš Cejpek projel do útočného pásma, ale před Řeřábkem nic nevymyslel. Následně byl jeho kolegovi odpískán při přechodu do pásma ofsajd.
     
    22:01
    Mezi kruhy bojoval o puk Michal Semrád, který jej nakonec vydoloval a od modré čáry to zkusil Martin Polák, ale našel jen připravenou hruď Davida Řeřábka.
     
    22:25
    Puk vypadl po souboji u mantinelu na střídačku Havlíčkova Brodu, kde jej sebral jeden z mladších dorostenců a podal jej rozhodčímu. Buly na útočné modré čáře Rebelů.
     
    23:23
    Strakonice se několikrát pokoušely vybojovat kotouč a ohrozit na životě Víta Kekulu. Ten však nemusel zasahovat ani jednou, jelikož Jihočeši mířili nepřesně.
     
    24:01
    Následně se po akci Havlíčkova Brodu píská zakázané uvolnění. Hra se tak stěhuje zpět před Davida Řeřábka.
     
    24:21
    Dvakrát po sobě pálil Daniel Kolouch. Nejprve byla jeho střela vyražena betonem a následně vytáhl Řeřábek dvou vyrážečku.
     
    24:41
    Rebelové si zahrají první početní výhodu. Viktor Klochko (STR) jde na lavici hanby za držení protihráče. Ještě předtím si připsal další zákrok strakonický gólman, jenž podržel na hrudi střelu od modré.
     
    25:08
    Jihočeši se ale dobře brání a vyváží kotouč až před Kekulu. Zde jej dokonce podrželi a donutili domácího gólmana přerušit hru.
     
    25:30
    A následně dokonce zamířil kotouč na střídačku Strakonic a Rebelové tak ztrácí další čas. Buly ve středním pásmu.
     
    26:04
    Nakonec se ale usadili v útočném pásmu a několikrát vypálili. Michal Semrád ale mířil z pravého kruhu nepřesně a se střelou Daniela Koloucha od modré čáry si brankář jihočechů poradil.
     
    26:47
    Strakonice jsou v plném počtu. V závěru oslabení vyhodily kotouč až ke Kekulovi a v klidu tak přežily první početní nevýhodu v utkání.
     
    27:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nyní již ale nepřežily Strakonice útočnou lavinu domácího týmu! Havlíčkův Brod tak díky třetímu zásahu v kleci Davida Řeřábka znovu vede o dva góly! V pravém rohu pásma bojovali o hrací gumu Tomáš Cejpek a JAKUB KRAUČUK. Kotouč se nakonec odrazil ke druhému jmenovanému, který si vybruslil před branku a střelou pod vyrážečku zavěsil! Bez asistence.
     
    27:46
    Strakonice právě vstřelily branku!
    Tak už to neplatí a po rychlém brejku snižují Jihočeši na 2:3! Hned po buly založili protiútok. Krásně to provedl ONDŘEJ DLOUHÝ, který se prosmýkl až před Víta Kekulu a blafákem jej pokořil! Maskovaný muž Havlíčkova Brodu neměl šanci na zásah. Bez asistence.
     
    29:01
    Jakub Kraučuk se tak moc probíjel před branku, až jej musel Viktor Klochko (STR) hákovat. Domácí štírek ale nakonec zakončil, leč na skvěle roztaženého Řeřábka si ani nadvakrát nepřišel.
     
    30:04
    Strakoničtí dvakrát po sobě dokázali vyhodit. Rebelové se sice chvíli drželi před brankou soupeře, ale ohrozit ji se jim nepovedlo.
     
    30:17
    Až teď projel po pravém křídle do útočné třetiny Martin Polák, který na kruhu vystřelil, ale jeho pokus mezi betony udržel Řeřábek před čarou.
     
    31:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí si vytvořili tlak a ten přetavují ve čtvrtou trefu! Obrovský závar, ještě v přesilovce, domácím nevyšel. Michal Semrád nejprve trefil jen skvělého Řeřábka, Martin Polák při pokusu o dorážku uklouzl a neuspěl ani Daniel Kolouch, který byl zablokován. Nakonec to ale přeci jen vyšlo. Puk se odrazil na spodek pravého kruhu, kde stál MICHAL SEMRÁD a z první překonal marně skákajícího brankáře Strakonic! Bez asistence.
     
    32:25
    Po spolupráci s Tomášem Cejpkem vypálil z levého kruhu Jakub Kraučuk. Jeho rána ale končí jen na hrudi připraveného brankáře.
     
    32:42
    Jihočeši se po prohraném buly zmocnili kotouče a vyhodili jej na zakázané uvolnění. Znovu se tak bude vhazovat.
     
    33:11
    Od levého mantinelu to zkusil, po boji o puk v rohu pásma, Tomáš Cejpek. Před Řeřábkem ještě přejel Kraučuk, ale hostující muž s maskou natáhl po kotouči včas svou lapačku.
     
    33:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No a domácí znovu udeřili a vedou již o tři góly! Po vhazování la levém kruhu se zmocnil kotouče Jan Vacek, který jej předal Danielu Kolouchovi. Ten to zkusil z první přímo na bránu, ale pokus byl sražen, leč mezi kruhy se do něj opřel MICHAL SEMRÁD a jeho dělovka pod horní tyč nedala Řeřábkovi šanci na zásah! Asistence: Daniel Kolouch a Jan Vacek.
     
    34:48
    Dominik Suchý si sjel z mezikruží až na pravý kruh, kde napřáhl, ale proti jeho pokusu byl připravený David Řeřábek, jenž jej spolehlivě vykopl betonem.
     
    35:46
    Jihočeši se snaží tlačit před branku, ale jejich pokusy jsou smělé a končí jen na modré čáře. Od toho pátého gólu v jejich síti tempo hry opadlo.
     
    36:40
    Tomáš Cejpek dlouho váhal ve svém obranném pásmu s rozehrávkou na rozjetého Jakuba Abbrenta. Ten pak musel za modrou brzdit před obráncem a kouzlo celé akce bylo fuč.
     
    37:09
    Na druhé straně si připsal zákrok Vít Kekula, který musel na led po nahození z pravé strany. Maskovaný muž Rebelů podržel puk ve výstroji.
     
    37:51
    Nejprve se cpal do šance Vladimír Hadrava, ale na brankovišti nezacílil mezi tyče. Z brejku pak pálil ze spodku levého kruhu Michal Semrád, ale hattrick během zhruba sedmi minut mu sebral z hole svým fantastickým zákrokem betonem roztažený David Řeřábek!
     
    38:47
    Před dojíždějícím Janem Kollrosem musel ukrýt puk v lapačce Vík Kekula. Následně pálil po buly od modré čáry Dominik Potužník, ale na strážce domácí svatyně si nepřišel.
     
    39:10
    Stejně jako na konci prvního dějství, i nyní se bude vylučovat na straně Havlíčkova Brodu. Za krosček si jde sednout Tomáš Cejpek (HBR). Zopakuje se i strakonická gólová situace?
     
    39:38
    Zatím to tak nevypadá. Jakub Abbrent vyvezl kotouč až k Řeřábkovi a svým výjezdem na brankoviště jej donutil zakleknout a pokrýt puk pod lapačkou.
     
    39:43
    Hned po buly napálil kotouč směr brána Martin Polák. Jeho rána ale skončila jen na vyrážečce dnes velmi jistého brankáře Strakonic.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Po druhé třetině je stav 5:2. Rebelové se dostali nejprve díky Kraučukově trefě do dvougólového vedení, ale to pak smazal svým zásahem Ondřej Dlouhý. Současný stav pak zařídil dvěma přesnými údery Michal Semrád.

    Třetí část začne cca v 14:29.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:26
    Rebelové dohrávající v oslabení museli čelit několika pokusům Strakonic. Nejblíže byl ke gólu Jakub Mikeš, ale jeho dělová rána mířila jen těsně vedle.
     
    41:27
    Rebelové již při plném počtu zaútočili. Ze svého pásma projel až na pravý kruh Michal Semrád, ale jeho přízemní střela skončila jen na betonu Davida Řeřábka.
     
    42:18
    Hra je rozhádaná a ani jeden z týmů není schopen vytvořit si kombinací šanci. Většinou končí veškeré akce na modré čáře, kde se stanou kořistí číhajících beků.
     
    43:06
    Po levém křídle se probíjel do útočné třetiny Ondřej Dlouhý, ale náhle se ocitl v sevření dvou protihráčů, kteří jej od černého kusu gumy vyformovaného do tvaru kolečka, odstavili.
     
    43:49
    Další oslabení Havlíčkova Brodu, který se tak bude znovu bránit přesile. Na trestnou lavici jde za Rostislav Klofáč (HBR) za faul loktem.
     
    44:15
    a zatím úspěšně, jelikož drží puk za Řeřábkovou brankou a nepouští Jihočechy před svého brankáře, který je tak zatím v klidu.
     
    44:59
    Když už se hosté dostali do útočného pásma, tak zase nedokázali nic vymyslet a pouze bojovali o puk u mantinelu. Dvakrát po sobě vyhodil pryč David Bušek.
     
    45:45
    Jediné nahození na branku přišlo v tomto oslabení. Lukáš Janoch ze středního pásma vyslal kotouč na bránu, Vít Kekula spolehlivě sklepl kotouč na hůl spoluhráče, který vyhodil.
     
    46:47
    Jakub Mikeš vystřelil od modré čáry, leč jeho pokus skončil jen na hrudi připraveného brankáře Havlíčkova Brodu. Ten jeho ránu vyrazil.
     
    47:03
    Ondřej Dlouhý (STR) vyfasoval trest za faul kolenem. Po změnu je zde přesilová hra pro Havlíčkobrodské.
     
    47:42
    A ta bude celé dvě minuty pět na tři! Tlak domácího výběru přerušil faulem až Jakub Mikeš (STR), který obdržel za podražení a následně ještě přišlo vyloučení pro Dušana Vlčka (STR) za vražení na hrazení.
     
    48:28
    Rebelové několikrát ohrozili Davida Řeřábka, ale ten chytá opravdu jistě. U bližší tyče teď svým bleskovým betonem vychytal Jakuba Kraučuka.
     
    48:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak a už je to o čtyři góly! Nicméně přesilová hra pěti proti třem pokračuje a bude trvat ještě bez pěti vteřin celou minutu. Ale zpět ke gólu. Po nahození od obránců před branku vznikla tlačenice jako na při frontě na lístky na Karla Gotta v dobách jeho největší slávy, z níž vyšel jako vítěz DANIEL KOLOUCH, jenž docpal puk až za záda gólmana Strakonic! Bez asistence.
     
    49:48
    Hosté jsou již ve čtyřech. Po pravém křídle vyvezl kotouč Vladimír Hadrava a dokonce i vypálil, leč Vít Kekula svými betony jeho ránu pokryl.
     
    50:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A na druhé straně se z brejku podařilo domácímu výběru znovu udeřit! A podruhé za sebou je to využitá přesilovka! David Bušek rozehrál ze svého obranného pásma akci. Jakub Abbrent projel po pravém křídle do útočné třetiny a poslal křižnou nahrávku na levý kruh, kde se do hrací gumy opřel jeho jmenovec JAKUB KRAUČUK, jenž z první překonal natahujícího se Davida Řeřábka a dovršil tak HATTRICK! Asistence: Jakub Abbrent a David Bušek.
     
    51:47
    Strakoničtí se snaží ještě kosmeticky upravit skóre. Od pravého mantinelu pálil Václav Menšík, ale svůj pokus namířil jen kousek mimo.
     
    52:19
    Na druhé straně střílel z pravého kruhu Martin Polák, ale jeho pokus skončil jen na betonu připraveného Řeřábka, jenž pak pokryl hrací gumu do lapačky.
     
    52:54
    Rebelům nyní nebyla uznána branka. Lukáš Křížek totiž umístil kotouč za Řeřábkova záda rukou. Rozhodčí Marek Honza jednoznačně a rezolutně rozpažil.
     
    53:37
    Strakoničtí se ukázali jako rození zedníci a zazdili tutovou příležitost! Jan Kollros poslal hrací gumu z levého rohu pásma na brankoviště, kde dorážel zcela osamocený Dušan Vlček, ale o milimetry minul horní tyč. Kdyby mířil níž, byl o jasný gól.
     
    54:23
    Na tahu jsou Rebelové. Nahození Jana Vacka od modré čáry zneškodnil David Řeřábek svou vyrážečkou a znovu tak podržel svůj tým.
     
    54:58
    Nebýt Řeřábka, bylo by to dobrých 15:2. Strakonický muž s maskou teď předvedl na brankovišti sérii dvou dobrých zákroků a podržel kotouč před ní.
     
    55:39
    Lukáš Křížek jel sám z boku na branku a i přesto, že viděl na přední tyči vyrážečku brankáře, vystřelil tímto směrem. Branku navíc minul.
     
    56:38
    David Bušek vypálil od modré čáry a jeho pokus skončil jen na betonech připraveného strážce strakonické svatyně.
     
    57:35
    Rostislav Klofáč se prokousal mezi kruhy až ke střele, kterou ale umístil jen do Řeřábkovy výstroje. Maskovaný muž Strakonic chytá famózně.
     
    58:16
    Domácímu týmu se nepodařilo vyjet z vlastního obranného pásma a od modré pálil Lukáš Janoch, jehož pokus ale podržel jistý Kekula na hrudi.
     
    58:46
    Za Havlíčkův Brod zaútočil Daniel Kolouch, ale jeho průnik zakončený výjezdem zpoza strakonické brány, skončil jen na hrudi připraveného brankáře Davida Řeřábka.
     
    59:17
    Lukáš Gažák lehce zaváhal na modré čáře a jeho chyby využil k průniku na levý kruh jeho jihočeský jmenovec Janoch, ale ten trefil jen havlíčkobrodskou oporu.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je hotovo. Ve třetí třetině dovršil hattrick Jakub Kraučuk a domácí si pak v klidu dokráčeli pro vysokou výhru!

    Dámy a pánové, z Kotliny se s vámi s přáním hezkého dne loučí Richard Wagner. Děkuji za sledování onlajnu, příště se těším na počtenou! (15:00:55)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Polák (Kolouch, Semrád), 13. Kraučuk (Abbrent), 28. Kraučuk, 32. Semrád, 34. Semrád (Kolouch, Vacek), 49. Kolouch, 51. Kraučuk (Abbrent, Bušek) – 20. Kollros (Klochko, Hadrava), 28. Dlouhý


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Suchý, Lacina, Bušek, Klofáč, Mendl "C", Bancíř, Vacek, Gažák – Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kolouch, Semrád, Cejpek, Polák.
    Trenér: Václav Adam.

    HC Strakonice: Řeřábek – Holman, Potužník, Lang, Klochko – J. Mikeš, Dlouhý "C", Hadrava, A. Mikeš "A", Vlček, Kollros, Hozman "A", Janoch, Menšík.
    Trenér: Libor Potužník.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri