Havlíčkův Brod – Strakonice 7:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:2 (2:1, 3:1, 2:0)
HC Strakonice
Neděle 24.11.2013, 13:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    53:37
    Strakoničtí se ukázali jako rození zedníci a zazdili tutovou příležitost! Jan Kollros poslal hrací gumu z levého rohu pásma na brankoviště, kde dorážel zcela osamocený Dušan Vlček, ale o milimetry minul horní tyč. Kdyby mířil níž, byl o jasný gól.
     
    52:54
    Rebelům nyní nebyla uznána branka. Lukáš Křížek totiž umístil kotouč za Řeřábkova záda rukou. Rozhodčí Marek Honza jednoznačně a rezolutně rozpažil.
     
    50:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A na druhé straně se z brejku podařilo domácímu výběru znovu udeřit! A podruhé za sebou je to využitá přesilovka! David Bušek rozehrál ze svého obranného pásma akci. Jakub Abbrent projel po pravém křídle do útočné třetiny a poslal křižnou nahrávku na levý kruh, kde se do hrací gumy opřel jeho jmenovec JAKUB KRAUČUK, jenž z první překonal natahujícího se Davida Řeřábka a dovršil tak HATTRICK! Asistence: Jakub Abbrent a David Bušek.
     
    48:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak a už je to o čtyři góly! Nicméně přesilová hra pěti proti třem pokračuje a bude trvat ještě bez pěti vteřin celou minutu. Ale zpět ke gólu. Po nahození od obránců před branku vznikla tlačenice jako na při frontě na lístky na Karla Gotta v dobách jeho největší slávy, z níž vyšel jako vítěz DANIEL KOLOUCH, jenž docpal puk až za záda gólmana Strakonic! Bez asistence.
     
    47:42
    A ta bude celé dvě minuty pět na tři! Tlak domácího výběru přerušil faulem až Jakub Mikeš (STR), který obdržel za podražení a následně ještě přišlo vyloučení pro Dušana Vlčka (STR) za vražení na hrazení.
     
    47:03
    Ondřej Dlouhý (STR) vyfasoval trest za faul kolenem. Po změnu je zde přesilová hra pro Havlíčkobrodské.
     
    43:49
    Další oslabení Havlíčkova Brodu, který se tak bude znovu bránit přesile. Na trestnou lavici jde za Rostislav Klofáč (HBR) za faul loktem.
     
    39:10
    Stejně jako na konci prvního dějství, i nyní se bude vylučovat na straně Havlíčkova Brodu. Za krosček si jde sednout Tomáš Cejpek (HBR). Zopakuje se i strakonická gólová situace?
     
    37:51
    Nejprve se cpal do šance Vladimír Hadrava, ale na brankovišti nezacílil mezi tyče. Z brejku pak pálil ze spodku levého kruhu Michal Semrád, ale hattrick během zhruba sedmi minut mu sebral z hole svým fantastickým zákrokem betonem roztažený David Řeřábek!
     
    33:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No a domácí znovu udeřili a vedou již o tři góly! Po vhazování la levém kruhu se zmocnil kotouče Jan Vacek, který jej předal Danielu Kolouchovi. Ten to zkusil z první přímo na bránu, ale pokus byl sražen, leč mezi kruhy se do něj opřel MICHAL SEMRÁD a jeho dělovka pod horní tyč nedala Řeřábkovi šanci na zásah! Asistence: Daniel Kolouch a Jan Vacek.
     
    31:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí si vytvořili tlak a ten přetavují ve čtvrtou trefu! Obrovský závar, ještě v přesilovce, domácím nevyšel. Michal Semrád nejprve trefil jen skvělého Řeřábka, Martin Polák při pokusu o dorážku uklouzl a neuspěl ani Daniel Kolouch, který byl zablokován. Nakonec to ale přeci jen vyšlo. Puk se odrazil na spodek pravého kruhu, kde stál MICHAL SEMRÁD a z první překonal marně skákajícího brankáře Strakonic! Bez asistence.
     
    29:01
    Jakub Kraučuk se tak moc probíjel před branku, až jej musel Viktor Klochko (STR) hákovat. Domácí štírek ale nakonec zakončil, leč na skvěle roztaženého Řeřábka si ani nadvakrát nepřišel.
     
    27:46
    Strakonice právě vstřelily branku!
    Tak už to neplatí a po rychlém brejku snižují Jihočeši na 2:3! Hned po buly založili protiútok. Krásně to provedl ONDŘEJ DLOUHÝ, který se prosmýkl až před Víta Kekulu a blafákem jej pokořil! Maskovaný muž Havlíčkova Brodu neměl šanci na zásah. Bez asistence.
     
    27:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nyní již ale nepřežily Strakonice útočnou lavinu domácího týmu! Havlíčkův Brod tak díky třetímu zásahu v kleci Davida Řeřábka znovu vede o dva góly! V pravém rohu pásma bojovali o hrací gumu Tomáš Cejpek a JAKUB KRAUČUK. Kotouč se nakonec odrazil ke druhému jmenovanému, který si vybruslil před branku a střelou pod vyrážečku zavěsil! Bez asistence.
     
    24:41
    Rebelové si zahrají první početní výhodu. Viktor Klochko (STR) jde na lavici hanby za držení protihráče. Ještě předtím si připsal další zákrok strakonický gólman, jenž podržel na hrudi střelu od modré.
     
    19:35
    Strakonice právě vstřelily branku!
    Strakonice svou třetí početní výhodu zužitkovaly a snižují tak na 1:2. Vladimír Hadrava poslal kotouč do rohu pásma, kde jej sebral Viktor Klochko. Ten jej naservíroval křižnou nahrávkou na pravý kruh, kde se po několika odrazech na brankovišti ocitl až na holi JANA KOLLROSE, jenž střelou nad betony rychle se přesouvajícího Kekuly zaznamenal první gól svého týmu! Asistence: Viktor Klochko a Vladimír Hadrava.
     
    18:48
    Ach ta disciplína... Rebelové jdou znovu do čtyř. Na trestnou lavici je vykázán Jakub Abbrent (HBR) za nedovolené bránění.
     
    13:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A nakonec také sám skóruje, čímž navyšuje vedení svého celku již na 2:0! JAKUB KRAUČUK po zavezení hrací gumy do útočného pásma objel bránu a nahrál Jakubovi Abbrentovi. Dobrou práci odvedl na modré čáře David Bušek, který si klepal o puk, čímž odvedl pozornost hráčů soupeře od KRAUČUKA, kterému vrátil Jakub Abbrent na brankoviště puk a domácí kanonýr s přehledem zavěsil! Asistence: Jakub Abbrent.
     
    11:31
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Kouzlení domácích hráčů zastavil až nedovoleným bráněním Ondřej Dlouhý (HBR).
     
    10:14
    Rebelové budou hrát znovu v oslabení. Za podražení si jde dvě minuty odsedět Lukáš Křížek (HBR).
     
    05:06
    Rebelové budou hrát v oslabení. Prvním potrestaným hráčem dnešního zápasu je Lukáš Gažak (HBR), jenž inkasuje trest za podražení.
     
    04:32
    Výborný Vít Kekula svým betonem udržel Rebelům vedení! Lukáš Janoch se po levém křídle dostal až před branku a sjel si až do rohu. odtud adresoval mezi kruhy nahrávku na Václava Menšíka, ale jeho pokus do protipohybu skvěle lapil svým nastaveným betonem maskovaný muž Havlíčkova Brodu.
     
    01:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé! Krásná akce se povedla domácímu celku. Po ose Daniel Kolouch – Michal Semrád se dostala hrací guma až na brankoviště, kde ji za bezmocného Davida Řeřábka doklepl MARTIN POLÁK, jenž tak otevřel gólový účet dnešního střetnutí. Asistence: Daniel Kolouch a Michal Semrád.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Polák (Kolouch, Semrád), 13. Kraučuk (Abbrent), 28. Kraučuk, 32. Semrád, 34. Semrád (Kolouch, Vacek), 49. Kolouch, 51. Kraučuk (Abbrent, Bušek) – 20. Kollros (Klochko, Hadrava), 28. Dlouhý


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Suchý, Lacina, Bušek, Klofáč, Mendl "C", Bancíř, Vacek, Gažák – Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kolouch, Semrád, Cejpek, Polák.
    Trenér: Václav Adam.

    HC Strakonice: Řeřábek – Holman, Potužník, Lang, Klochko – J. Mikeš, Dlouhý "C", Hadrava, A. Mikeš "A", Vlček, Kollros, Hozman "A", Janoch, Menšík.
    Trenér: Libor Potužník.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri