Mladá Boleslav – Třebíč 4:5 (0:1 po s.n.) | Most – Kadaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Benátky n/J – Litoměřice 4:3 (2:1 po s.n.)
Jihlava – Beroun 3:2 (kon.) | Havířov – Motor ČB 4:2 (kon.) | Olomouc – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.)
Ústí n/L – Šumperk 3:4 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (2:0, 1:0, 0:2)
Medvědi Beroun 1933
Středa 27.11.2013, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Šimboch se ale do branky bude muset vrátít, protože Pavel Klhůfek (BER) dostává dvě minuty za faul kolenem.
     
    58:43
    Příliš dlouho přesilová hra Dukly netrvala, konkrétně 14 vteřin, protože Petr Mocek (JIH) dostává dvě minuty za podražení.
     
    58:29
    Na tresnou lavici míří na dvě minuty Zdeněk Kubica (BER) – hákování, který si při cestě na střídačku ještě něco velmi důrazně vysvětloval s čárovým Kreuzerem, a to hodně hodně zblízka.
     
    52:51
    Dukla se dostala před Šimbocha a také si zahraje přesilovou hru, a to přesně minutu a 37 vteřin. 5 minut + do konce utkání dostává za bodnutí špičkou hole Vladislav Kubeš (BER), který již odchází do šaten. Trest si za něj odpyká Tomáš Půlpán.
     
    47:07
    Protiútok Berouna dva na jednoho zastavuje Martin Jícha (JIH), který padl do přihrávky Tomáše Beňoviče a oba hráči zůstávají ležet na ledě. Hůře to vypadá s Beňovičem, který zůstává ležet na ledě a Tomáš Čachotský signalizuje směrem k lékařům, aby mu přinesli bandáž (chránič) krku. Tomáš Beňovič už je naštěstí na ledě a bez chrániče, ale odchází s lékařem Dukly do útrob stadionu. Martin Jícha dostává za svůj zákrok 5 minut + do konce utkání.
     
    45:35
    Současně jsou vyloučeni Jan Látal (BER) a Adam Zeman (JIH). Oba dostávají dvě minuty za držení protihráče. Na vyloučení: 6-7.
     
    37:50
    Přesilovka pro Beroun po tom, co se Zdeněk Čáp (JIH) provinil nedovoleným bráněním. Dvě minuty pro beka domácích. Na vyloučení: 5-6.
     
    35:17
    Přesilová hra pro Duklu Jihlava po tom, co dvě minuty za nedovolené bránění dostává Jiří Kuchler (BER). Na vyloučení: 4-6.
     
    30:43
    Beroun bude hrát přisilovku pět na tři, protože za napadení odchází na trestnou lavici Adam Zeman (JIH). Na vyloučení: 4-5.
     
    29:29
    První přesilová hra pro Beroun. Za nedovolené bránění dostává dvě minuty Jakub Kadlec (JIH). Na vyloučení: 3-5.
     
    23:16
    Třetí přesilová hra Dukly Jihlava. Za podražení jde odpykat dvě minuty na trestnou lavici Jakub Stromko (BER). Na vyloučení: 2-5.
     
    17:49
    Na obou stranách se bude vylučovat, protože po tom, co Kubica opět nešetrně zajel do Ritticha, vznikla za jeho brankou menší mela. V ní se do sebe lehce pustil Tomáš Kaláb se Zdeňkem Kubicou a Tomáš Čachotský s Lukášem Chalupou. Zatímco druhá dvojička si po cestě na střídačky ještě něco hodně důrazně vysvětluje, první pár ze šarvátky končí na trestné lavici. Za domácí je vyloučen Tomáš Kaláb (JIH) za hrubost a za hosty Zdeněk Kubica (BER) za stejný trest. Na vyloučení: 2-4.
     
    15:30
    Jakub Stromko (BER) dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Na vyloučení: 1-3.
     
    05:46
    Je mi záhadou, proč je nyní spolu s hostujícím Lukášem Kuželem (BER), který fauloval Střechu a dostává dvě minuty za podražení, vyloučen také Michal Velecký (JIH) na dvě minuty za nedovolené bránění, když Dukla hrála v šesti v signalizovaném trestu. Zřejmě mi něco uteklo. Tak jako tak, hraje se ve čtyřech na obou stranách. Na vyloučení: 1-2.
     
    00:29
    Po devětadvaceti vteřinách je tady vyloučení. První přesilovou hru zápasu bude mít k dispozici Dukla Jihlava. Na trestnou lavici odchází Lukáš Kužel (BER) za napadení.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 17. Čachotský (Hubáček, Zeman), 18. Hubáček (Haluza, Štebih), 37. Čachotský (Hubáček) – 49. Divíšek (Ondráček), 57. Klhůfek (Kubica)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Čáp, Kaláb, Dobrovolný, Štebih, Mocek, Podlipnik, Jícha M. – Čachotský, Zeman, Mikeš – Důras, Hubáček, Haluza – Kadlec, Velecký, Vysloužil – Kuřítko, Střecha. Jícha L. Trenér: Petr Vlk.
    Medvědi Beroun 1933: Šimboch (Mastík) – Jebavý, Černošek, Kužel, Šenkeřík, Chalupa, Beňovič, Látal, Sklenička – Klhůfek, Kubica, Marek – Divíšek, Stromko, Hrdel – Půlpán A., Kuchler, Ondráček – Půlpán T., Markulinec, Kubeš. Trenér: Petr Novák.

    Rozhodčí: Volf – Kreuzer, Polonyi
    bahis siteleri