Vsetín – Technika Brno 1:6 (kon.) | Orlová – Val. Meziříčí 3:4 (2:3 po s.n.) | Frýdek-M. – Nový Jičín 5:2 (kon.)
Opava – Přerov 8:4 (kon.) | Prostějov – SHK Hodonín 7:2 (kon.) | Břeclav – Poruba 2011 3:6 (kon.)
Pelhřimov – Nymburk 3:4 (po pr.) | Milevsko – Bílina 5:2 (kon.) | Vrchlabí – Mor. Budějovice 4:0 (kont.)
Klatovy – Kobra 5:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Sokolov 3:6 (kon.) | Tábor – Klášterec nO 3:0 (kon.)
Jablonec n/N – Kolín 2:5 (kon.)
po s.n. (2:3)
MSK Orlová
3:4 (3:2, 0:1, 0:0 - 0:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 04.12.2013, 18:002. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Bobři Valašské Meziříčí.
    DAVID VARGA využívá dvaadvacátý nájezd dnešního večera a rozhoduje tím o hostujícím vítězství.
     
    35:07
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají. Kundera natlačil puk do brankoviště, ale nepodařilo se mu jej prostrkat přes Iláše. Až posléze se kotouč dostal k DANIELI MATUŠENKOVI, který trefil odkrytou klec. Asistence: Tadeáš Kundera, Ondřej Kubáč.
     
    18:36
    Orlová právě vstřelila branku!
    Ačkoliv se v první minutě zdálo, že Valmez dnes Orlovou pohřbí, tak to domácí nevzdali a otáčí zápas! Mráz zpoza branky přistrčil před Slováka VÁCLAVU STUDENÉMU a ten se neunáhlil. Přehodil si puk do bekhendu a chladnokrevně zakončil. Asistence: Tomáš Mráz, Libor Pavliš.
     
    15:26
    Orlová právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Studený se perfektně vytočil před branku a z otočky vypálil. Slovák ještě stihl zareagovat, ale puk se odrazil k LIBORU PAVLIŠOVI, který měl před sebou prázdnou branku a nemýlil se. Asistence: Václav Studený, Petr Tomis.
     
    5:00
    Orlová právě vstřelila branku!
    Orli po dvou rychle inkasovaných brankách na ledě převzali iniciativu a nepustili hosty k další střele. Sami si vytvořili tlak a nyní se dočkali odměny. Pavliš před brankou našel TOMÁŠE MRÁZE, který se nemýlil. Asistence: Libor Pavliš, Alexandr Hegegy.
     
    0:59
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    To jde rychle. Orlová se příliš hnala do útoku, ale hosté otočili hru a přečíslili soupeře. V situaci dvou proti jednomu se prosadil ONDŘEJ MARTINÍK. Asistence: Tomáš Matějek, Werner Hartmann.
     
    0:24
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hosté se rychle ujímají vedení. Hartmann branku minul, ale puk se odrazil k jeho spoluhráčům a Bobři v akci pokračovali. Trefil se MARTIN VARGA. Asistence: Roman Škutchan, David Varga.

    Tomáš Salamon

    Branky a nahrávky: 5. Mráz (Pavliš, Hegegy), 16. Pavliš (Studený, Tomis.), 19. Studený (Mráz, Pavliš) – 1. Varga (Škutchan, Varga), 1. Martiník (Matějek, Hartmann), 36. Matušenko (Kundera, Kubáč), rozh. náj. Varga


    MSK Orlová: Iláš (Urbánek) – Mintěl, Hegegy, Sznapka, Zientek, Tomis, Štefanka – Pavliš, Studený, Mráz – Badžo, Blatoň, Grepl – Szajter, Kelner, Matějíček – Ciupa, Voznica, Plášek
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Netolička) – Heča, Hartman, Matušenko, Kvapil, Zábojník – Baroš, Prycl, Kubáč, Kundera, Martiník, Randýsek, Mar. Varga, Mir. Varga, D. Varga, Matějek, Škutchan

    Rozhodčí: Koliba – Štěpán, Moravec
    bahis siteleri