Chomutov – Sparta 0:7 (kon.) | Liberec – Plzeň 4:2 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 3:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
HC Škoda Plzeň
Čtvrtek 05.12.2013, 18:00 • Tipsport aréna, Liberec • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Indrák pak před brankou našel Pletku, jenž měl poměrně dobrou pozici, nicméně Schwarz byl u své levé tyče včas a puk za svá záda nepustil!
     
    56:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jeřábek zůstal na kolenou za plzeňskou brankou, čehož využil Nedvěd, zkušeně před brankou našel TOMÁŠE URBANA a ten čtvrtým gólem domácích pravděpodobně definitivně rozhodl o osudu utkání. Asistence: Petr Nedvěd, Antonín Dušek.
     
    56:34
    Mensator nepředvedl po Nedvědově nahození příliš jistý zákrok a nechybělo moc, aby Urban doklepl puk do branky!
     
    47:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí jdou do vedení! MARTIN BARTEK si počkal před brankou a dokázal opět domácím vrátit vedení. Asistence: Tomáš Bulík, Petr Nedvěd.
     
    45:12
    Plzeň hrála v šesti, trest odpyká Miroslav Indrák (PLZ).
     
    42:30
    Pavel Kašpařík (PLZ) a Jaroslav Vlach (LIB) oba dostávají dvě minuty za hrubost.
     
    42:30
    Identická situace, Výtisk zalehl puk v brankovišti a mezitím Vlach vyzval na souboj Kašpaříka! Nakonec se smírně rozcházejí.
     
    41:51
    Velká mela před brankou domácích! Vlasák poslal puk do brankoviště, kde Schwarzovi vyklouzl a Výtisk na poslední chvíli vystrčil puk z čáry. Poté se do brankoviště nahrnuli všichni Plzenští a snažili se kotouč dorazit, ovšem Tygři pryž pohlídali a rozhodčí rozpažil!
     
    41:28
    A tohle je šance pro Plzeň! Vyloučen je Martin Čakajík (LIB) za zdržování hry – vyhození puku mimo hřiště.
     
    40:40
    Vyloučen je Petr Nedvěd (LIB) za podražení.
     
    39:16
    Tak tohle teda byla šance! Duda poslal puk pod Schwarzem a kotouč se pomalu za bezmocným brankářem kutálel k brankové čáře, ale Vlach pohotově přijel a přímo z čáry kotouč na poslední chvíli vyškrábnul!
     
    37:52
    V útočné třetině se zjevil Lev a čelil pouze gólmanovi, Schwarz však střelu z blízkosti dokázal srazit mimo nebezpečný prostor.
     
    36:32
    Nedvěd opět v úniku, tentokrát z pravého kruhu přestřelil branku.
     
    33:15
    Urban vystihl přihrávku hostů na modré a dostal se do úniku, tváří v tvář Mensatorovi vystřelil, ale gólman Plzně skákavý puk zkrotil, i když to chvíli vypadalo, že za brankovou čáru doskáče.
     
    30:47
    Vyloučen je opět Vojtěch Mozík (PLZ) za hákování.
     
    29:34
    I na druhé straně to je zajímavé, do úniku se dostal Nedvěd, kterému se však blafák nepovedl a následná dorážka Duška šla mimo.
     
    28:51
    Nebezpečná příležitost hostů, Dvořák čelil tváří v tvář Schwarzovi, ten ale čarovným způsobem dokázal prudkou ránu zkrotit v náručí!
     
    24:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda opět srovnává! Indrákovu střelu dokázal Schwarz vytěsnit, ale zjevil se před ním JAKUB LEV, který měl před sebou poloodkrytou branku a došťouchl puk za gólmanova záda. Signalizovaný liberecký trest se tak neukládá. Asistence: Miroslav Indrák, Václav Pletka.
     
    22:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají přesilovku a jdou opět do vedení. Výtisk zpoza branky chytře přihrál najíždějícímu TOMÁŠI BULÍKOVI, který prudce vypálil a vsítil tak druhý gól domácích. Asistence: Jan Výtisk, Jiří Hunkes.
     
    22:13
    Ryan Hollweg (PLZ) po odpískání dorazil svého protihráče a jde na trestnou za krosček.
     
    21:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají stav ze začátku periody. Zpoza branky si vybruslil MIROSLAV INDRÁK a dokázal překonat libereckého brankáře. Bez asistence.
     
    18:15
    Síly na ledě se srovnají, Vojtěch Mozík (PLZ) blokoval Nedvěda, který se také dral do úniku a odsedí si dvě minuty za hákování.
     
    17:53
    Šimek a Vlach se dostali do úniku v oslabení, kde druhý jmenovaný rozvlnil boční síťku branky!
     
    17:24
    První vyloučení i na domácí straně, Pavel Zacha (LIB) jde za katr za podražení.
     
    15:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po vypršení přesilovky Liberečtí skórují! Tygři kombinovali v pásmu, Valský si všiml volného Vlacha v mezikruží, kterému se otevřel prostor a vystřelil směrem na branku, kde puk tečoval TOMÁŠ URBAN. Asistence: Jaroslav Vlach, Jakub Valský.
     
    12:40
    Vyloučen je Vojtěch Mozík (PLZ) za hákování. První dnešní přesilovka Tygrů.
     
    06:13
    A další dobrá akce, Zacha připravil puk pro Vlacha, ten však při dorážce podklouzl!
     
    05:06
    Pospíšil a Nedvěd se dostali do dobré šance, když druhý jmenovaný chtěl tečovat z hrany brankoviště. Nakonec se mu to nepovedlo, ale ještě přijel Čakajík z mezikruží dorážet. Ani tato šance není úspěšná.
    Marken.cz

    Tomáš Dolejš

    Branky a nahrávky: 16. Urban (J. Vlach, Valský), 23. Bulík (Výtisk, Hunkes), 48. Bartek (Bulík, Nedvěd), 57. Urban (Nedvěd, Dušek) – 22. Indrák, 25. Lev (Indrák, Pletka)


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Melicherčík) – Vitásek, Hunkes, Výtisk, Voráček, Čakajík, Kolmann, Šimek – Dušek, Nedvěd, Urban – Víšek, Bulík, Bartek – Vlach, Zacha, Valský – Bulíř, Pospíšil
    HC Škoda Plzeň: Mensator (Machovský) – Seman, Hanzlík, Boháč, Jeřábek, Marcel, Mozík, Slavík – Vlasák, Kašpařík, Duda – Pletka, Lev, Indrák – Hollweg, Sýkora, Dvořák – Holec, Vlček, Schleiss

    Rozhodčí: Fraňo, Pavlovič – Hejl, Kajínek

    Diváci: 3 327
    bahis siteleri