Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 0:2 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 4:3 (1:0 po s.n.) | Ufa – Barys 6:3 (kon.)
Nižněkamsk – Omsk 0:4 (kon.) | Dynamo Moskva – Viťaz 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Traktor Čeljabinsk
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Sobota 07.12.2013, 12:00 • Traktor-Arena (7 500) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:28
    A situace se pro domácí celek výrazně komplikuje, na trestné lavici už totiž sedí mladičká hvězda Čeljabinsku Jevgenij Kuzněcov (CLJ).
     
    43:10
    Protože domácí forvard neproměnil trestné střílení, bude Traktor hrát alespoň přesilovou hru. Na trestné lavici bude trnout Kirill Kňazev (JUG)
     
    40:45
    Andrej Kosticyn (CLJ) hned v první minutě třetí části oslabuje svůj celek, když se hrubostí provinil proti Djakovovi.
     
    37:42
    Druhá útočná pětka Jugry se dostala do útočného pásma a podařilo se jí dokonce vybojovat přesilovou hru. Savinainen byl podražen Jevgenijev Katičevem (CLJ).
     
    34:26
    Jugra se ale také příliš nepoučila, v pěti si hosté příliš dlouho nezahráli. O chvíli později totiž putuje za katr Buljanskij (JUG), který bude pykat za to, že Jugra hrála v šesti.
     
    32:09
    Kuzněcov bude v ohni střel! Marek Trončinský (JUG) podrazil jednoho z hráčů Traktoru, a to znamená jediné – přesilová hra Čeljabinksu pět na tři, a to pěkně dlouho!
     
    31:45
    Domácí si dokázali vydobit na hostujících hráčích vyloučení. Vitali Sitnikov (JUG) podruhé v utkání usedá na trestnou lavici, Traktor si tak zahraje potřetí v zápase přesilovou hru.
     
    17:01
    Ovšem přesilovka Jugry téměř hned končí, Michail Jakubov (JUG) se totiž ve snaze odebrat jednomu z domácích kotouč od hole provinil podražením.
     
    16:27
    Andrej Kosticyn (CLJ) srazil k ledu Igora Magogina, který dokonce chvíli ležel na ledě. Jugra tak má šanci dostat se před koncem úvodního dějství do dvoubrankového vedení.
     
    06:06
    Sotva jsem zmínil Jana Bulise, dostal se český útočník do dobré příležitosti, jenže kvůli vysoké holi Vitalije Sitnikova (JUG) se nemohl dostat do zakončení, proto si i Čeljabinsk vyzkouší hru v početní výhodě.
     
    02:41
    Traktor nezačal příliš dobře a nyní se navíc bude muset bránit. Na trestnou lavici ochází za hrubost Maxim Kondratěv (CLJ).

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 2. Chlyncev (Jakubov), 43. Magogin (Tjuljapkin, Sitnikov)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Danilišin) – Bondarev, Kondratěv, Rjabykin (C), Vasilčenko, Borodkin, Katičev, Artamonov, Chlystov – Čistov, Bulis, Kuzněcov E. – Dugin, Kontiola, Kosticyn – Popov, Glinkin, Kokujov – Osnovin, Mokin, Valejev. Trenér: Valerij Bělousov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Kuzněcov A. (Kukin) – Šefer, Chvostov, Djakov, Starosta, Trončinský, Sokolov, Tjuljapkin, Šviděnko – Buljanskij, Sitnikov, Magogin – Plotnikov, Dixon, Savinainen – Chlyncev, Jakubov (C), Kňazev – Žukov, Jacenko, Gusev. Trenér: Oleg Davydov.

    Rozhodčí: Sergejev, Komarov – Koršak, Černyšov

    Diváci: 7 200
    bahis siteleri