Žilina – Piešťany 3:4 (1:2 po s.n.) | Martin – Poprad 1:2 (2:3 po s.n.) | Trenčín – Skalica 4:5 (kon.)
Banská Bystrica – Zvolen 1:6 (kon.) | Košice – Nitra 4:3 (kon.)
konec
HC MONACObet Banská Bystrica
1:6 (0:1, 0:2, 1:3)
HKM Zvolen
sk Úterý 10.12.2013, 17:30 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:20
    Peter Zuzin takmer strelil ďalší svoj gól, ale trošku to prekombinoval!
     
    58:14
    Vylúčenie na strane Banskej Bystrice! Hostia si predsa len ešte zahrajú presilovú hru a ak nestrelia gól, budú ju hrať až do konca stretnutia.
     
    57:58
    Brabenec vo veľkej šanci, ale nedáva gól! Tento hráč by si to dnes výnimočne zaslúžil za svoj skvelý výkon! Ale takých hráčov je v hosťujúcom tíme viac.
     
    57:06
    Zvolen dal gól!
    Rýchly protiútok Zvolena v závere tretej tretiny! Šťastným strelcom je MILAN ČANKY, ktorý to spomedzi kruhov z prvej napálil pomedzi Košarišťanove betóny! Asistencie: Filip Mančák, Dalibor Bortňák.
     
    47:08
    Banská Bystrica dala gól!
    Tak predsa sa domácim podarilo skórovať, aj keď príliš veľkú radosť tento gól na bystrickom zimáku nespôsobil. LUKÁŠ HANDLOVSKÝ vypálil z pravého kruhu a čaro Mareka Šimka je preč. Bez asistencie.
     
    45:13
    Zvolen dal gól!
    Vážení priatelia, toto je už naozaj debakel a ešte ani z diaľky nie je koniec! Rýchlo a efektne zahratá presilovka hostí! TOMÁŠ ŠKVARIDLO vyháňa z brány znechuteného Zanea Kalembu! Zvolenský hráč Peter Zuzin len nahadzoval puk na bránu bystrického brankára, tesne pred ním ho tečoval výborne postavený Škvaridlo a Kalemba bol bezmocný! Asistencia: Peter Zuzin.
     
    45:03
    Lukáš Bambúch odchádza na dve minúty na trestnú lavicu za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou a toto sú kritické chvíle pre Banskú Bystricu.
     
    43:26
    Zvolen dal gól!
    Ako náhle boli Zvolenčania v pätici, hneď udreli! Do prečíslenia 2 na 1 sa dostali Matej Síkela a TOMÁŠ ŠKVARIDLO, ktorý to celé zobral na seba a z ľavého kruhu to napálil nekompromisne do pravého vinkla Kalembovej brány! Asistencie: Vladislav Baláž, Peter Hraško.
     
    42:45
    Patrick White z bezprostrednej blízkosti nedáva gól! Toto bola naozaj obrovská šanca!
     
    41:01
    Presilovka pre domácich o dvoch hráčov! Tomáš Škvaridlo dostáva dve minúty za držanie.
     
    39:45
    Hosťujúci hráč Ľubor Pokovič dostáva osobný 10minútový trest za nešportové správanie.
     
    39:23
    Pomer vylúčených dnešného stretnutia sa nám opäť vyrovná. Na trestnú lavicu odchádza zvolenský hráč Dalibor Bortňák a toto je ideálna príležitosť na vrátenia sa do zápasu pre domácich.
     
    36:52
    Ďalšia presilovka pre Zvolen a to je veľká výstraha pre HC 05! Za sekanie odišiel na trestnú lavicu Cris Saracino!
     
    34:23
    Zvolen dal gól!
    Pozrite sa na to! Žeby sme dnes v derby videli ďalšiu gólovú nádielku pre Banskú Bystricu? Zvolenčania sa poriadne rozbehli! Obrovská chyba štvrtej útočnej formácie domácich, obranca ĽUBOR POKOVIČ šiel do samostatného nájazdu, spravil blafák do bekhendu a rutinérsky na štýl Žigmunda Pálffyho prekonáva Zanea Kalembu! Asistencia: Tomáš Škvaridlo.
     
    32:54
    Zvolen dal gól!
    A je to tu! Zvolenčania využívajú hneď svoju prvú početnú výhodu a len potvrdili to, že sú najlepšími vo využívaní presiloviek! Mužom činu bol MATEJ SÍKELA, ktorý získal puk v rohu ihriska, pretlačil sa až pred Kalembu a strelil mu to popod vyrážačku! Asistencia: Milan Jurík.
     
    31:11
    Prvú presilovku si zahrajú aj Zvolenčania, potrestaným hráčom je Eric Meland za hákovanie. Treba povedať, že si domáci si musia dať pozor na túto početnú výhodu, lebo hostia sú najlepším mužstvom z celej ligy, čo sa týka využívania presilových hier!
     
    26:06
    Najväčšia príležitosť domácich v tejto tretine! Dominik Hegyi sám pred Šimkom neuspel a prestrelil bránu! Veľká škoda pre Banskú Bystricu.
     
    24:36
    Peter Zuzin našiel pred bránou úplne voľného Škvaridla, ale ten netriafa bystrickú svätyňu z bezprostrednej blízkosti!
     
    23:34
    Štvrtá zvolenská formácia zovrela domácich v ich pásme a na brankára Kalembu mierilo niekoľko nebezpečných striel, ale neuspel ani Peter Hraško a ani dorážajúci Viktor Fekiač!
     
    16:03
    Obrovská šanca Zvolena! Opäť v tom bola dvojica Brabenec, Zuzin, ale teraz zvolenský útočník nebol úspešný tak ako pred chvíľou!
     
    14:03
    Zvolen dal gól!
    Krásna učebnicová akcia dvojice PETER ZUZIN a Kamil Brabenec. Prvý menovaný prenechal na pravom kruhu puk českému legionárovi, ten ho zadovkou vrátil čerstvému reprezentantovi Zuzinovi, ktorý výborne trafil priestor pod vyrážačkou Zanea Kalembu! Asistencia: Kamil Brabenec, Tomáš Škvaridlo.
     
    13:16
    Veľká skrumáž pred zvolenskou bránou, hosťujúci gólman nevedel, kde má puk, avšak nakoniec bola hra prerušená, pretože rozhodcovia ho stratili z dohľadu.
     
    09:33
    Prvým vylúčeným hráčom dnešného stretnutia je hosťujúci obranca Peter Hraško. Dostáva dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    04:18
    Matej Síkela triafa strelou švihom bočnú sieť Kalembovej brány!

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 48. Handlovský – 15. Peter Zuzin (Brabenec, Škvaridlo), 33. Síkela (Jurík), 35. Pokovič (Škvaridlo), 44. Škvaridlo (Baláž, Hraško), 46. Škvaridlo (Peter Zuzin), 58. Čanky (Mančák, Bortňák)


    HC MONACObet Banská Bystrica: Kalemba (Košarišťan) – Bambúch, Saracino, Macháček, Martin, Meland, Rosandič, Styk, Devečka – Kadura, Heizer, Macík – Lunter, White, Hudec – Handlovský, Petro, Chovan – Žilka, Hamburg, Hegyi
    HKM Zvolen: Šimko (Petrík) – Juraško, Pokovič, Hertl, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pospíšil – Škvaridlo, Brabenec, Zuzin Peter – Baláž, Jurík, Síkela – Čanky, Bortňák, Mančák – Ďaloga, Fekiač Viktor, Zuzin Ľubor

    Rozhodčí: Orolin, Kubuš – Korba, Rovenský

    Diváci: 1 855
    bahis siteleri