Žilina – Piešťany 3:4 (1:2 po s.n.) | Martin – Poprad 1:2 (2:3 po s.n.) | Trenčín – Skalica 4:5 (kon.)
Banská Bystrica – Zvolen 1:6 (kon.) | Košice – Nitra 4:3 (kon.)
konec
HC Košice
4:3 (3:1, 1:1, 0:1)
HK Nitra
sk Úterý 10.12.2013, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    51:26
    Nitra dala gól!

    Faulovaný LUKÁŠ NOVÁK zakončoval pomedzi Hylákove betóny a je znížené!
     
    24:10
    Nitra dala gól!

    A je znížené! Hostia sa pretlačili do útočného pásma a na domácu svätyňu smeroval MARTIN SEGĽA, ktorý dokázal prestreliť Hyláka. Asistencie: Dušan Milo a Martin Pavlíček.
     
    23:15
    Košice dali gól!

    Rozdiel skóre sa opäť navyšuje! Už v hre piatich proti piatim domáci obsadili útočné pásmo, vyšachovali obranu a MATEJ HINĎOŠ zakončoval z mierneho uhla a bol úspešný. Asistencie: Tomáš Hrnka a Oliver Jokeľ.
     
    16:27
    Košice dali gól!

    Aj Košičania využívajú preislovú hru a stav je razom 3:1. Po strele od útočnej modrej čiary Kristan puk iba vyrazil a pred bránou ho vydoloval RICHARD JENĆÍK, ktorý sa zapisuje do listiny strelcov. Asistencie: Marek Kolba a Martin Štrbák.
     
    13:56
    Nitra dala gól!

    Tentokrát to ale hosťom vyšlo! Obsadili útočnú tretinu a tvrdo vypáli PETER ORDZOVENSKÝ, na čo gólman Košíc nedokázal zareagovať. Asistencie pri presilovkovom góle si pripisujú Jozef Stümpel a Roman Tománek.
     
    08:40
    Košice dali gól!

    A domáci v krátkom časovom slede vyhrávajú dvojgólovým rozdielom! Štrbák vypálil od útočnej modrej čiary, puk ale Kristan neudržal a TOMÁŠ HRNKA nemal problém ho doklepnúť do siete. Asistencie: Matej Hinďoš a Martin Štrbák.
     
    07:40
    Košice dali gól!

    Domáci sú vo vedení! Puk podržali vo vlastnej útočnej tretine, TOMÁŠ MARCINKO si nakorčuľoval pred bránu, úplne osamotený dostal z pravej strany ideálnu prihrávku a zakončením do odkrytej siete nezaváhal. Asistencie: Peter Sojčík a Jiří Bcek.
    Pre Košice je to stý gól v sezóne.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 8. Marcinko (Sojčík, Bicek), 9. Hrnka (Hinďoš, Štrbák), 17. Jenčík (Kolba, Štrbák), 24. Hinďoš (Hrnka, Jokeľ) – 14. Ordzovenský (Stümpel, Tománek), 25. Segľa (Milo, Pavlíček), 52. L. Novák


    HC Košice: Hylák – Macejko, Klouček, Štrbák (C), Deyl, Šeda, Cebák, Takáč, Kolba – Sojčík, Marcinko, Bicek (A) – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Jokeľ, Hrnka, Hinďoš – Konečný, Češík, Matis
    HK Nitra: Kristan (24. Zima) – Milo (A), Pavlíček, Nádašdi, Ordzovenský, M. Novák, Ďurkech, Hrazdíra, Závodský – H. Ručkay, Chrenko, Kováčik (A) – L. Novák, Stümpel (C), Tománek – Bajtek, Hamrák, Segľa – Pupák, Štumpf

    Rozhodčí: Novák, Jonák – Holienka, Valach

    Diváci: 4127
    bahis siteleri