Znojmo – EC-KAC 6:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
6:4 (0:0, 2:1, 4:3)
KAC Klagenfurt
Úterý 10.12.2013, 18:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Nejprve měli domácí velkou kopu štěstí, když odražený puk zaplachtil ve vzduchu a dopadl na brankovou čáru, ale za ni se neodrazil a ani jej nikdo nedokázal dorazit. Vzápětí se puku ujal LUBOMÍR ŠTACH a poslal jej do prázdné branky.
    Asistence: Andrew Thomas.
     
    56:35
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Drama není u konce. Tentokrát se nechal úplně zbytečně o puk obrat za brankou Pucher, přihrávku před branku dostal TYLER SCOFIELD a druhým gólem v zápase snižuje.
    Asistence: David Schuller a Colton Fretter.
     
    53:45
    Orli právě vstřelili branku!
    Takže i Znojmo využívá přesilovou hru pět na tři a odskakuje soupeři poprvé na rozdíl dvou gólů. RICHARD PAVLIKOVSKÝ si nabruslil na modrou, dlouho váhal, co s pukem udělá a nakonec čistým průstřelem poslal kotouč pod horní tyč.
    Asistence: Adam Havlík a Peter Pucher.
     
    51:39
    Orli právě vstřelili branku!
    Štach střílel od modré čáry, puk se od Pöcka odrazil k volnému RICHARDU JARŮŠKOVI, který ranou do odkryté části branky vrací vedení na stranu Znojma.
    Asistence: Lubomír Štach a Milan Procházka.
     
    48:19
    Orli právě vstřelili branku!
    Odpověď Znojma na sebe nenechala dlouho čekat. Po pěkné akci se do zakončení dostal MARTIN PODEŠVA, před kterým zívala už jen odkrytá branka a domácí hráč v klidu zavěsil za ležícího Weinhandla.
    Asistence: Adam Havlík a Peter Pucher.
     
    48:10
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    A hostující tým jde do vedení. Pöck objel branku a přihrál volnému JOHNU LAMMERSOVI, který poslal kotouč do odkryté svatyně za dezorientovaného Hoviho.
    Asistence: Thomas Pöck a Jamie Lundmark.
     
    43:24
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Bohužel, Orli vyrovnání svému soupeři doslova darují. Kolarz měl puk na holi a stačilo, aby jej v klidu vyhodil, ale domácí obránce chtěl vyjet z pásma, na modré čáře jej ztratil a po akci na jeden dotek se puk dostal až k TYLERU SCOFIELDOVI, který ranou do růžku branky nedal Hovimu nejmenší šanci.
    Asistence: Thomas Pöck a David Schuller.
     
    37:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Téměř současně s návratem vyloučeného Schumniga vrací ANDREW THOMAS vedení na stranu Znojma, když využil výborné přihrávky Beránka a z pravé strany vypálil nad rameno Weinhandla. Puk skončil hezky pod břevnem hostující branky.
    Asistence: Petr Beránek.
     
    31:20
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hosté nabídnuté výhody nakonec využívají. Tři vteřiny před návratem Procházky na led vystřelil k levé tyčce MICHAEL SIKLENKA, puk šel do protipohybu Hoviho.
    Asistence: Florian Iberer a Thomas Koch.
     
    24:29
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli využívají přesilovku. Pucher vybojoval puk za brankou, přihrál před ni, kde MARTIN PODEŠVA dokázal v pádu poslat kotouč pod horní tyč.
    Asistence: Peter Pucher a Richard Pavlikovský.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 25. Podešva (Pucher, Pavlikovský), 38. Thomas (Beránek), 49. Podešva (Havlík, Pucher), 52. Jarůšek (Štach, Procházka), 54. Pavlikovský (Havlík, Pucher), 60. Štach (Thomas) – 32. Siklenka (Iberer, Koch), 44. Scofield (Pöck, Schuller), 49. Lammers (Pöck, Lundmark), 57. Scofield (Schuller, Fretter)


    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi – Štach, Thomas, Pavlikovský, Kolarz, Sova, Bořuta, Magovac, Müller – Procházka, Blatný, Jarůšek – Podešva, Pucher, Havlík – Beroun, Šeda, Beránek – Bartoš, Finsterle.
    KAC Klagenfurt: Weinhandl – Siklenka, Iberer, Schumnig, Pöck, Furey, Reichel, Isopp – Fretter, Steiner, Lundmark – Lammers, Schuller, Scofield – Geier, Schellander, Ban – Steiner, Harand, Koczera.

    Rozhodčí: Erd, Kaspar – Johnston, Soos

    Diváci: 2034
    bahis siteleri