Pittsburgh – Toronto 3:1 (kon.) | Columbus – Winnipeg 2:3 (kon.) | Ottawa – St. Louis 3:2 (po pr.)
Colorado – Dallas 6:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
Toronto Maple Leafs
Úterý 17.12.2013, 01:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Hosté se sice napotřetí dokázali usadit v útočném pásmu, na modré čáře ale o puk zabojoval BRANDON SUTTER, obral o něj hostujícího kapitána a následně ze středního pásma se do prázdné brány nemýlil. Bez asistence.
     
    53:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Velké šance hostí využity nebyly, o slovo se tak přihlásili domácí! Po vyhraném buly v útočném pásmu se ke střele z mezikruží dostal domácí kapitán SIDNEY CROSBY a přesně umístěnou střelou posílá domácí šest minut před koncem do vedení! Povede tahle důležitá branka Pens k vítězství domácího mančaftu? Asistence: Pascal Dupuis, Robert Bortuzzo.
     
    26:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a srovnávají brankový účet dnešního duelu. MORGAN RIELLY dostal ve středu útočného pásma přihrávku, najel si na levý kruh, odkud se trefil švihem přesně k tyči domácí brány. Pro devatenáctiletého hostujícího obránce se jedná o jeho první NHL gól v kariéře. Asistence: Cody Franson, Jonathan Bernier.
     
    00:49
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí ihned od úvodního vhazování vtrhli do útočného pásma a rozpoutali před hostujícím brankářem Bernierem pořádný ofenzivní kolotoč. První dvě střely dokázal brankář Toronta pokrýt, na dorážku CHRISSE CONNERA z bezprostřední blízkosti byl ale krátký. Asistence: Brian Dumoulin, Joe Vitale.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 1. Conner (Dumoulin, Vitale), 54. Crosby (Dupuis, Bortuzzo), 60. Sutter – 27. Rielly (Franson, Bernier)


    Pittsburgh Penguins: Fleury – Maatta, Niskanen, Dumoulin, Bortuzzo, Samuelsson, Despres – Kunitz, Crosby, Dupuis – Zolnierczyk, Jokinen, Megna – Conner, Sutter, Vitale – Adams, Sill, Kobasew.
    Toronto Maple Leafs: Bernier – Gunnarsson, Phaneuf, Franson, Gardiner, Rielly, Liles – Riemsdyk, Kadri, Kessel – Raymond, Holland, Lupul – D’Amigo, McClement, Kulemin – McLaren, Smith, Bodie.

    Rozhodčí: Leggo, Luxmore – Barton, Murray
    bahis siteleri