Pittsburgh – Toronto 3:1 (kon.) | Columbus – Winnipeg 2:3 (kon.) | Ottawa – St. Louis 3:2 (po pr.)
Colorado – Dallas 6:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
6:2 (1:1, 4:0, 1:1)
Dallas Stars
Úterý 17.12.2013, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:16
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Přesilovka sice Lavinám moc nevyšla, akorát v době, kdy se vyloučení Chiasson vracel na led, ale Avalanche přidávají šestou branku! Parenteau zpoza branky nabil TYSONU BARRIEMU na první gól v sezóně! Asistence: P. A. Parenteau a Paul Stastny.
     
    43:26
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hostům se aktivní hra na začátku třetí třetiny vyplácí! Seguin předal puk na modré čáře Ničuškinovi a rychle spěchal před branku, ruský mladík mu parádním stříleným pasem našel přesně čepel hole a TYLER SEGUIN tak svým osmnáctým gólem v sezóně snižuje na rozdíl tří branek! Asistence: Valerij Ničuškin a Sergej Gončar.
     
    39:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči s vidinou šance na poslední útok v druhé třetině rychle vystartovali dopředu, puk se po několika přihrávkách vrátil k ERIKU JOHNSONOVI, který svou druhou střelou během krátké chvíle usazuje pátý zářez do sítě Stars! Asistence: Paul Stastny a P. A. Parenteau.
     
    36:32
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny přidávají další branku, Parenteau nabil na modrou čáru Landeskogovi, jehož tvrdou ránu před brankou tečoval PAUL STASTNY, Lehtonen neměl vůbec žádnou šanci zakročit! Asistence: Gabriel Landeskog a P. A. Parenteau.
     
    33:42
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí utíkají do dvoubrankového vedení! O'Reilly vyhrál souboj před brankou, puk se odrazil směrem k modré čáře, kde se do něj opřel ANDRE BENOIT a právě nejproduktivnější obránce Colorada posílá svůj tým do vedení o dvě branky! Asistence: Ryan O'Reilly a Matt Duchene.
     
    28:29
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nahození Guenina se sice ještě neujalo, akce domácích ale pokračovala a Maxime Talbot parádním pasem napříč celým pásmem našel přesně hokejku PAULA STASTNYHO, pro kteréh onebyl problém zakončit do prázdné branky! Asistence: Maxime Talbot a Jamie McGinn.
     
    19:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají v situaci 4 na 4, Tyler Seguin obkroužil celé útočné pásmo, aby pak parádní přihrávkou našel přesně hůl KEVINA CONNAUTONA, kterému stačilo zvednout kotouč přes Varlamova, mladý obránce Dallasu dává svůj první gól v kariéře v NHL! Asistence: Tyler Seguin a Alex Goligoski.
     
    10:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Po rychlém přechodu do útočného pásma Duchene přenechal puk za sebou pro NATHANA MacKINNONA, který se trefil opravdu parádně, svižnou ranou přesně do vzdálenější šibenice! Asistence: Matt Duchene a Cory Sarich.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 11. MacKinnon (Duchene, Sarich), 29. Stastny (Talbot, McGinn), 34. Benoit (O'Reilly, Duchene), 37. Stastny (Landeskog, Parenteau), 40. Johnson (Stastny, Parenteau), 56. Barrie (Parenteau, Stastny) – 20. Connauton (Seguin, Goligoski), 44. Seguin (Ničuškin, Gončar)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Hejda, Johnson, Benoit, Sarich, Barrie, Guenin – O'Reilly, Duchene, MacKinnon – Landeskog, Stastny, Parenteau – McGinn, Mitchell, Talbot – Bordeleau, Cliche, McLeod
    Trenér: Patrick Roy.

    Dallas Stars: Lehtonen (Ellis) – Goligoski, Dillon, Rome, Gončar, Connauton, Oleksiak – Benn, Seguin, Ničuškin – Cole, Eakin, Chiasson – Whitney, Peverley, Garbutt – Roussel, Horcoff, Sceviour
    Trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodčí: McIsaac, Meier – Heyer, Racicot

    Diváci: 13915
    bahis siteleri