Znojmo – Bolzano 1:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
HC Bolzano
Sobota 21.12.2013, 17:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:28
    Orli právě vstřelili branku!
    Bleskové využití přesilovky a pořádná dávka naděje pro Znojmo. JAN LATTNER napřáhl na modré čáře a jako z učebnice propálil Hübla. Asistence: Adam Havlík a Zdeněk Blatný.
     
    47:00
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Ale udeřilo na druhé straně. Po vyhraném buly se dostal k puku JOHN ESPOSITO, projel kolem znojemského bránícího hráče a sám před bránou se bekhendem trefil pod víko. Asistence: Rok Pajič.
     
    07:45
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Naprosto hloupou chybu v rozehrávce za znojemskou bránou tým Bolzana krutě trestá. V nepřehledné situaci před brankovištěm nakonec puk vydoloval Pajic a přihrál osamocenému MARKUSI GANDEROVI, který v pohodě v prostoru u tyčky zametl puk do odkryté klece. Asistence: Rok Pajic a John Esposito.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 57. Lattner (Havlík, Blatný) – 8. Gander (Pajic, Esposito), 47. Esposito (Pajič)


    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi – Pavlikovský, Štach, Thomas, Müller, Sova, Bořuta, Magovac – Lattner, Blatný, Havlík – Beroun, Bartoš, Šeda – Procházka, Pucher, Finsterle – Nováček, Podešva, Jarůšek – Špaček.
    HC Bolzano: Hübl – Egger, Oberdörfer, Piche, Tomassoni, Wunderer, Charlebois – Strömberg, Sharp, Santorelli – Beaudoin, Whitfield, Pance – Insam, Bernard, Gander – Pajic, Zisser, Esposito.

    Rozhodčí: Kaspar, Kellner – Hütter, Sooß
    bahis siteleri