Norsko – Slovensko 2:4 (kon.)
konec
Norsko
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
Slovensko
sk Sobota 21.12.2013, 20:00Arosa Challenge
Partner:
     
    59:24
    Slovensko si berie oddychový čas!
     
    58:05
    Absolútny vabank Nórska! Naši súperi hrajú bez brankára a skúšajú to v šestici prioti piatim našim korčuliarom.
     
    57:55
    Haga pálil z ľavej strany, ale Čiliak sa predviedol v plnej kráse bezchybným zákrokom lapačkou! Slovenský gólman teraz opäť podržal svoj tím.
     
    54:41
    Slovensko si zahrá opäť v početnej výhode. Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Olden.
     
    51:36
    Vylučovať sa bude aj na strane domáceho celku. Nóri nesprávne prestriedali, a tak si dvojminútový trest vyslúžila hráčska lavička.
     
    50:40
    Nórsko dalo gól!

    Slovensko síce hneď v úvode dvojnásobnej oslabovky puk vyhodilo z pásma, ale nórski hráči sa následne do pásma vrátili a je z toho druhý gól v Čiliakovej sieti. STEFFEN THORESEN dostal pred bránu skvelú prihrávku, po ktorej určite nemohol zaváhať. Asistencia: Sondre Olden.
     
    50:14
    Toto ale nevyzerá dobre! Slováci sa budú dlho brániť v nevýhode troch hráčom proti plnému počtu Nórov. Na trestnú lavicu odchádza za krosček Baranka.
     
    49:39
    Vylúčenie na strane Slovenska. Macejko sa previnil držaním a inkasuje za to dvojminútový trest.
     
    44:46
    Nóri už hrajú v plnom počte, ale naši hráči pokračujú v tlaku. Tomáš Marcinko tvrdo vypálil, ale jeho pokus zastavila iba horná žrď súperovej svätyne.
     
    44:12
    Slovensko dalo gól!
    Tak teraz to už prišlo! IVAN BARANKA dostal puk ako na zlatom podnose a tvrdou strelou bezproblémovo prekonáva bezmocného Soberga. Asistencia: Tomáš Bulík.
     
    43:31
    Bude sa vylučovať na strane nórskeho tímu. Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Ask.
     
    38:00
    Dve minúty pred koncom tretiny sme mohli mať trojgólové vedenie späť na svojich hokejkách. Tybor vypracoval šancu pre Marcinka, ktorý bezprostredne spred brány bekhendom nestačil na Soberga.
     
    34:20
    Nóri sa v pätici okamžite vrhli do útočenia. Froshaug poriadne pohrozil, keď sa k puku dostal bezprostredne pred bránou, ale Čiliak sa predviedol a rýchlym pohybom mu v skórovaní zabránil.
     
    31:49
    Bude sa vylučovať. Domáci Stene sa previnil hákovaním a Slovensko si zahrá v početnej výhode.
     
    30:24
    Tak žeby teraz? Po dlhom čase sa Slováci dostali do pásma a spolupráca Sýkora – Tybor takmer opäť dosiahla úspech! Teraz si ale Soberg na Tyborove zakončenie dal pozor a puk za svoj chrbát nepustil.
     
    23:46
    Nórsko dalo gól!

    Predsa len je znížené. Naša obrana úplne zabudla na v medzikruží stojaceho ROBINA DAHLSTROMA, ktorý po prihrávke spoza brány okamžitou ranou nedal Čiliakovi šancu. Asistencia: Mads Hansen.
     
    23:07
    Slovensko po rýchlom protiútoku takmer opäť skórovalo! Galamboš na jeho konci ale možno trochu zbytočne volil prihrávku, po ktorej už na Soberga strela neletela.
     
    21:50
    Slovensko dalo gól!
    Rozdiel skóre je už trojgólový! Sýkora z boku od brány posunul puk do najnebezpečnejšieho priestoru RADOSLAVOVI TYBOROVI a ten dnes využíva svoju prvú veľkú šancu na presný zásah. Asistencia: Ján Sýkora.
     
    16:52
    Vylúčenie na strane Slovenska. Haščák sa previnil nedovoleným bránením
     
    13:56
    Slovensko dalo gól!
    Vyhrávame rozdielom dvoch presných zásahov! Puk letel spoza brány a nešťastne ho podvihol jeden z brániacich hráčov, pričom jeho dráhu nasmeroval na krásny "tenisový" úder priamo na hokejku ADAMA LAPŠANSKÉHO. Prekvapený Soberg sa nestihol presunúť k ľavej žrdi. Asistencie: Tomáš Bulík, Marcel Haščák.
     
    09:42
    Budeme hrať presilovku. Na trestnú lavicu odchádza Thoresen za držanie.
     
    07:10
    Toto bolo poriadne nebezpečné! Na slovenskú bránu nastreľoval puk Thoresen a ten bol ešte v priestore bránkoviska tečovaný. Čiliak však pohotovo zareagoval a schoval ho do lapačky.
     
    03:06
    Bude sa vylučovať na našej strane. Dávid Skokan inkasuje trest 2+10 za napadnutie hlavy a krku. Dve minúty si zaňho odsedí Spilar.
     
    02:19
    Slovensko dalo gól!
    Naši hokejisti sa rýchlo dostávajú do vedenia. Soberg vyrazil strelu Lušňáka, ale nanešťastie pre Nórov iba do priestoru, kde bol pri puku najskôr JURAJ MIKUŠ a ten tvrdou strelou nezaváhal. Asistencia: Patrik Lušňák.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 24. Dahlstrom (Hansen), 51. Thoresen (Olden) – 3. Mikuš (Lušňák), 14. Lapšanský (Bulík, Haščák), 22. Tybor (Sýkora), 45. Baranka (Bulík)


    Norsko: Soberg – Holos (A), Solberg, Sorvik, Bonsaksen (C), Bryhnisveen, Odegaard, Rindal, Stene – Olden, Ask, Thoresen – Hansen, Spets, Dahlstrom – Trygg, Roest, Lystad Jacobsen – Haga, Djupvik Lovlie, Froshaug
    Slovensko: Čiliak – Baranka (A), Graňák (C), Švárny, Starosta (A), Hraško, Mikuš, Čerešňák, Macejko – Lapšanský, Bulík, Haščák – Sýkora, Tybor, Marcinko – Dej, Lušňák, Tománek – Galamboš, Zuzin, Skokan, Spilar

    Rozhodčí: Prugger (SUI), Rochette (SUI) – Kung (SUI), Rohrer (SUI)
    bahis siteleri