Tatran – Otrokovice 5:1 (kon.) | Pardubice – Bohemians 4:8 (kon.) | Chodov – Kladno 12:3 (kon.)
Ostrava – Mladá Boleslav 3:5 (kon.) | Liberec – Vítkovice 4:7 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
3:5 (1:2, 1:2, 1:1)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Neděle 22.12.2013, 17:00 • ČPP Aréna, Ostrava • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    59:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Hráči Boleslavi se prosazují 12 vteřin před koncem třetí periody. Zásluhu na tom má MARTIN ROŽNOVJÁK, který tak pečetí výhru Mladé Boleslavi. Asistence: Petr Novotný.
     
    51:46
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Brankový rozdíl mezi Ostravou a Boleslaví se pomalu, ale jistě zmenšuje. Z volného úderu se stačil prosadit PETR KRZYŽANEK. Ten poslal přízemní střelu na Bauera, který byl v tu dobu ve vzduchu. Asistence: Petr Skácel.
     
    34:35
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ve dvojnásobném oslabení se prosazuje domácí mužstvo! MAREK ŠVAJNÝ se dostal do protiútoku a překonal ležícího brankáře Bauera. Snižuje tak náskok Boleslavi a mezi těmito týmy je rozdíl dvou branek. Bez asistence.
     
    30:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští odskakují do tříbrankového vedení! JAROMÍR EKL se ocitl na ose hřiště odkud propálil brankáře Krupu. Ostravský brankář se poté omlouval svým spoluhráčům, jelikož to byla jeho chyba. Asistence: Martin Rožnovják.
     
    23:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se opět prosazují po pohledné útočné akci. Míček se dostal na dvakrát k PAVLU BOUŠKOVI, který doklepl míček za záda Krupy. Asistence: Petr Salát.
     
    17:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají poprvé v tomto utkání do vedení! Skvělý únik předvedl JIŘÍ CURNEY, který následně neměl problém, aby prostřelil Krupu. Přidává tak svou druhou trefu v dnešním utkání. Asistence:
     
    15:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Mladoboleslavští využívají jeden ze svých útoků, když se k zakončení dostal JIŘÍ CURNEY. Ten s obrovskou dávkou štěstí dostal míček za záda ostravského Krupy. Asistence: Tomáš Kadlec.
     
    11:49
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak toto byla fantastická akce v podání domácího celku! Akci na jeden dotek sehrál Trulík, Švajný a autor branky ONDŘEJ VÍTOVEC, který přízemní střelou otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Marek Švajný.

    Petr Blakala

    Branky a nahrávky: 12. Vítovec (Švajný), 35. Švajný, 52. Krzyžanek (Skácel) – 16. Curney (Kadlec), 18. Curney (Kadlec), 24. P. Bouška (Salát), 31. Ekl (Rožnovják), 60. Rožnovják (Novotný)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Krupa (Šrámek) – Plíhal, Švajný, Hudec, Skácel, Šešulka, Šelmeci, Vítovec, Trulík, Komačka, Šimíček, Krzyžanek, Žák, Mertha, Lipový, Svačinka, Klimscha, Kašpar, Kašovský
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer (Körber) – Novák, Bouška Pavel, Novotný, Ekl, Salát, Chroust Tomáš, Bouška Jiří, Rožnovják, Gwuźdź, Mátl, Kadlec, Pluhař, Ludvík, Kalina, Křenek, Curney

    Rozhodčí: Libor Gavlas, Lukáš Mikula