Tatran – Otrokovice 5:1 (kon.) | Pardubice – Bohemians 4:8 (kon.) | Chodov – Kladno 12:3 (kon.)
Ostrava – Mladá Boleslav 3:5 (kon.) | Liberec – Vítkovice 4:7 (kon.)
konec
ESA logistika Tatran Střešovice
5:1 (4:0, 0:0, 1:1)
PSG Panthers Otrokovice
Neděle 22.12.2013, 16:00 • SH TJ Tatran Střešovice • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    58:56
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Nakonec se přeci jenom hosté dočkali. Spáčil našel u mantinelu volného JANA VALČÍKA, jenž se střelou na bližší tyč prosazuje. Asistence: Jaroslav Spáčil.
     
    51:54
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Přece jen to však domácí vykombinovali "do kuchyně" když Míček prošel všemi holemi domácích, aby následně zaplul do prázdné branky z čepele MICHALA PODHRÁSKÉHO. Asistence: Milan Fridrich.
     
    18:54
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Podobná situace akorát z druhé strany přináší Střešovicím čtvrtý gól v utkání. Kolísko krosovou přihrávkou našel na malém brankovišti JANA ŘEHOŘE, pro něhož už zbyl velice lehký úkol. Asistence: Jan Kolísko.
     
    17:40
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Na středu hřiště se nyní do sebe zamotali dva hráči, čehož využil Richter, který je obešel a poslal exkluzivní přihrávku přeš šíři hřiště JANU NATOVOVI, který bez problémů trefuje prázdnou branku. Asistence: Martin Richter.
     
    9:22
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Natov nahrál na půlku MICHALU PODHRÁSKÉMU, jehož střelu Michaljlovič sice viděl, ale pouze ji ztlumil a míček tak skončil v brance. Tento gól si určitě brankář Otrokovic do rámečku nedá. Asistence: Jan Natov.
     
    1:08
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Z úvodního tlaku vytěžil také střešovický celek brzký gól. Fridrichovu přihrávku využil MARTIN GRUBER, jehož skákavá střela přeskočila ležícího Michajloviče. Asistence: Milan Fridrich.


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA logistika Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 2. Gruber (Fridrich), 10. Podhráský (Natov), 18. Natov (Richter), 19. Řehoř (Kolísko), 52. Podhráský (Fridrich) – 59. Valčík (Spáčil)


    ESA logistika Tatran Střešovice: Rebro (Kafka) – Podhráský, Heřmanský, Deutsch (C), Garčar, Dušek, Ježek, Řehoř – Nushart, Vávra T., Kolísko, Richter, Riebauer, Vávra M., Gruber, Fridrich, Hartman, Natov.
    PSG Panthers Otrokovice: Michajlovič (Krkoška J.) – Večeřa, Hradil, Zbořil, Nagy, Kořený – Blizňák, Sovják, Uhrinovský, Valčík, Ťopek, Nagy, Graclík, Matejčík, Spáčil, Krkoška M., Ivan, Petřík, Hrdina

    Rozhodčí: Jakub Nábělek, Radek Štengl